(10-04-2014, 09:33 PM)'penguinsjr' نوشته: ممنون دوست عزیز
ظاهرا من درست منظورم رو نگفتم.
هدف من دانشگاه ملک فهد نیست. دانشگاه ملک سعود هست و رشته غیر مرتبط (فوق لیسانس رو می خوام در رشته ای ادامه بدم که به رشته لیسانم مرتبط حساب نمیشه). حالا برای این که احتمال پذیرش بیشتر بشه چه نکاتی رو در نظر بگیرم؟
سلام.بفرمایید لینک ویکی پدیا دانشگاه ملک سعود عربستان که قدیمی ترین دانشگاه عربستان هست و اینم سایت دانشگاه ملک سعود و نهایتا اینم لینک دانشکده فیزیک و اخترشناسی .خوب گفتم تغییر رشته چیز مثبتی نیست ولی نهایتا تاثیر گذارترین چیز میتونه داشتن تحقیق و مقاله در اون زمینه جدید باشه دیگه که کار بسیار سختیه و بعید میدونم داشته باشید.اما این دانشگاه نهایتا نباید خیلی شرایط سختی داشته باشه با اینکه رنکینگ حدود 250-300 هست. اینم لینک هیات علمی فیزیک .ضمنا من چیزی به عنوان دانشجوی بین المللی ندیدم!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم