15-04-2013, 03:45 PM
(15-04-2013, 02:18 PM)'maniirani68' نوشته: سلام دوستان
قبلش باید بگم که این انجمن بسیار خوب و مطالب خوب و کاملی که پیرامون خدمت سربازی داشت منو به ثبت نام در این انجمن راغب کرد . من کارشناسی کامپیوتر نرم افزار دارم و اول تیر 92 اعزام میشم به خدمت سربازی و چند سوال داشتم
1- تاریخ پیشنهادی من 1 تیر بود و ظاهرا در برگه پرینت ثبت نام پلیس + 10 موافقت شد و هنوز جواب برگه ای که باید از طریق پست بهم برسه نیومده . امکان داره تاریخ اعزام من در برگه که قراره بیاد عوض بشه ؟
2-برای گرفتن امریه فرضا سربازی که چند ماه از خدمتش رفته میتونه برای امریه اقدام کنه ؟ یه امریه احتمالا اول شهریور برام جور بشه من که اول تیر اعزام دارم اگر نتونم مهلت اعزام را تمدید کنم یعنی امریه از دستم رفته ؟
3-سال 92 خدمت چند ماه شده ؟ 24 ماه ؟ کسری مدرک تحصیلی برگشته ؟ همون که به لیسانس 6 ماه کسری میدادن
ممنون
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم 

1- برای اطمینان از این قضیه میتونید از طریق پلیس +10، المثنی برگه سبز و برگه اعزام خودتون رو دریافت کنید.
2- برای دریافت امریه، قبل از اعزام به آموزشی، یگان/اداره به خدمت گیرنده شما باید مشخص شده باشد دوست من (چون نام این یگان در برگه سفید شما ذکر خواهد شد)، یعنی شما نمیتونید در حین آموزشی، برای دریافت امریه اقدام کنید. اگر خیلی مایل به دریافت امریه هستید، میتونید تقاضای تمدید تاریخ اعزام کنید (از طریق پلیس +10).
3- در سال 92، مدت خدمت در حالت معمول 21 ماه، در مناطق عملیاتی 16 ماه، در مناطق بد آب و هوا 18 ماه و به صورت مامور (امریه) 24 ماه است. تنها کسری که در قانون جدید به سربازان تعلق میگیره، کسری مربوط به بسیجی فعال بودن (حداکثر 9 ماه) است.
2- برای دریافت امریه، قبل از اعزام به آموزشی، یگان/اداره به خدمت گیرنده شما باید مشخص شده باشد دوست من (چون نام این یگان در برگه سفید شما ذکر خواهد شد)، یعنی شما نمیتونید در حین آموزشی، برای دریافت امریه اقدام کنید. اگر خیلی مایل به دریافت امریه هستید، میتونید تقاضای تمدید تاریخ اعزام کنید (از طریق پلیس +10).
3- در سال 92، مدت خدمت در حالت معمول 21 ماه، در مناطق عملیاتی 16 ماه، در مناطق بد آب و هوا 18 ماه و به صورت مامور (امریه) 24 ماه است. تنها کسری که در قانون جدید به سربازان تعلق میگیره، کسری مربوط به بسیجی فعال بودن (حداکثر 9 ماه) است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.