28-05-2017, 12:03 PM
(28-05-2017, 09:24 AM)s_i_n_a نوشته: سلام دوستان
این روال فعلی تایید مدارک هست. امیدوارم به دردتون بخوره:
- 1 ایمیل به دانشگاه بزنین، بگین میخوام اپلای کنم. 1 ایمیل بده بنویس خانم/آقای فلانی، برای اپلای به این مدارک نیاز داری: ...
- از ایمیلی که دانشگاه داده، پرینت بگیر
- مدارک رو دقیقا به همین ترتین بزارین رو هم:
- اصل تمام مدارک تحصیلی به ترتیب مدرک دیپلم، ریز نمرات دیپلم، مدرک پیش، ریز نمرات پیش، گواهی قبولی کنکور، مدرک لیسانس، ریز نمرات لیسانس، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات فوق لیسانس
- پاسپورت که امضای خودتون در محل امضا باشه. من هم فارسی اسمم رو نوشتم و امضا کردم، هم انگلیسی
- ترجمه رسمی تمام مدارک به ترتیب مدرک دیپلم، ریز نمرات دیپلم، مدرک پیش، ریز نمرات پیش، گواهی قبولی کنکور، مدرک لیسانس، ریز نمرات لیسانس، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات فوق لیسانس
- 5 سری کپی از تمام مدارک فارسی + ترجمه ها، یعنی اول 1 سری به ترتیب مدرک دیپلم، ریز نمرات دیپلم، مدرک پیش، ریز نمرات پیش، گواهی قبولی کنکور، مدرک لیسانس، ریز نمرات لیسانس، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات فوق لیسانس، بعد 1 سری دیگه به همین ترتیب و ... تا سری پنجم. اینجوری نباشه که اول 5 تا کپی دیپلم پشت سر هم، بعد 5 تا ریز نمرات دیپلم پشت سر هم و ... ضمنا بالای هر سری از این کپی ها، 1 کپی پاسپورت هم باشه. همه کپی ها A4 باشن
- ساعت 4.5 5 صبح برین در سمت چپی سفارت، اسمتون رو تو لیست بنویسین
- تا ساعت 8 9 معطلین. اول اونایی که کپی برابر اصل مدارک پولی میخوان رو تا نفر آخر میفرستن تو (شناسنامه، گواهینامه، قباله ازدواج ...) ، بعد تحصیلی ها
- به همون ترتیب بالا اصل، ترجمه و کپی ها رو تحویل بدین. بهتون میگن مثلا بعد از ظهر امروز یا فردا با این رسیدی که بهت دادیم بیا برابر اصل رو تحویل بگیر
نکات:
- با اون ایمیل که گفتم، 5 سری رایگان کپی برابر اصل میدن با مهر سفارت آلمان، که اعتبارش از خود مدرک اصلیت بیشتره! هر جایی مدرک ازت بخوان، این کاملا معتبره. برای اپلای میتونین ازش استفاده کنین. همچنین بعضی جاها ممکنه بگن من نمیدونم مدارک واقعی ایرانی اصلا چجوریه. ببر سفارت مهر تایید بزنه. اونجور جاها اصل مدرک و اصل ترجمه با مهر دادگستری و وزارت خارجه رو هم حتی نمیپذیرن و حتماً مهر سفارت رو میخوان. من برام اینجور جایی پیش نیومده تا حالا، اما شنیدم. اگر کسی از صحت و سقمش اطلاع داره، اطلاع بده لطفاً.
- خیلی دانشگاهها ترجمه از دارالترجمه رسمی، اما بدون مهر وزارت خارجه، دادگستری و سفارت رو هم قبول میکنن. مثلا دانشگاه مانهایم بعد از ایمیلی که ازشون پرسیدم، صراحتاً گفتن همین کافیه، اما زمان ثبت نام کپی برابر اصل بیار. از فرایبورگ هم پرسیدم، اون حتی زمان ثبت نام هم ترجمه دارالترجمه براش کافی بود. مطمین شین نیاز دارین یا نه، که معطل نشین بیخودی.
- من ایمیلی بردم که نوشته بود مدرک و ریز نمرات لیسانس رو نیاز داریم فقط. اما با همون، پیش و دیپلم و ... رو هم کپی برابر اصل زد. ضرر نداره همه رو کپی برابر اصل کنین. شاید 1 جا دیگه که اونارو هم لازم داره بعداً اپلای کردین.
- برای کپی برابر اصل بدون اون پرینت ایمیل، یا نسخه اضافه بر اون 5 تا، به ازای هر مدرک 60 تومن باید بدین. یعنی مثلاً از دیپلم تا فوق، مجموعاً 9 مدرک میشه 540 تومن
- تورو خدا درست تو صف وایسین!
- مورد شماره 5 خیلی مهمه!
- ما خیر سرمون نماینده قشر تحصیل کرده و عموماً روشنفکر جامعه هستیم. اگر نتونیم تو 1 صف 20 30 نفری خودمون نظم رو رعایت کنیم، وای به حال بقیه جامعه. پس به نکته 5 بیشتر دقت کنین!
- دم در حلوا نمیدن. لطفاً تجمع نکنین. تو صف وایسین. نگهبانه ببینه اینجوری ازدحام شده درو میبنده نیمساعت همه معطل میشن. اگر نکته 5 و 6 و 7، همچنین کلاس و شخصیت براتون مهم نیست، حداقل بخاطر تسریع کار خودتون دم در ازدحام نکنین و تو صف وایسین.
- 1 حالت دیگه برای کپی برابر اصل هم اینه که با نامه ادمیشن همین روال رو طی کنید برای کپی برابر اصل رایگان. مثلاً دانشگاه FAU اپلای کلاً آنلاینه. با اسکن ترجمه ها اپلای میکنین. به شما ادمیشن میده و میگه فلان وقت با اصل مدارکت بیا برای ثبت نام. این نامه رو به جای ایمیلی که گفتم خدمتتون، ببرین سفارت و همین روال رو انجام بدین
- قبلاً گویا اصل ترجمه رو هم مهر تایید میزدن. اما الان هیچ مهری روی ترجمه ها نمیخوره. فقط هرکدوم از این 5 سری کپی رو منگنه میکنن، رو منگنه + پشت صفحه آخر 1 مهر تایید میزنن. یعنی شما 5 تا پک داری، هرکدوم شامل کپی پاسپورت، دیپلم... که به هم منگنه شدن و مهر خوردن
ظاهرا تازگیا برا هر تایید یه ایمیل میخوان یعنی 5 تا ایمیل. نمیدونم تا چه حد درسته این حرف ولی دوستان بهتره 5 تا داشته باشین به خصوص اونایی که از شهرستات میرن تو دردسر نیفتن.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.