26-10-2012, 11:30 PM
(26-10-2012, 09:52 PM)nimam نوشته: با سلامسلام دوست عزیز
من دانشجوی کاردانی رشته کامپیوتر هستم و هنوز رزومه خاصی ندارم، و زبان هم دارم برای امتحان iELTS اماده میشم، من میخوام کارشناسی رو هم در ایران با معدل بالا بگذرونم و سعی کنم تا پایان کارشناسی چند مقاله هم آماده کنم،
سوال من این هست که برای بورسیه گرفتن (کانادا با اروپا) از الان باید چه کار هایی رو انجام بدم!؟
رتبه دانشگاه زیاد مد نظرم نیست....دانشگاه های سطح پایین یا متوسط (مهم کانادا)
و اینکه هزینه مورد نیاز واسه کارشناسی ارشد (فاند یا فول فاند) حدودا چقدر هست؟ (هزینه کلی! هم خرج دانشگاه و زندگی و....)
و ممنون میشم از دوستان اگر راهنمایی کنن ، که از الان من 2 -3 سال وقت دارم... تو این مدت چه کار هایی رو انجام بدم بهتره.....
با تشکر
من به شما پیشنهاد میدم که جزوه راهنمای پذیرش رو مطالعه بفرمایید. اطلاعات بسیار خوبی به شما خواهد داد.
در مورد گرفتن کمک هزینه هم انجمن کمک هزینه و تماس با استادان اطلاعات خوبی به شما خواهد داد و با کمک هزینه هایی که وجود داره آشنا خواهید شد.
برای کانادا و آمریکا معمولا فاند برای دکترا بیشتر هست تا کارشناسی ارشد. البته با معدل بالا و نمرات خوب امتحانات زبان (و داشتن مقاله که در مقطع کارشناسی امتیاز مثبتی هست) شانس گرفتن فاند وجود خواهد داشت. برای اروپا بهتر هست که به سراغ دانشگاه هایی برید که شهریه پایینی دارند (سوالات خودتون در این زمینه رو میتونین در انجمن کشورهای اروپایی مطرح بفرمایید.)
هزینه بسته به شهر و دانشگاه میتونه متفاوت باشه. من برای آمریکا رو به عنوان مثال بگم. برای خیلی از دانشگاه های آمریکا شهریه به تنهایی سالی 15000 تا 20000 تا هست که این به غیر از هزینه زندگی هست. هزینه زندگی بسته به شهر ممکنه ماهی 1000 تا 2000 باشه برای یک دانشجو. ممکن هست تا زمانی که شما اقدام بفرمایید هزینه ها تغییر کنه. در هرصورت این هزینه بسیار زیاد هست و دانشجویان خارجی معمولا ترجیح میدن که بدون کمک هزینه نرن.
اگر شما فول فاند بشین شهریه رو نیاز نیست پرداخت کنین و در قبال کار به عنوان TA یا RA ماهیانه مبلغی رو دریافت خواهید کرد که کفاف زندگی شما رو خواهد داد. ولی اگر پارشیال فاند باشین ممکن هست که مثلا فقط از پرداخت شهریه معاف بشین. در هر صورت هزینه ای که باید بکنین بستگی به نوع فاند شما داره.
شما در مدت زمانی که دارین معدلتون رو بالا ببرین و زبان بخونین. اگر امکان نوشته مقاله رو دارین بنویسین. زمینه های تحقیقاتی که به اون علاقه دارین مشخص کنین که بعد بتونین اساتیدی رو که در اون زمینه ها کار میکنین پیدا کنین. حدود یکسال و خورده ای قبل از اقدام برای پذیرش هم جستجو برای دانشگاه رو شروع کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.