12-10-2012, 10:58 PM
(12-10-2012, 07:22 AM)dariush66 نوشته: سلام من به راهنمای نیاز دارم خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنیددوست عزیز!!
من گرافیست سه بعدی کامپیوتر هستم . رودروایسی رو بزارم کنار کارم در مجموع در حد نسبتا خوبی هست و چند مسابقه بردم و پروژه های زیادی تو ایران انجام دادم (در کل نمونه کار در حد قابل قبول رو دارم )
و باید بگم که شاخه ای که من توش کار می کنم فقط نیاز به اطلاعت کامپیوتر نداره و قدرت دست و در کل هنرمند بودن آدم توش خیلی مهمه و کسی که دستش قوی نباشه نمی تونه کار خوبی ارائه بده (از خودم تعریف نمی کنم اینو نوشتم که ملموس تر کنم قضیه رو)
سنم هم 25 سال هست و در مدت زمان دیپلم تا الان که 6 سال شده در مقطع کارشناسی مکانیک می خونم دانشگاه آزاد تهران ولی هنوز مدرک نگرفتم(و اگه بتونم پذیرش بگیرم حاضرم کلا مدرک نگیرم و از کشور خارج شم چون اگه مدرک بگیرم باید برم سربازی ) ... یه مدته سرچ می کنم دانشگاه state university chico رو پیدا کردم که تو رده خوبی هست و چون ایالتی هم هست هزینه هاش کمتره و خیلی علاقه دارم ازش پذیرش بگیرم در مقطع bachelor رشته computer graphic
یه نکته دیگه هم اینکه پدر مادرم به تازگی گرین کارت گرفتن و شنیدم که این یه نکته منفیه چون باید بتونی ثابت کنی نمی خوای بعد از تحصیل در امرکیا بمونی ( که من می خوام بمونم)
و این که چون می خوام برای سال دیگه پذیرش بگیرم و باید 12 ماه قبل که می شه الان درخواست کنم من الان تافل ندارم . اینگیلیسیم مخصوصا لیسنینگ و دایره لغاتم خوبه ولی تو گرامر به شدت مشکل دارم و فکر نمی کنم اگه امتحان بدم نمره زیاد خوبی بگیرم
و اینکه از نظر هزینه تحصیلات مشکلی نیست و هزینه ها رو دیدم و امکان اینکه ثابت کنم اون مقدار پول رو هم دارم دارم
می خواستم بپرسم که این مورد که می گن نوعی پذیرش هست که بعدش به دانشجو فرصت 6 ماهه برای یادگیری زبان می دن با توجه به شرایط من و رشته ام امکانش هست ؟ و اینکه امتحان بدم و تافل با نمره پایین رو بفرستم بهتر از اینه که تافل نداشته باشم ؟ و یا اینکه کلا چون 6 سال از زمان دیپلمم گذشته دیگه دیره ؟ و اینکه اگه با توجه به شرایط من کلا منو در هر قسمتی راهنمایی کنین خیلی ممنون می شم
اولا تبریک میگم به خاطر ورودتون به اینجا و براتون آرزوی آینده ای سرشار از موفقیت میکنم

در مورد شرایط شما والا نکته ی اول خبر خیلی بدیه که انگار شما نمیدونید: شما نمیتونید اگه مشمول خدمت هستید برای مقطع کمتر از ارشد از ایران خارج بشید..
میدونم خیلی ناراحت کننده هست اما خب امیدتون رو به هیچ وجه از دست ندید، بهترین راه حلی که به نظر من میرسه اینه که تا اونجا که میتونید درستون رو در مکانیک جدی بگیرید و سعی کنید با گرفتن پذیرش در ارشد مکانیک از ایران خارج بشید، اگه میخاید هزینه هاش رو خودتون بدید خیلی کار سختی نیست (مخصوصا دانشگاه های یکم رده پایین تر) و بعدش میتونید با خیال راحت به رشته ی مورد علاقتون بپردازید،
در مورد 6 ماه کالج بله هست اما من خیلی برای مقطع ارشد مطمئن نیستم و خیلی راحت نیست برای شما اون شرایط، اون معمولا برای افرادی با سن کمتر هست که میخان تازه درس رو شروع کنن اما بازم میگم غیر ممکن نیست،
به نظر من بهترین راه اینه که الان که وقت دارید با خیال راحت درستون رو در کنار زبان بخونید و مدارک لازم رو جور کنید و سال دیگه اپلای کنید برای ارشد (اگه تا دو سال دیگه درس مکانیکتون تموم میشه)
در مورد پروسه ی ویزا و گرین کارت بنده خیلی اطلاع ندارم، میتونید به تاپیک مربوط بهش مراجعه کنید،
موفق باشید و امیدتون رو از دست ندید و ما اینجا هنرمند کم داریم خوبه که شما هنرمندا رو میبینیم

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز