بررسی بازار بورس و اندازه گیری ریسک در امریکا موضوع خیلی پرطرفداریه و بسیاری از افراد از گرایشها مختلف به خصوص رشتههای ریاضی و فیزیک که با ریاضیات پیشرفته آشنا هستند روی این زمینهها کار میکنند و به نظر من رشته شما میتونه آینده کاری بسیار خوبی در امریکا و اروپا داشته باشه. حدس من اینه که شاید شما از دانشکده برق سختتر بتونید در این زمینه پذیرش بگیرید، اما نگاهی به دانشکدههای ریاضی و همچنین اقتصاد بیاندازید و استادهایی که در این زمینهها کار میکنند رو پیدا کنید و باهاشون تماس بگیرید ببینید چه جوابی میگیرید.
در زمینه شبکههای عصبی هم همچنان تحقیقات بسیاری انجام میشه و جای کار هنوز زیاد هست، اما از سیستمهای فازی خیلی خبر ندارم و نمیدونم که وضعیت در این زمینه به چه صورته.
در زمینه شبکههای عصبی هم همچنان تحقیقات بسیاری انجام میشه و جای کار هنوز زیاد هست، اما از سیستمهای فازی خیلی خبر ندارم و نمیدونم که وضعیت در این زمینه به چه صورته.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.