(21-08-2012, 10:32 AM)amir-mr57 نوشته: دوست من ،بنده آشنا دارم تو اون اداره مورد نظر برای امریه.من دقیق متوجه نشدم.من مثلا برام تاریخ اعزام بزنند باز هم میتونم برم دنبال امریه ؟ یا قبل تاریخ اعزام باید با اداره هماهنگ شده باشم ؟ متوجه شدین چی گفتم ؟!شما قبل از اینکه برگ سبز (برگه ای که در آن به شما اعلام میشه که کی باید تشریف ببری برای آموزشی) هم بیاد، میتونی به ادارات مرجعه کنی و درخواست بدی برای امریه گرفتن و وقتی که برگه اعزامت (برگه سبز) اومد، میتونی مراحل درخواستت رو نهایی کنی. معمولا اداراتی که امریه می دهند، اعلام می کنند که شما باید برگه سبز خودتون رو حداقل حدود دو ماه قبل از آموزشی رفتن به اداره تحویل بدی. به همین دلیل به نظر من حتما از اداره مربوطه (قسمت کارگزینی) بپرس که مدارک رو تا کی میتونی بهشون تحویل بدی
من این قضیه برگ سبز رو متوجه نشدم!

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.