25-07-2012, 10:38 AM
(25-07-2012, 10:25 AM)mehdi adeli نوشته: سلام دوست خوبمسلام
متسفانه من دیگه فارغ التحصیل شدم و دیگه دسترسی به دانشگاه و اساتید ندارم .
دلیلی که موضوعات مقاله خدمتتان فرستادم ، این بود که گفتم شاید شما هم رشته ای های گلم ، مقاله رایگان و با IF مناسب ، پذیرش راحت تر ، را بهم معرفی کنید .
منتظر پیشنهاد شما دوستان بودم.
با پوزش فراوان ، به خاطر سوالات آماتورم .
منظورتون ژورنالی هست که مقالات رو رایگان چاپ کنه؟ ژورنالهای معتبر رایگان هستند و پولی نمیگیرین. مگر اینکه مثلا شکل رنگی داشته باشین در مقاله، در اینصورت حتما قید میکنن که مثلا برای اشکال رنگی اینقدر پول میگیریم. اما در مورد IF واقعا بستگی به مقاله داره. معمولا هرچقدر بالاتر باشه ژورنال در چاپ مقالات سخت گیری بیشتری داره. برای شما اگر تنها نوشتین و خیلی در مورد اینکه مقاله چقدر خوب هست مطمئن نیستین بهتون پیشنهاد میدم دنبال ژورنالی با IF حدودا 1 باشه.
ما هم اینجا هستیم اگر بتونیم کمک کنیم

برای پیدا کردن ژرونال هم علاوه بر ژورنالهایی که معرفی کردم اینجا میتونین عبارتی نزدیک به موضوع مقاله رو سرچ کنین مثلا Journals related to human factors
علاوه بر این اگر از مقالاتی در مقاله خودتون به عنوان رفرنس استفاده کردین ببنین که اونها در چه ژورنالی چاپ شده بودن و به سایت اون ژورنال هم مراجعه کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.