بالاترین درآمد در میان رشته های مختلف در استرالیا>>> Gabriela Motroc
www.21stcenturynews.com.au
1. معدنکاری: حداقل 121 هزار دلار و حداکثر 155 هزار دلار
2. مهندسی
میانگین حداقل حقوق 101 هزار دلار و میانگین حداکثر حقوق130 هزار دلار
3. مدیریت مهندسی
میانگین حداقل حقوق این شغل برابر 157 هزار دلار و حداکثر حقوقی که او می تواند کسب کند برابر 210 هزار دلار است.
4. پزشکی و درمانی
حداقل و حداکثر میانگین حقوق این شغل به ترتیب حدود 160 و 200 هزار دلار است. البته اگر شما یک متخصص باشید، درآمدتان بسیار بالا و نجومی خواهد بود. طبق آمار 2010، جراحان، تکنیسینهای بیهوشی، متخصصان داخلی و دندانپزشکان میتوانند زودتر از موعد بدون هرگونه دریغ و پشیمانی بازنشسته شوند.
5. اکتشاف نفت و گاز
دهد که متوسط حقوق دریافتی در زمینه اکتشاف نفت و گاز یک خشنودی و رضایتمندی شغلی را به دنبال دارد که تنها قابل مقایسه با مشاغل معدنی است و چنین فعالیتهایی میتواند حدود 157 هزار دلار استرالیا برای شما به ارمغان داشته باشد.
6. نفت و گاز – بخش دو
میانگین حداقل حقوق 135 هزار دلار
7. امور حقوقی
حداقل میانگین حقوق این شغل برابر 83 هزار دلار است،
8. علم و تکنولوژی
میانگین حداقل حقوق آن برابر 83 هزار دلار است که به سادگی میتواند به 108 هزار دلار برسد.
9. مشاغل مالی
میانگین حداقل حقوق 73 هزار دلار در ماه و حداکثر 93 هزار دلار
10. مدیریت معدن
میانگین حداقل حقوق این شغل چیزی در حدود 174 هزار دلار است و میتواند به حدود 210 هزار دلار نیز برسد،
www.21stcenturynews.com.au
1. معدنکاری: حداقل 121 هزار دلار و حداکثر 155 هزار دلار
2. مهندسی
میانگین حداقل حقوق 101 هزار دلار و میانگین حداکثر حقوق130 هزار دلار
3. مدیریت مهندسی
میانگین حداقل حقوق این شغل برابر 157 هزار دلار و حداکثر حقوقی که او می تواند کسب کند برابر 210 هزار دلار است.
4. پزشکی و درمانی
حداقل و حداکثر میانگین حقوق این شغل به ترتیب حدود 160 و 200 هزار دلار است. البته اگر شما یک متخصص باشید، درآمدتان بسیار بالا و نجومی خواهد بود. طبق آمار 2010، جراحان، تکنیسینهای بیهوشی، متخصصان داخلی و دندانپزشکان میتوانند زودتر از موعد بدون هرگونه دریغ و پشیمانی بازنشسته شوند.
5. اکتشاف نفت و گاز
دهد که متوسط حقوق دریافتی در زمینه اکتشاف نفت و گاز یک خشنودی و رضایتمندی شغلی را به دنبال دارد که تنها قابل مقایسه با مشاغل معدنی است و چنین فعالیتهایی میتواند حدود 157 هزار دلار استرالیا برای شما به ارمغان داشته باشد.
6. نفت و گاز – بخش دو
میانگین حداقل حقوق 135 هزار دلار
7. امور حقوقی
حداقل میانگین حقوق این شغل برابر 83 هزار دلار است،
8. علم و تکنولوژی
میانگین حداقل حقوق آن برابر 83 هزار دلار است که به سادگی میتواند به 108 هزار دلار برسد.
9. مشاغل مالی
میانگین حداقل حقوق 73 هزار دلار در ماه و حداکثر 93 هزار دلار
10. مدیریت معدن
میانگین حداقل حقوق این شغل چیزی در حدود 174 هزار دلار است و میتواند به حدود 210 هزار دلار نیز برسد،
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)