11-06-2013, 10:19 AM
(11-06-2013, 06:24 AM)'lavender' نوشته: درود....
یکی بیاد منو از بلاتکلیفی در بیاره...قربون دستتون
امروز ادمیشنم از UNCC اومد.... من برای مهندسی عمران درخواست داده بودم... پذیرش گرفتم اما گفتن باید 24 واحد رو توی UNCC بگذرونم بعد وارد دانشکده ی عمران بشم :| ( خیلی از دانشگاه ها همینن مثل مریلند) الان نزدیک 40 واحدم رو قبول کردن.
از اون طرف SPSU هم ادمیشن گرفتم اما دقیقاً توی دانشکده ی عمران بهم پذیرش دادن یعنی توی پروگرم قبولم کردن...البته هنوز اعلام نکردن چند واحدم ترنسفر شده.
به نظرتون کدوم رو برم؟ اونی که توی رشته پذیرش گرفتم یا اونی که از دانشگاه پذیرش گرفتم؟ [img]images/smilies/huh.gif[/img]
عمران چرا آخه؟!!!
من نمیدونم علاقه ی شخصی داری یا اتفاقیه اما به نظر من اونی رو بخون که عمران نیست!!
البته این نظر شخصیه هاااا، اما بین مهندسی ها عمران واقعا آینده ی خیلی روشنی در انتظارش نیست برای کار کردن توی کشور های جهان اول، نسبت به مثلا مهندسی کامپیوتر یا آیتی یا حتی مکانیک و برق...
با تشکر از فرصتی که در اختیار من گذاشتین!
مهندس عمران قدیم!
من نمیدونم علاقه ی شخصی داری یا اتفاقیه اما به نظر من اونی رو بخون که عمران نیست!!

البته این نظر شخصیه هاااا، اما بین مهندسی ها عمران واقعا آینده ی خیلی روشنی در انتظارش نیست برای کار کردن توی کشور های جهان اول، نسبت به مثلا مهندسی کامپیوتر یا آیتی یا حتی مکانیک و برق...
با تشکر از فرصتی که در اختیار من گذاشتین!

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز