(04-02-2016, 02:39 PM)amirfriendship نوشته: من لیسانسم مهندسی عمران با معدل 12.11.ارشد مدیریت اجرایی با معدل 15.30.
پایان نامه ام 19.5 و 2 تا ISI دارم.GRE با نمره پایین و آیلتس6.
با این شرایط اگر مستر دوم بخونم و بعد به فکر دکترا باشم بهتره یا مستقیم فکر دکترا باشم؟یعنی شانس بورس یا پوزیشن دارم.
یک دوستی دیدم با شرایط خوب تونسته بود مستر فاند بگیره.
سلام دوست عزیز..
من بر اساس تجربه ی اپلای نروژ خودم و یکی از دوستانم نظر میدم.پیشنهادم اینه سایر دوستان هم اگه نظری دارند،دوستمونو راهنمایی کنند.
معدل های خیلی خوبی ندارید... با در نظر گرفتن دو مقاله ی اکسپت شده و معتبر میشه گفت رزومه ی پژوهشیتون بهتره ...نمره ی IELTS هم برای مستر جوابگو باید باشه اما برای دکترا چون قضیه رقابتی تره، شاید یه نمره ی بهتر زبان به روند پذیرش بیشتر کمک کنه.
تا اونجا که من میدونم،برای پذیرش مقظع ارشد تو نروژ،معدل لیسانستون تاثیرگذاره ...(من با معدل 14 لیسانس همه ی مسترهای نروژم ریجکت شدو گویا برای مسترحداقل معدل 15 نیازه ودکترا هم 16)...(مد نظر هم داشته باشید که رشته ی مدیریت اجرایی . مهندسی مدیریتپروژه در اروپا خیلی شناخته شده نیست ). من پیشنهادم اینه که برای دکترا فکر کنید با نمره ی زبان بهتر و روزمه ی پربارتر و مرتبط با تیم تحقیقاتی دانشگاه مدنظر
دکترا در نروژ فول فاند هست ...
موفق باشید