01-06-2018, 12:23 PM
(18-05-2018, 10:34 AM)giga نوشته: سلام. من برای دکترای برق چند تا دانشگاه آمریکا و یه دونه کانادا اپلای کردم. بعضی ها پذیرش و بعضی ها هم ریجیکت شدم. الان هفت تا دانشگاه مونده که جواب ندادن. ایمیل زدم گقتن under review هست . به نظرتون چرا اینقدر دیر تصمیم میگیرن؟ دیگه یه تصمیم گرفتن اینقدر زمان لازم نداره که. الان 18 می هست. بحث ویزا رو هم پیش رو دارم. برای اون دانشگاه کانادا که اپلای کردم نوشته اپلای شما یه مرحله رفته جلو و شما باید یه Advisor برای خودت پیدا کنی. ایمیل می زنم به استادا جواب نمی دن. به نظرتون الان دانشجو میگیرن یا تا حالا دانشجو هاشون رو گرفتن؟ با تشکر
سلام
دوباره مکاتبه کنید، اگر پاسخی دریافت نکردید مستقیما با دپارتمان تماس صوتی برقرار کنید.
(28-05-2018, 08:09 PM) نوشته: سلام من ليسانس اتاق عمل دارم ميخواستم بدونم براي فوق ليسانس چه رشته هايي داره كه مرتبط باشه چون در خارج فوق اين رشته رو ندارن و ليست دانشگاه هارا از كجا پيداكنم؟
سلام
در ارتباط با سوال اول باید در گروه اصلی و زیر گروهی که تحصیل میکنید اقدام کنید.
سوال دوم نیز منظور شما از لیست، دانشگاه های مورد تایید ایران است یا لیستی که دانشگاه هایی که رشته شما را دارند؟ به شما ارائه دهد؟
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید