08-05-2012, 12:05 AM
(07-05-2012, 11:07 PM)D E V I L نوشته: بچه ها من سال 1389 دوماه دوره آموزشی و یک ماه هم تو یگان خدمت کردم و بعد ارشد قبول شدم و بهم معافیت تحصیلی دادن.الان 3 ترمه دارم تو دانشگاه آزاد تدریس میکنم.و اگه برم سریازی کلا موقعیتم رو از دست میدم.سوالم اینه که آیا منی که یگان خدمتیم مشخص شده میتونم امریه بگیرم یا خیر؟دوست من، ضمن خوشامدگویی به شما به مناسب پیوستنتون به فروم
و اینکه قوانین جدید شامل من هم میشه؟یعنی من هم باید 21 ماه خدمت کنم؟

شما وقتی یک بار امریه دریافت می کنید و به هر دلیلی از خدمت ترخیص می شوی (ادامه تحصیل) وقتی دوباره قرار بر ادامه سربازی باشه، دوباره به شما امریه تعلق نمیگیره.
از طرفی دوستانی رو دیدم که با وضعیت شما (آموزشی + خدمت در یگان > ادامه تحصیل > سربازی) تونستند امریه دریافت کنند. البته به مقدار بسیار زیادی به بند پ بستگی داره! در ضمن شما میتونی برای همون واحد دانشگاهی که در حال تدریس هستی، امریه دریافت کنی (حتما پیگیری کن از همون واحد)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.