01-12-2012, 02:57 PM
(27-11-2012, 02:18 PM)سمیراا نوشته: سلام. ممنون از مدیریت محترم. من دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی، گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان زینتی (دانشگاه آزاد) هستم. میخوام از جایگاه این رشته در آلمان بدونم. آیا میشه از بورسیه کامل (خوابگاه و...) استفاده کرد ؟؟؟؟ آیا امکانش هست؟؟؟؟ این برای من خیلی مهم هست ،چون من تمام تلاشم بر مبنای بورسیه تحصیلیهدروود.((( و کلاً میخوام بدونم علاوه بر معدل بالا و نمره زبان، از حالا تا حدوداً 2 سال دیگه چه کارهایی انجام بدم خوبه؟؟؟
دوست عزیز، ضمن خوش امدگویی، اطلاعات در زمینه رشته و گرایش شما خیلی کمه اما اگر رشته شما از زیر مجموعه علوم و کشاورزی باشه خی کشور المان یکی از پیشروها در این زمینه است. در ضمن شما این رو باید بدونید که معدل، نمره زبان، کارهای پژوهشی برای اینده تحصیلی علی الخصوص دکتری حائز اهمیت است. بیشترین فرصت پذیرش دکتری براساس این فاکتورها و همچنین وجود موقعیت خالی در دانشگاههای مربوطه است. به نظرم در ابتدا شما باید دانشگاههای مورد نظر رو از طریق وب سایت داد پیدا کنید و اگر تونستید اساتید مورد نظر که در زمینه کاری شما هستند با اونها مکاتبه نمایید. دوره های دکتری در المان رایگان است و براساس شایستگی و رزومه خوب هر فرد احتمال دریافت فاند رو دارد بنابراین شما باید این سوال رو تنها از دپارتمان و اساتید مرتبط با رشته خودتون جویا بشید ما در اینجا تنها بصورت کلی شانستون رو ارزیابی میکنیم. (که بهتر می بود شرحی از وضعیت رزومه خودتون میدادید)
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public