28-10-2013, 05:47 PM
(25-10-2013, 12:41 PM)'7nim' نوشته: مرسی
من توصیه نامه ها رو این هفته اقدام می کنم که بگیرم چون نهایت اگه جور بشه برای نیمسال دوم پذیرش بگیرم تا 1 سال اعتبار داره.
تو دانشگاه کوتبوس با مدرک B1 هم میشه اقدام کرد یا حتما B2 میخواد و اینکه زده معدل بهتر از 2و3 باشه یعنی هرچی به 1 که بالاترینه نزدیک تر باشه بهتره.من حساب کردم از یه فرمولی معدلم 2.85 شد با معدل 13.82 درست حساب کردم یا نه؟فرمول صحیحش چیه؟
راجع به توصیه نامه میشه از متن پیش فرض استفاده کنم؟متنها باید متفاوت باشن یا میشه عین هم باشن؟چون بعید میدونم استادها خودشون بنویسن و اگه هم بنویسن کوتاه و معمولی مینویسن.
دروود بر شما.
بله شما کاملاً درست محاسبه کردین. نمره زبان B1 رو هم اخذ کنی مشکلی نداره. برای گرفتن و نوشت توصیه نامه بهتره از تمپلت استفاده کنی اما نه دقیقاً مشابه به همون. بجز اساتیدی که خیلی به دانشجو نزدیکن اینکار و انجام میدن اما بالای 70% درصد بر عهده دانشجو میذارن و خودشون امضا میکنن.
بله شما کاملاً درست محاسبه کردین. نمره زبان B1 رو هم اخذ کنی مشکلی نداره. برای گرفتن و نوشت توصیه نامه بهتره از تمپلت استفاده کنی اما نه دقیقاً مشابه به همون. بجز اساتیدی که خیلی به دانشجو نزدیکن اینکار و انجام میدن اما بالای 70% درصد بر عهده دانشجو میذارن و خودشون امضا میکنن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public