05-08-2013, 03:08 AM
(04-08-2013, 08:36 PM)'bita2013' نوشته: با شرایطی که من دارم میشه امیدوار بود که پذیرش بگیرم
کاردانیم از دانشگاه آزاد بوده و کارشناسیم از دانشگاه مدیریت صنعتی با معدل 15:80
دوره های MBA برای پذیرش ارشد ترجیح میدم البته 8 سال سابقه مدیریت دارم با کلی مدرک بین المللی مدیریت و icdl و ....
در حال گذروندن ایلس هستم هنوز مدرکشو نگرفتم
سلام و خوش آمدید 
کارشناسیتون از دانشگاه مدیریت صنعتی بوده؟!!
دوره های ام بی ای خیلی فک نمیکنم به دردتون بخوره چون خیلی علمی حساب نمیشه و معمولا اینطوری نیست که توش پذیرش بگیرید مگه اینکه شهریه های زیاد بپردازید... البته بعدش هم برای ادامه تحصیل توش دچار مشکل خواهید شد..
به نظر من همون مدیریت صنعتی رو بخونید که هم بهتره و هم شانس فاند و قبولی و پروژه گرفتنش از ام بی ای خیلی بیشتره...
و بله حتما شانس دارید برای گرفتن پذیرش... اگه تلاش کنید و به خوبی اپلای کنید مطمئن باشید که میتونید پذیرش بگیرید....پ
موفق باشید

کارشناسیتون از دانشگاه مدیریت صنعتی بوده؟!!
دوره های ام بی ای خیلی فک نمیکنم به دردتون بخوره چون خیلی علمی حساب نمیشه و معمولا اینطوری نیست که توش پذیرش بگیرید مگه اینکه شهریه های زیاد بپردازید... البته بعدش هم برای ادامه تحصیل توش دچار مشکل خواهید شد..
به نظر من همون مدیریت صنعتی رو بخونید که هم بهتره و هم شانس فاند و قبولی و پروژه گرفتنش از ام بی ای خیلی بیشتره...
و بله حتما شانس دارید برای گرفتن پذیرش... اگه تلاش کنید و به خوبی اپلای کنید مطمئن باشید که میتونید پذیرش بگیرید....پ
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز