14-04-2014, 11:59 AM
(08-04-2014, 12:48 PM)'REZGAR' نوشته: سلام، لطفا من را در یافتن بهترین مسیر برای ورود به شهر هونولولو در هاوایی راهنمایی کنید ، کدوم مسیر و شرکت هواپیمایی به نظرتون از همشون ارزون تر و به صرفه تره؟
بعید میدونم که بشه جواب مطلقی به پست شما داد. خطهای هوایی و مسیرهاشون و قیمتهاشون چندان ثابت نیست و بسته به فصل و تعداد مسافر و غیره تغییر میکنه. تنها راهش اینه که وبسایتهایی که در پستهای قبلی گفته شده رو برای تاریخ مورد نظر خودتون چک کنید و ببینید که کدوم خط هوایی و کدوم مسیرها ارزونتر در میاد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.