عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
نگارش جزوه (ویکی)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نگارش جزوه (ویکی)
آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-12-2015, 11:25 PM
(21-12-2015, 09:01 PM)automotive نوشته: سلام ترکان عزیز،
من و شما هستیم، آقا بابک و مایک بزرگ و چند نفر دیگه از دوستان و دیگر هیچ.
هستند دوستان دیگر ولی همین چند نفریم، حالا بزرگتر ها تایید کنند درستش می کنیم شما غصه نخور.
آره حتما همینطوره، کسی انتظار زیادی نداره، زمان میبره 6 ماه، یک سال، اشکال نداره، نکته مهم این هستش که تغییرات ایجاد بشه.
ممنونم که هستی

1 
۲
و۴ هم با من
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-12-2015, 11:32 PM
با تشکر فراوان از همه دوستان عزیز که در خصوص تکمیل ویکی سایت زحمت میکشند و به هموطنان خود کمک میکنند. این کار بسیار ارزشمندی است. Smile

در خصوص پیشنهادات جناب automative عزیز، به نظرم کلیت موضوع خوب و مناسب است. و با یک اولویت بندی مناسیب میتوان نتایج خوبی هم گفت.
البته این نکته رو عرض کنم که معمولا ویکی بیشتر برای موارد مشخص و دقیق تر کاربرد دارد مثلا قوانین سربازی، روال گرفتن پذیرش، اصول نوشتن پروپوزال

برخی مسائل به شدت سلیقه ای و شخصی هستند و عملا نمیتوان آنها را به حالت جزوه درآورد. مثلا گفتگوی خودمانی و ...
برخی مسائل دیگر هم هم اکنون ویکی های خوبی در محیط اینترنت وجود دارند. 
بنابراین بهتر است که وقت و انرژی ارزشمندی که وجود دارد را در موثرترین و مورد نیازترین موضوعات صرف کنیم. یعنی موارد را بر اساس نیاز کاربران و مخاطبین سایت اولویت بندی کنیم و سپس شروع به ایجاد نماییم.
مثلا کاربری که به این سایت می آید برایش گرفتن پذیرش و بورسیه و منابع مالی و انواع امتحانات بیشتر در اولویت است و ایجاد یا تکمیل کردن این موارد میتواند کمک شایسته ای به این کاربران عزیز باشد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-12-2015, 11:53 PM
درود

کاملا درسته.
پس لطفا در این حالت دوستان ارشد تصمیم بگیرن و اولویت بندی کرده و اینجا قرار دهند. مثلا در صفحه های قبلی M1KE بزرگوار ترتیبی که گذاشته بودند رو من چند ماه پیش با اون ترتیب تکمیل کردم تا حد امکان.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-12-2015, 12:07 AM
به نظرم در این دسته بندی همه میتوانند کمک کنند و محدود به مدیران نمیشود. و البته بهتر است در این مرحله خیلی هم  متوقف نشویم.
پیشنهاد من تکمیل کشورها است که زحمت های فراوانی در این زمینه کشیده شده و اگر تکمیل تر شوند بسیار مفید خواهد بود.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-12-2015, 11:05 AM
با پاتریک موافقم که بهتره در مرحله اولویت‌بندی متوقف نشیم. الویت‌بندی در حالت کلی خوبه، اما در حال حاضر که تعداد افراد کمه و مطالبی که می‌تونه به صورت بالقوه به جزوه اضافه بشه زیاده، به نظرم بهتره که دست داوطلبین این کار رو باز بگذاریم که در زمینه‌هایی که اطلاعات مفید و انگیزه بیشتری برای اضافه کردن مطالب دارند مشغول بشن. اگر در تکمیل اطلاعات پذیرش، امور سربازی و زندگی در کشورهای مختلف شد که چه بهتر، اگر در زمینه‌های مختلف دیگه هم باشه باز هم ارزشمند خواهد بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-12-2015, 12:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2015, 12:31 PM توسط automotive.)
با سلام،
بزرگتر های عزیز، ما که متوقف نشدیم! ولی خب اولویت اگه باشه بد نیستش، به هر حال اگر شیوه ی قبلی پاسخ گو بود، الآن ویکی اطلاعات تکمیل تری داشت ( تمام زحمات ویکی رو آقا بابک و مایک بزرگ کشیدند). در ضمن با آقا نادر کلا 5 نفر هم نمی شیم!!
خب با این تعداد کم اگه اولویت بندی نشه و موضوعات مهم مشخص نشه، زمان بسیار زیادی لازم هستش که به حد اعلایی که مدنظر شماست و خود ما البته برسیم،
شما بگید طبق اولویت کدوم موضوعات رو پیشنهاد می کنید، من خودم از اولویت هایی شروع می کنم که اطلاعات دارم یا در سایت اطلاعاتش هست و فقط نیازی به خلاصه برداری داره،
اصلا خود من می شینم انقدر پیام خصوصی می فرستم به اون فردی که می دونم اطلاعات داره که بیاد ویکی رو تکمیل کنه!!!
دیگه سخت تر از سربازی که نداریم!!! آقا نادر منت گذاشتند و داوطلب شدند برای ادامه ی کار (ممنونم از ایشون).
شما بزرگتر هستید و خوب و بد و مصلحت رو بهتر تشخیص می دید،
البته برداشت من از پست قیلیتون سه اولیت اول 1. اطلاعات پذیرش 2. امور سربازی 3. زندگی در کشور های مختلف  هستش.
به هر حال اطلاعات من محدود هستش و به اندازه ی شما قطعا نیستش، شما اگه اشتباه نکنم بیش از 9 سال هستش که در حال راهنمایی هموطنانتون هستید، شما می دونید چه موضوعی برای جزوه خوبه نه من!! من فقط می تونم پیشنهاد بدم و در تکمیل کمک کنم، تازه تکمیل هم یک قسمت هاییش رو میشه با تجربه و دانش اندکی که دارم بنویسم، جست و جو هم در بعضی از موارد به جواب مناسبی نمی رسه که خب نیاز هستش به فرد آگاه در اون زمینه که در حال حاضر فکر نکنم موضوعی باشه در سایت که کاربری اطلاعی ازش نداشته باشه، الآن افراد با تجربه در سایت حضور فعال دارند،
من فکر می کنم اگر یک فیلد خالی با تاپیک مناسب وجود داشته باشه (یا حداقل خود تاپیک مشخص باشه) بسیار بهتر می تونه کاربران رو راغب به نوشتن کنه تا این طوری که الآن هستش.
اصلا مگه میشه تاپیکی وجود نداشته باشه و انتظار پست گذاشتن از کاربران رو داشت؟
البته این نظر من هستش و فعلا همون  سه اولویت رو مد نظر قرار می دم، به آقای ترکان هم میگم برای این قسمت، به آقای نادر هم الآن پیام میدم که محبت کنند روزی بیست دقیقه، نیم ساعت زمان بگذارند برای تکمیل قسمت سربازی.

شما بزرگتر ها هم ما رو در این راه تنها نگذارید تا بهبود جزوه به بهترین شکل صورت بگیرد.

با تشکر از تمام شما عزیزان

پی نوشت: دوستانی که قصد کمک دارند اصلا برای زمان نگران نباشند، قرار نیستش روزی 6 ساعت از وقتشون رو اینجا برای تکمیل جزوه قرار بدهند، بیشتر شما افراد مهمی هستید و زمانتون ارزشمند هستش، هرزمان که وقت داشتید، هرچه قدر هم که کم باشه ارزشمند هستش،
حضرت سعدی فرمودند:
رهرو آن نيست كه گه تند و گهي خسته رود... رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
22-12-2015, 01:07 PM
@automotive

سپاس از پیگیری شما.
بله، به نظر من همین سه موضوع «گرفتن پذیرش»، «امور سربازی و خروج از کشور»، و «زندگی در کشورهای مختلف» از اولویت بیشتری برخوردارند. البته مورد اول و آخر موضوعات بسیار گسترده‌ای هستند و عملا شاید حدود نیمی از کل مطالب سایت رو پوشش بدند. در نتیجه این سه مورد خیلی هم موضوعات محدود و متمرکزی نیستند. به هر حال، اگر افراد دیگه تمایل داشته باشند که خارج از این محدوده هم اطلاعات در زمینه‌های دیگه اضافه کنند باز هم خوب خواهد بود.

ضمنا دوستانی که ممکنه مایل به کمک باشند ولی با نحوه نگارش در ویکی آشنا نباشند، نگران قالب‌بندی متن نباشند. شما می‌تونید متن‌تون رو به صورت ساده و بدون قالب‌بندی وارد کنید. من و دوستان دیگه که آشنایی بیشتری داریم، نگارش‌های اخیر رو بررسی می‌کنیم و تغییرات لازم رو انجام خواهیم داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-12-2015, 11:29 PM
@automotive

تشکر میکنم از پیگیری تان  Smile
به گمان من حتی یک جمله هم که در ویکی درج بشود و باعث شود که گره از کار کسی باز شود، بسیار کار ازشمندی است و شایان تقدیر. در هر حیطه که باشد.
موضوعی که عرض کردم یک بحث بلند مدت بود برای آن که نیم نگاهی به آینده داشته باشیم  و در دراز مدت، این همه زحمت کاربرانی چون شما دوست عزیز به نتیجه بهتری برسد و بیشترین بازدهی رو داشته باشد.

خود من از الان شروع میکنم به اصلاح و بروزرسانی جزوه در قسمت های ویزا و گذرنامه. چون بعد از ایجاد این قسمتها، متوجه شدم سوالهایی در فروم هست که مطالب قبلی که نوشته ام آنها رو پوشش نمیدهد.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

23-12-2015, 03:39 AM
پیرو پست قبلی، ممنون میشوم اگر این موارد بعنوان زیر مجموعه منوی "روادید (ویزا)" اضافه شوند تا بتوان موضوعات رو تفکیک کرد و تخصصی تر بحث کرد:
  • ویزای شنگن
  • ویزای امریکا
  • ویزای استرالیا

@Babak
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-12-2015, 09:12 AM
@ForeverBlue
من این زیزمجموعه‌ها رو اضافه کردم. جداسازی مطالب از صفحه اصلی ویزا و ایجاد صفحاتش با شما.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-05-2025، 09:36 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی