عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت
مهمان
Unregistered
نقل قول

15-09-2015, 10:26 AM
سلام دوستان من یه سوالی داشتم.
من میخوام تو لاتاری شرکت کنم و الان دانشجوی ترم سه عمران تو دانشگاه غیر انتفاعی هستم سوالم این هست که اگر من تو لاتاری برنده شم دولت امریکا ایا به من بورسیه یا کمک هزینه واسه درس خوندن میده یا نه .
مرسی از جوابتون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-09-2015, 12:37 PM
(15-09-2015, 10:26 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان من یه سوالی داشتم.
من میخوام تو لاتاری شرکت کنم و الان دانشجوی ترم سه عمران تو دانشگاه غیر انتفاعی هستم سوالم این هست که اگر من تو لاتاری برنده شم دولت امریکا ایا به من بورسیه یا کمک هزینه واسه درس خوندن میده یا نه .
مرسی از جوابتون

صرفا به خاطر برنده شدن در لاتاری یا داشتن گرین کارد به شما بورسیه یا کمک هزینه تعلق نخواهد گرفت، اما اگر گرین کارد داشته باشید، شاید بتونید برای کمک هزینه‌های متنوع‌تری اقدام کنید و در نتیجه شانس گرفتن اون‌ها کمی افزایش پیدا کنه. همچنین با داشتن گرین کارد راحت‌تر می‌تونید وام تحصیلی بگیرید و وام تحصیلی دولتی که بهره‌اش یک مقدار کمتر هست رو هم می‌تونید بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-10-2015, 06:25 PM
سلام با تشکر از شما .یک سوال شاید تکراری باشد اما اینطور که فهمیدم از صحبت های بالا ما تا 8الی12ماه فرصت گشتن کار و تحصیل داریم و باید مالیات هم به دولت امریکا بذهیم؟ و یا اینکه از حدداقل حقوق شهروندی و درامد حداقلی برخوردار می شویم؟حمایت دولت امریکا چند وقت است؟ و اگر اذ دانشگاه معتبر مدرک تحصیلی داشته باشیم و سابقه تدریس تو همان دانشگاه (مثلا علامه طباطبایی)سابقه تدریس داشته باشند ،ایا احتمال تدریس و استخدام وجود دارد؟
نقل قول  

آفلاین RADON
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-10-2015, 08:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-10-2015, 08:58 PM توسط RADON.)
با تشکر ازدوستان عزیز که همچون برادر بزرگتر ما را راهنمایی میکند تقریبا 7 ساعته دارم مطالب داخل فروم را میخوانم .
بنده در لاتاری شرکت کردم و البته بی نهایت سوال در ذهنم شکل میگیره  اما این سوال ام کمی جنبه شخصی داشت و خواستم برادران که در آمریکا هستند نظر بدهند .

بنده مهندس عمران عمران - البته تحصیلاتم ربطی به کاری که انجام میدهم نداره برنامه نویسی انجام میدهم تقریبا از 15 سالگی و الان حدود 29 سال سن دارم در کار با کامپیوتر واقعا حرفه ای هستم و برنامه نویسی به تمامی زبانها و طراحی برنامه نویسی های شبکه و ... را آشنایی دارم .

به تازگی ازدواج کردم همسرم هم مهندس نرم افزار است و حدود 7 ساله با من فعالیت میکنه .

آیا با توجه به اینکه من مدرکی برای کامپیوتر ندارم میتوانم در رشته ای مربوط به کامپیوتر در آمریکا مشغول بشوم ؟

درآمد ماهیانه حدود 7 میلیون تومان و شاید کمی بیشتر داریم که میتوانم حتی زمانی که در آمریکا هستم این درآمد را حفظ کنم و البته نیاز به زمان زیادی نداره روزی 2 ساعت کافی است با توجه به گفته دوستان این درآمد برای زندگی خوب در آمریکا کمی کم هست و حتما باید یک شغل در آمریکا پیدا کنیم .

به نظر شما با توجه به موضوعات بالا شرکت در لاتاری من درست بوده و من میتوانم در آمریکا زندگی بهتری داشته باشم ؟ ( هر چند میدانم ثبت نام در لاتاری فقط یک شانس است )

یا ایران برای زندگی من بهتر است ؟ 

چه مقدار سرمایه اولیه برای شروع 2 نفر در آمریکا نیاز هست ؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-10-2015, 08:44 PM
(24-10-2015, 08:56 PM)RADON نوشته: با تشکر ازدوستان عزیز که همچون برادر بزرگتر ما را راهنمایی میکند تقریبا 7 ساعته دارم مطالب داخل فروم را میخوانم .
بنده در لاتاری شرکت کردم و البته بی نهایت سوال در ذهنم شکل میگیره  اما این سوال ام کمی جنبه شخصی داشت و خواستم برادران که در آمریکا هستند نظر بدهند .

بنده مهندس عمران عمران - البته تحصیلاتم ربطی به کاری که انجام میدهم نداره برنامه نویسی انجام میدهم تقریبا از 15 سالگی و الان حدود 29 سال سن دارم در کار با کامپیوتر واقعا حرفه ای هستم و برنامه نویسی به تمامی زبانها و طراحی برنامه نویسی های شبکه و ... را آشنایی دارم .

به تازگی ازدواج کردم همسرم هم مهندس نرم افزار است و حدود 7 ساله با من فعالیت میکنه .

آیا با توجه به اینکه من مدرکی برای کامپیوتر ندارم میتوانم در رشته ای مربوط به کامپیوتر در آمریکا مشغول بشوم ؟

درآمد ماهیانه حدود 7 میلیون تومان و شاید کمی بیشتر داریم که میتوانم حتی زمانی که در آمریکا هستم این درآمد را حفظ کنم و البته نیاز به زمان زیادی نداره روزی 2 ساعت کافی است با توجه به گفته دوستان این درآمد برای زندگی خوب در آمریکا کمی کم هست و حتما باید یک شغل در آمریکا پیدا کنیم .

به نظر شما با توجه به موضوعات بالا شرکت در لاتاری من درست بوده و من میتوانم در آمریکا زندگی بهتری داشته باشم ؟ ( هر چند میدانم ثبت نام در لاتاری فقط یک شانس است )

در مورد شانس برنده شدن فکر می کنم اطلاع نداشته باشی. از چیزیکه تصور می کنی احتمالش خیلی کمتر. شانس برنده شدن تقریبا اینطور که امارها میگه یک به سیصد. اگر زن و شوهر هر دو بنویسند، شانس برنده شدن دو برابر میشه. بعد از برنده شدن هم تقریبا از هر دو مورد یکی ویزا میگیره. یکسری که اصلا دعوت نمی شوند و بعضی ها هم ویزا نمی توانند بگیرند بدلایلی که وجود داره. تعداد کمی هم اصلا اقدام نمی کنند. این صحبت ها برای وقتی که شما برنده شدی و بخواهی تصمیم بگیری که مصاحبه و اقدام بکنی یا نه.
در مورد پاسخ پرسشتون، یک ماه پیش در صفحه فیس بوک وزارت خارجه امریکا ایرانی ها یک بحثی در مورد این موضوع داشتن. چند نفر از کسانی که قبلا برنده شده بودن و الان امریکا بودن نوشته بودن پشیمون هستن از مهاجرت. مشخص هر چه سن بالاتر میره مشکلات بیشتر هستش. تطابق با محیط سخت میشه و اگر زبان هم بلد نباشید مشکلتون بیشتر میشه. کلا زندگی اونجا به پول بر نمی گرده و مسائل دیگه هم دخیل. با دو هزار دلار در ماه در شهرهای کوچیک به راحتی می تونید زندگی کنید و مشکلی نخواهید داشت.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-10-2015, 09:07 PM
دوستان من یه سوالی دارم درباره لاتاری.

من تا حالا دو بار شرکت کردم پارسال که آمریکا بودم و سه سال قبلش از ایران. امسال تابستون میخوام برم ایران و ویزام سینگله پس باز باید برم سفارت. خیلی حرف ها درباره اینکه لاتاری ویزای دانشجویی رو دچار مشکل می کنه یا نه شنیدم. به شخصه فکر می کنم بعضی افراد به دلایل دیگه ریجکت می شن و میگن بابت لاتاری بوده. 
به هر حال مثل بقیه منم دوست دارم شانسمو امتحان کنم. به نظرتون واقعا تاثیر منفی داره؟ (برای امسال هنوز ثبت نام نکردم)

ممنون بابت جواب ها

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-10-2015, 09:26 PM
من نظر خودم رو میگم.

اصلا تاثیری نداره. قبلا هم گفتم اونا میدونن همه واسه لاتاری شرکت میکنن حتی یه اپیدمی شده طرف اصلا نمیدونه مهاجرت چیه لاتاری شرکت میکنه!
لاتاری یعنی شانس گرین کارت و پاس آمریکایی و هیچ منافاتی با ویزای دانشجویی نداره.
مطمینا اونایی که رد میشن دلایل دیکری براشون هست حتی ممکنه لاتاری رو براشون بهانه کنن.
هر چند با توجه به اینکه لاتاری شانس برنده شدنش خیلی کمه باز اگر من بودم ریسک نمیکردم!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-10-2015, 11:15 PM
(24-10-2015, 08:56 PM)RADON نوشته: با تشکر ازدوستان عزیز که همچون برادر بزرگتر ما را راهنمایی میکند تقریبا 7 ساعته دارم مطالب داخل فروم را میخوانم .

اولین و مهم‌ترین نکته در مورد شرکت در لاتاری یا هر نوع مهاجرت دیگه این که اگر با زندگی کردن در ایران مشکل اساسی‌ای ندارید و از زندگی‌تون در ایران ناراضی نیستید، فکر مهاجرت نکنید. اگر ناراضی هستید، مطمئن بشید که با مهاجرت مشکل حل خواهد شد و مشکل اساسی جدیدی برای شما ایجاد نخواهد شد. بعضی‌ها می‌گن که می‌ریم و فوقش اگر خوب نبود برمی‌گردیم. نظر شخصی من اینه که این حرف اگر چه اشتباه نیست، اما ساده انگاری بزرگیست. شما برای مهاجرت و تلاش برای زندگی در خارج از کشور باید هزینه بسیار زیاد عصبی، زمانی، و مالی پرداخت کنید و بعد از زندگی در خارج از کشور قطعا مواردی وجود خواهد داشت که باعث می‌شه تصمیم در مورد موندن یا برگشتن رو بسیار سخت بکنه.

به هر حال اگر تصمیم گرفتید که می‌خواهید مهاجرت کنید، با درآمد فعلی‌ای که در ایران دارید، نمی‌تونید در امریکا زندگی خوبی داشته باشید و لازمه که در امریکا کار کنید. در امریکا در رشته کامپیوتر می‌تونید کار کنید، و بیشتر از مدرک بلد بودن کار مهمه، اما در جریان باشید که رقابت در امریکا زیاده و به خاطر این که از امریکا مدرک ندارید و سابقه کار در امریکا ندارید، پیدا کردن کار اول ساده نخواهد بود. در نتیجه خودتون رو آماده کنید که چندین ماه بدون کار باقی بمونید. به نظر من شما حداقل باید حدود ۲۰ هزار دلار با خودتون بیارید.

حالا اگر برنده شدید، می‌تونید در مورد جزئیات بیشتر بپرسید یا موضوعات دیگه در مورد هزینه زندگی و پیدا کردن کار در امریکا رو بخونید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-10-2015, 11:18 PM
(25-10-2015, 09:07 PM)nasim1234 نوشته: دوستان من یه سوالی دارم درباره لاتاری.

من تا حالا دو بار شرکت کردم پارسال که آمریکا بودم و سه سال قبلش از ایران. امسال تابستون میخوام برم ایران و ویزام سینگله پس باز باید برم سفارت. خیلی حرف ها درباره اینکه لاتاری ویزای دانشجویی رو دچار مشکل می کنه یا نه شنیدم. به شخصه فکر می کنم بعضی افراد به دلایل دیگه ریجکت می شن و میگن بابت لاتاری بوده. 
به هر حال مثل بقیه منم دوست دارم شانسمو امتحان کنم. به نظرتون واقعا تاثیر منفی داره؟ (برای امسال هنوز ثبت نام نکردم)

ممنون بابت جواب ها

به نظر من اگر آفیسر از شما نپرسه تاثیر منفی نداره. اگر بپرسه و جواب مثبت بشنوه، خیلی راحت می‌تونه این رو تعبیر به این بکنه که شما قصد دارید در امریکا بمونید و این دلیل کافی برای ندادن ویزا است. در نتیجه با توجه به احتمال کم برنده شدن، به نظرم بهتره که ریسک نکنید و در سالی که قراره ویزای دانشجویی بگیرید در لاتاری شرکت نکنید.

نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-12-2015, 06:56 AM
سلام ادمین خواهش میکنم اگر امکان دارد در تلگرام با شما صحبت کنم بسیار نیاز دارمpouya.graphist@gmail.com
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 بعدی »