عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-09-2015, 03:21 AM
(27-09-2015, 12:10 PM)ملیح نوشته: سلام
من فارغ التحصیل رشته تغذیه از دانشگاه شهید بهشتی  هستم
معدل کارشناسیم 16.5 هست
سه سال و نیم سابقه ی کار دارم در زمینه ی رشته تحصیلیم
مقاله ندارم Sad

هنوز تافل و GRE ندادم اما قصد دارم بدم و میتونم نمره  بالا بگیرم
لطفا راهنماییم کنید که چه جاهایی میتونم برای ارشد اپلای کنم و فاند هم بگیرم Sad(

اگر نمرات زبانتون خوب بشه و توصیه نامه های خوبی هم بتونید بگیرید برای متوسط کانادا شانستون کم نیست. مثلا برای SFU‌و کلگری. فاند هم میدن معمولا دانشگاه های کانادا برای ارشد.
در مورد اروپا من اطلاع ندارم. برای آمریکا هم مثل کانادا شانس دارید اما ارشد آمریکا فاندش محدوده باید دکترا اپلای کنید برای فاند و خب با توجه به سابقه ریسرچ که ندارید شانستون یکم کم میشه. اگر سابقه ریسرچ دارید آمریکا هم گزینه خوبیه.
سابقه کارتون مرتبط هست؟ اگه باشه خوبه

نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

30-09-2015, 03:23 AM
(27-09-2015, 01:09 PM)penguinsjr نوشته: سلام
من فارغ التحصیل رشته غیر مرتبط هستم با چیزی که می خوام برای ارشد یا دکترا بخونم. برای ارشد یا دکترا هدفم فیزیک - کیهان شناسی هست.
در رشته ی جدیدی که می خوام بخونم دو تا مقاله ISI با IF بالای 1.5 و معدل لیسانس 17 و معدل فوق دیپلم 17 دارم. که بازم یه رشته ی دیگه و غیر مرتبط با لیسانس و فوقم هست.
نمره زبان 6.5 رو می تونم بگیریم و در مورد جی آر ای هیچ تصوری ندارم...
سابقه کار در رشته فوق دیپلمم حدود 8 سال دارم...
(البته سرچ زیاد انجام دادم و اطلاعات زیادی کسب کردم. الان نظر شما رو هم می خوام بدونم که آیا شانسی دارم برای پذیرش با فاند یا نه و اگر شانس هست چه کشورها و دانشگاه هایی؟)

یکم واضح تر میگید رشته هاتون رو؟ من متوجه نشدم درست لیسانس چی خوندین؟ و بعد ارشد چی خوندین؟

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
30-09-2015, 10:43 AM
(27-09-2015, 12:10 PM)ملیح نوشته: سلام
من فارغ التحصیل رشته تغذیه از دانشگاه شهید بهشتی  هستم
معدل کارشناسیم 16.5 هست
سه سال و نیم سابقه ی کار دارم در زمینه ی رشته تحصیلیم
مقاله ندارم Sad

هنوز تافل و GRE ندادم اما قصد دارم بدم و میتونم نمره  بالا بگیرم
لطفا راهنماییم کنید که چه جاهایی میتونم برای ارشد اپلای کنم و فاند هم بگیرم Sad(

علاوه بر اون چیزی که دوستمون اشاره کردند. من کل گزینه هاتون رو به سایمون فریزر و کلگری محدود نمیکنم. این دانشگاهها دانشگاههای خوبی هستند ولی به این معنی نیست که در هر رشته ای و هر معدلی درس بخونید با کمک هزینه بسیار مناسب از این دانشگاهها پذیرش بگیرید. به نظر من بهترین گزینه واسه ارشد در اروپا و کشور ایتالیا و آلمانه، بورسیه های مختلفی در ایتالیا وجو داره، بورسیه های استانی به خصوص در ایتالیا و هزینه زندگی مناسب. در آلمان هم که شهریه پرداخت نمیکنید و هزینه های زندگی بسیار مناسبه. شما میتونید همزمان واسه همه این موارد اقدام کنید. توجه کنید که کمک هزینه ها در مقطع ارشد (در آمریکای شمالی) در اکثر موارد به صورت جزئی خواهند بود و با این آمادگی رو داشته باشید که بتونید مقدار قابل توجهی رو هم خودتون هزینه کنید.

پ.ن: انتخابهای شما باید خوشبیناننه، واقع بینانه و بدبیناننه باشه که بتونید از هر رده‌ای دانشگاههایی رو انتخاب کنید. اینکه طرف از رشته مدیریت و یا رشته غیر صنعتی دیگری اقدام میکنه و بهش میگیم که 100% از سایمون فریزر پذیرش خواهی گرفت کمی به نظرم خوشبینانه هست و شخص یکسال از عمرشو با این نظر من و شما ممکنه به هدر بده و در نهایت چون فقط خودشو محدود به SFU کرده و جای دیگری هم پذیرش نداشته مجبور میشه که سال بعد مجدد اقدام کنه که کار ساده ای نیست با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و رفاهی جامعه ما. به قول یکی از دوستان راهنمایی هایی که ما انجام میدیدم تأثیر بسیار بد یا خوبی روی زندگی افراد ممکنه بذاره. علاوه بر تشویق کردن، واقع بین هم باشیم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین malih j
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-09-2015, 11:14 AM
(30-09-2015, 10:43 AM)Andre نوشته:
علاوه بر اون چیزی که دوستمون اشاره کردند. من کل گزینه هاتون رو به سایمون فریزر و کلگری محدود نمیکنم. این دانشگاهها دانشگاههای خوبی هستند ولی به این معنی نیست که در هر رشته ای و هر معدلی درس بخونید با کمک هزینه بسیار مناسب از این دانشگاهها پذیرش بگیرید. به نظر من بهترین گزینه واسه ارشد در اروپا و کشور ایتالیا و آلمانه، بورسیه های مختلفی در ایتالیا وجو داره، بورسیه های استانی به خصوص در ایتالیا و هزینه زندگی مناسب. در آلمان هم که شهریه پرداخت نمیکنید و هزینه های زندگی بسیار مناسبه. شما میتونید همزمان واسه همه این موارد اقدام کنید. توجه کنید که کمک هزینه ها در مقطع ارشد (در آمریکای شمالی) در اکثر موارد به صورت جزئی خواهند بود و با این آمادگی رو داشته باشید که بتونید مقدار قابل توجهی رو هم خودتون هزینه کنید.

پ.ن: انتخابهای شما باید خوشبیناننه، واقع بینانه و بدبیناننه باشه که بتونید از هر رده‌ای دانشگاههایی رو انتخاب کنید. اینکه طرف از رشته مدیریت و یا رشته غیر صنعتی دیگری اقدام میکنه و بهش میگیم که 100% از سایمون فریزر پذیرش خواهی گرفت کمی به نظرم خوشبینانه هست و شخص یکسال از عمرشو با این نظر من و شما ممکنه به هدر بده و در نهایت چون فقط خودشو محدود به SFU کرده و جای دیگری هم پذیرش نداشته مجبور میشه که سال بعد مجدد اقدام کنه که کار ساده ای نیست با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و رفاهی جامعه ما. به قول یکی از دوستان راهنمایی هایی که ما انجام میدیدم تأثیر بسیار بد یا خوبی روی زندگی افراد ممکنه بذاره. علاوه بر تشویق کردن، واقع بین هم باشیم.

سلام
بله حق با شماست
از شما هم ممنونم
من چون بین دو راهی موندم که اینجا ارشد بخونم و واسه دکترا برم یا برای ارشد برم این سوال رو مطرح کردم . ممنونم از راهنماییتون Smile
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-09-2015, 01:08 PM
(30-09-2015, 11:14 AM)malih j نوشته: سلام
بله حق با شماست
از شما هم ممنونم
من چون بین دو راهی موندم که اینجا ارشد بخونم و واسه دکترا برم یا برای ارشد برم این سوال رو مطرح کردم . ممنونم از راهنماییتون Smile

اگر توانایی مالیشو دارین که در اروپا ارشد بخونین که به نظر من اینجا ادامه ندید، در غیر اینصورت چاره ای نیست و باید ارشد و آزمونها رو آماده کنید و واسه دکتری اقدام کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین habib_nobakht
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-09-2015, 04:28 PM
(30-09-2015, 02:39 AM)habib_nobakht نوشته: در صورت امکان راهنمایی های لازم در باره ی انتخاب کشور و دانشگاه مناسب و شانس پذیرش من رو بیان کنید.

مدرک کاردانی: مهندسی آب، دانشگاه محقق اردبیلی. معدل: 12.01
مدرک کارشناسی ناپیوسته ی 2 ساله: راهنمایی و مشاوره، آزاد بابل. معدل: 19.20   GPA ~ 3.96/4
مقطع مورد نظر برای اپلای: کارشناسی ارشد روانشناسی
نمره ی تافل: R28   L20   S22   W23   Total: 93 
مقاله: ندارم. تازه دارم شروع می کنم.
کشورهای مورد نظر: اروپا (همه ی کشورها)

نکته ی 1: مشکلی با یادگیری زبان اون کشور "پس از پذیرش و قبل از شروع ترم" ندارم.
نکته ی 2: مشکلی با ساپورت کردن هزینه ی زندگی ندارم. میشه با این رزومه شهریه رو حذف کرد یا کمک هزینه ی جزیی ای گرفت؟
نکته ی 3: ناپیوسته بودن مدرکم و پایین بودن مدرک کاردانی م چه قدر می تونه فاکتور منفی باشه؟

دوستان، در صورت امکان من رو راهنمایی بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین azi232
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-10-2015, 04:25 AM
سلام من لیسانس عمران دارم با معدل 14.23 و ارشد 17.6 هنوز جی ار ای و نمره زبان ندارم.دارم برنامه ریزی میکنم برای گرفتنشون.من با یه مقاله آی اس آُی شانس فاند در آمریکا رو برای دکتری دارم؟چطور رزومه م رو قوی کنم؟در کانادا چطور؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

03-10-2015, 09:12 AM
(03-10-2015, 04:25 AM)azi232 نوشته: سلام من لیسانس عمران دارم با معدل 14.23 و ارشد 17.6 هنوز جی ار ای و نمره زبان ندارم.دارم برنامه ریزی میکنم برای گرفتنشون.من با یه مقاله آی اس آُی شانس فاند در آمریکا رو برای دکتری دارم؟چطور رزومه م رو قوی کنم؟در کانادا چطور؟

واسه هر دو کشور اقدام کنید. بهتره که برای آزمونهای TOEFL و GRE برنامه ریزی کنید و پس از دریافت نمره ها. مینیمم دانشگاهها رو ببینید و چند جایی اقدام کنید. به نظر من با یک GRE بالای 300 در آمریکا و کانادا شانس خوبی خواهید داشت.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین habib_nobakht
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-10-2015, 01:42 AM
بچه ها سومین بار هست که پست می کنم ولی جوابی دریافت نمی کنم. لطفا راهنمایی کنید:

مدرک کارشناسی ناپیوسته ی 2 ساله: راهنمایی و مشاوره، آزاد بابل. معدل: 19.20   GPA ~ 3.96/4

نکته ی 1: متاسفانه تو کشورهای غیرانگلیسی زبان، خیلی کم روانشناسی رو به انگلیسی ارائه میدن. البته منم مشکلی با یادگیری زبان اون کشور "پس از پذیرش و قبل از شروع ترم" ندارم.
نکته ی 2: مشکلی با ساپورت کردن هزینه ی زندگی ندارم. میشه با این رزومه شهریه رو حذف کرد یا کمک هزینه ی جزیی ای گرفت؟
نکته ی 3: ناپیوسته بودن مدرکم و پایین بودن مدرک کاردانی م چه قدر می تونه فاکتور منفی باشه؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

04-10-2015, 02:34 AM
(04-10-2015, 01:42 AM)habib_nobakht نوشته: بچه ها سومین بار هست که پست می کنم ولی جوابی دریافت نمی کنم. لطفا راهنمایی کنید:

نکته ی 1: متاسفانه تو کشورهای غیرانگلیسی زبان، خیلی کم روانشناسی رو به انگلیسی ارائه میدن. البته منم مشکلی با یادگیری زبان اون کشور "پس از پذیرش و قبل از شروع ترم" ندارم.

ببینید من اطلاعاتم درباره اروپا محدوده اما نکته اولی که گفتین خیلی به دردتون نمیخوره. اگر در requirementهای یه دانشگاه اروپایی زبان مثلا آلمانی لازم باشه نمیتونین بهشون بگید من بعد پذیرش یاد میگیرم! تصمیم بر اساس شرایط فعلی شماست نه قول هایی که میشه داد.

نکته دورو نمیدونم!

نکته سه: هم معدل مدرک اولتون پایینه هم ارتباطی نداره این شانستون رو کم می کنه.  مقاله هم ندارید. کار پژوهشی کردید؟ که بتونید بهش اشاره کنید در SOP‌و استاد هم در ریکام بنویسه؟

با جزییات بیشتر سوالتون رو بپرسید که دوستان بتونن راهنمایی کنن. ارسال مجدد با توضیحات قبلی کمکی نمیکنه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 72 بعدی »