26-02-2014, 08:50 AM
(24-02-2014, 11:18 PM)'فرخ' نوشته: ممنون nt_sunshine عزیز
میتونی با توجه به گرایش ام که "طراحی"ه، دانشگاه خاصی رو که از اون شروع کنم بهم پیشنهاد کنی؟ من هیچ سر نخی ندارم.
چرا DPhd نه؟
فکر می کنی بهتره از دانشگاههای یه ایالت ارزونتر شروع کنم یا اینکه فاند کفایت می کنه؟
در مورد زمان، من اگر از شهریور (Sep 2014) اقدام به جمع آوری مدارک و دادن امتحانها و ... کنم، برای کدام ترم امکان شروع خواهم داشت؟
با تشکر از دوست خوبمون
فقط یه نکته بگم که ددلاین دانشگاهها معمولا واسه ترم بهار از اواسط مرداد دیده شده تا اواخر مهر. کلا ترم بهار ددلاینش نزدیک به ترم هست به نسبت به پاییز هر چند بهترین ترم برا شروع کلاس همون پاییز هست به خاطر بیشتر بودن فاند و در دسترس تر بودن اساتید.
بااحترام
فقط یه نکته بگم که ددلاین دانشگاهها معمولا واسه ترم بهار از اواسط مرداد دیده شده تا اواخر مهر. کلا ترم بهار ددلاینش نزدیک به ترم هست به نسبت به پاییز هر چند بهترین ترم برا شروع کلاس همون پاییز هست به خاطر بیشتر بودن فاند و در دسترس تر بودن اساتید.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.