25-09-2013, 10:48 AM
(24-09-2013, 10:07 PM)'moon92' نوشته:ممنون از پاسخ سریعتون من ایلتس اکادمی با نمره 7 دارم میتونم نمره بالاتری بگیرم از زبان مشکل ندارم. منظورم هزینه مهاجرت بود یعنی ویزا گرفتن هزینه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟ و سوال دیگه ای هم داشتم اگر من کنکور ارشد شرکت کنم و هر دانشگاهی حتی ازاد قبول بشم میتونم مثل دوره لیسانس میگن مدرک و کارنامه بیارم و المان برای ادامه تحصیل برم؟ چون در نظر دارم network security ادامه بدم! چونکهنمیدونم از نرم افزار میشه شاخه یا رشته ای دیگه خوند با این شرایط در المان.
با تشکر و ممنون از وقتی که میگذارید.
من متوجه مهاجرت و تحصیل نمیشم! شما قصد داری تحصیل کنی درسته؟
پس نیاز به پرداخت هیچ وجه ی در قبال دانشگاه اعم از اپلیکیشن فی نداری. اما سفارت فکر کنم بخش کمی از روند ویزا رو به یورو ازتون میگیره که مبلغ 60یورو می باشد.
ضمناً برای تایید فتو کپی ها لطفا اصل مدرک و تعداد کپی های مورد درخواست را همراه بیاورید. هزینه تایید مدارک آلمانی ۵ یورو و هزینه تایید مذارک فارسی ۱۰ یورو است. این هزینه به ریال ایرانی و با توجه به نرخ برابری ارز در روز گرفته می شود.
پس نیاز به پرداخت هیچ وجه ی در قبال دانشگاه اعم از اپلیکیشن فی نداری. اما سفارت فکر کنم بخش کمی از روند ویزا رو به یورو ازتون میگیره که مبلغ 60یورو می باشد.
ضمناً برای تایید فتو کپی ها لطفا اصل مدرک و تعداد کپی های مورد درخواست را همراه بیاورید. هزینه تایید مدارک آلمانی ۵ یورو و هزینه تایید مذارک فارسی ۱۰ یورو است. این هزینه به ریال ایرانی و با توجه به نرخ برابری ارز در روز گرفته می شود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public