16-10-2018, 07:38 AM
(13-10-2018, 07:05 PM) نوشته: سلام دوستان...در ارتباط با گرفتن گرین کارد بعد از تحصیل قوانین هنوز تغییری نکرده؟؟هنوز هم میشه بعد از تحصیل ویزای H گرفت و بعد از اون با اقدام کارفرما گرین کارت گرفت؟من جایی شنیدم که از زمانیکه کارفرما اقدام میکنه ۵ تا ۷ سال باید تو نوبت رفت تا بشه گرین کارد گرفت!!این درسته؟من الان دانشجوی کارشناسیم.خواهرم سیتیزن امریکاس پدر و مادرمم پرونده مهاجرتی دارن. اگه واسه ارشد course based بتونم ویزا بشم(اصلا نمیدونم با شرایطم امکانش هس یا نه)ولی بعدش به طور میانکین چند سال طول میکشه تا گرین کارت بگیرم؟سپااااس
قوانین برای گرین کارت کاری تغییر مهمی نکرده. شما اگر داخل آمریکا باشید، میتونید گرین کارت بگیرید. زمان گرفتن گرین کارت کاری به کشور مبدا و مدرک تحصیلی بستگی داره. برای ایرانیها با مدرک کارشناسی ارشد یا بالاتر در حال حاضر حدود ۱ سال و نیم تا ۲ سال طول میکشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.