12-08-2013, 11:33 PM
(12-08-2013, 05:48 PM)'A.reza' نوشته: با عرض سلام خدمت همه دوستان
من اخیرا عضو سایت شدم و خیلی با این سایت و جاهای مختلفش آشنایی ندارم یه سوال داشتم فکر کنم باید اینجا مطرحش کنم
بنده امسال کنکور دادم رتبم طوریه که به احتمال قوی مکانیک امیرکبیر قبول می شم اما خیلی علاقه دارم که برای تحصیلات بالاتر (ارشد-دکترا) برم اونور
سوالم اینه که برای گرفتن پذیرش از یه دانشگاه خوب آمریکایی یا اروپایی (با فول فاند )تو رشته مکانیک واسه ارشد چه کارایی باید در طول دوره لیسانس انجام بدم اصلا می تونم پذیرش بگیرم برای زبان چی کار باید بکنم (زبانم الان در حد متوسطه)
اینم بگم که خیلی با انگیزم و کلی هم پشتکار دارم (البته دوستام میگن برم دانشگاه کمتر می شه ولی خودم این طوری فکر نمیکنم!)
از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند خواهش می کنم راهنماییم کنند تا در طول لیسانس مسیرمو بدونم و بدونم چی کارا باید بکنم
با تشکر
سلام و خوش آمدید 
خوبه که از الان به فکرش هستید...
مهم ترین کار ها که از الان میتونید انجام بدید زبان خوندن و درس خوندن برای معدل خوبه... اگه فرض کنیم چهار سال شما لیسانستون طول بکشه، سه سال اول باید معدلتون رو خوب حفظ کنید، برای امتحان زبان و جی آر ای (اگه بخاید برید آمریکا) هم درس بخونید..
مقاله دادن یا کار کردن توی یه مقاله به عنوان نفر چندم هم خیلی خوب و کمک کننده هست، اما در اولویت بعدی قرار داره...
المپیاد، کار های فرا درسی و چیزای دیگه ای که رزومه تون رو خوب کنه مثل کار و اختراع و اینا هم تاثیر داره... البته المپیاد داستانش جداست که اینجا خیلی واردش نمیشم.. سال آخر هم باید اپلای کردن رو یاد بگیرید به خوبی ، امتحان زبان و جی آر ای رو بدید و کار هاتون رو جمع کنید...
اگه از الان بخاید همینطوری با انرژی کار کنید کار سختی نخواهد بود
موفق باشید

خوبه که از الان به فکرش هستید...
مهم ترین کار ها که از الان میتونید انجام بدید زبان خوندن و درس خوندن برای معدل خوبه... اگه فرض کنیم چهار سال شما لیسانستون طول بکشه، سه سال اول باید معدلتون رو خوب حفظ کنید، برای امتحان زبان و جی آر ای (اگه بخاید برید آمریکا) هم درس بخونید..
مقاله دادن یا کار کردن توی یه مقاله به عنوان نفر چندم هم خیلی خوب و کمک کننده هست، اما در اولویت بعدی قرار داره...
المپیاد، کار های فرا درسی و چیزای دیگه ای که رزومه تون رو خوب کنه مثل کار و اختراع و اینا هم تاثیر داره... البته المپیاد داستانش جداست که اینجا خیلی واردش نمیشم.. سال آخر هم باید اپلای کردن رو یاد بگیرید به خوبی ، امتحان زبان و جی آر ای رو بدید و کار هاتون رو جمع کنید...
اگه از الان بخاید همینطوری با انرژی کار کنید کار سختی نخواهد بود

موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز