05-02-2016, 09:59 PM
(04-02-2016, 02:43 AM)digitized_dream نوشته:بعد از بررسی خیلی از رشته های مستر دانشگاه های المان (کورس های انگلیسی) بیشتر اونها دارای شرط معدل 2.5 و بهتر هستند. دوستان عزیز برای افرادی مثل بنده با معدل لیسانس زیر 14 خودمون و 3 به بالای آلمانی مواردی رو سراغ دارید؟رشته ی من نرم افزار از دانشگاه ملی هست. قصد ادامه تحصیل در رشته های computer science در دوره ارشد رو دارم.
من ابتدا فکر میکردم که دانشگاه های Applied Science و یا همون Fachhochschule برای افرادی مثل من که در دوره لیسانسشون معدل مناسبی ندارن گزینه راحت و مناسبی خواهد بود که اینچنین بنظر نمیرسه. افرادی با معدل های 13و 14 چه شانسی در دانشگاه های آلمانی دارن؟
از قضا این موسسات در برخی ایالتها بسیار راحت می باشد باید دقیق لیست موسسات رو استخراج کنید و بدنبال حداقل نیازهای دانشگاه بگردید. من حتی مجموعه ای از این موسسات دیدمم که علاوه بر شرط معدل نداشتن ، شرط نمره زبان زیر 6 هم در پذیرش میسر بوده.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public