(08-11-2012, 11:23 AM)MAJID نوشته: ممنونم اقا بابک .منم تاثیر gre رو زیاد میدونم اما چیزی هستش که با وقت گذاشتن بهش میشه رسید الان 1200 شدم اما باز تا سال دیگه هم میخونم تا اگه همه چیز اوکی باشه بالای1300 بشم.معدل ارشد هم 17 هستش .همون 4 میشه.حتما همین کارو میکنم.
1200 سبک قدیم یاجدیدرو تبدیل کردید به جدید؟
بنظر من( هرچند این نظرم ممکنه نظرات قبلیم رو رد کنه

حتی ریدینگ های این آزمون هم شاید درکشون راحت بود و لی سوالاتش سخت بودند. زیرا سوالات بنظر می رسه که توسط متخصصین رشته منطق طرح شده باشه برخلاف بقیه آزمون ها ی زبان که سوالات توسط متخصص رشته زبان مطرح می شوندیعنی یک فرد باید به اصول علمی رشته منطق و حتی فلسفه! مسلط باشه تا بتونه جواب بده اصول رشته منطق به فارسی هم یادگرفتنشون سخته چه برسه به زبان دوم!
تا یک حدی میشه از عهده وربال بر آمد ولی وقت گذاشتن بیش از اندازه واسه این آزمون فایده نداره. مگر یک نفر شروع کنه در یک بازه زمانی طولانی کتاب های منطق و وفلسفه دبیرستان وحتی دانشگاهی رو به انگلیسی بخونه تا بتونه ازعهدشون به نحو احسن بربیاد وگرنه با تست زدن کاری ازپیش نمیره.
لغت حفظ کردن هم با نکردنش تفاوت خیلی فاحشی نمیکنه متاسفانه
ولی در مورد مقاله حداقل آدم مطمینه که یک چیز مفید در cv اومده و وقتی که میذاره ارزش داره. یه وقت آدم یک سال از عمرشو میذاره آخر کار می بینه جی آریش فرقی نکرد نمرش! gre هم یک نمره دست و پا شکسته کافیه پذیرش امریکا شد شد با همین نمره و مقالات نشد یک کشور دیگه. بجز آمریکا همه کشورهای دنیا پذیرش عمدتا ریسرچ محور هستند. محقق دوتا مقاله جون دار بده واسه خیلی از جاها حله. آمریکا هم اگه با نمره جی آریی دست پا شکسته و مقالات جون دار میشه پذیرش از جای خوب. ولی یک نفر وقشو بذاره روی جی آریی آخرشم نمرش خوب نشه و مقاله هم نداشته باشه خیلی ستمه!. واسه این مدل جی آریی تضمینی وجود نداره که اگه این کتابها خونده بشه دیگه حله!
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..