19-10-2013, 09:33 PM
(18-10-2013, 08:51 PM)'بهروز1372' نوشته: سلام دوستان عزیز
بنده کارت تکمیلی (کارت سبز) دارم احتمالا اعزام 1 دی باشم کی برم برای پذیرش گرفتن تو سپاه؟ در ضمن چند درصد احتمال داره بیوفتم شهر خودم ؟اگه پارتی تو اون یگان داشته باشی چطور؟در ضمن من فوق دیپلم میباشم.ممنون میشم جواب بدید؟
شما همین فردا هم اقدام کنی با تاخیر به نظرم داری اقدام میکنی.در اولین فرصت حتما برو سپاه شهری که ساکن هستین و احتمالا اونها شما رو به سپاه استان خودتون میفرستن.
در ضمن اینم در نظر بگیر که اینکه شما کارت سبز رو داری اصلا دلیل نمیشه حتما سپاه بیافتی. شاید اصلا برای دی ماه سپاه سرباز نگیره!!! هیچ چیزی مشخص نیست.
اگر سپاه بیافتی احتمال اینکه شهر خودت یا شهرهای اطراف بیافتی خیلی زیاد.اگر نیافتی بعد یه مدت بازم میتونی جابجا کنی.کلا اگه سپاه بیافتی حال میکنی.[img]images/smilies/wink.gif[/img]
در ضمن اینم در نظر بگیر که اینکه شما کارت سبز رو داری اصلا دلیل نمیشه حتما سپاه بیافتی. شاید اصلا برای دی ماه سپاه سرباز نگیره!!! هیچ چیزی مشخص نیست.
اگر سپاه بیافتی احتمال اینکه شهر خودت یا شهرهای اطراف بیافتی خیلی زیاد.اگر نیافتی بعد یه مدت بازم میتونی جابجا کنی.کلا اگه سپاه بیافتی حال میکنی.[img]images/smilies/wink.gif[/img]