عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین saharalijani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-08-2015, 10:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-08-2015, 11:58 PM توسط saharalijani.)
سلام...من در سه سال دبیرستانم رشتم ریاضی فیزیک بوده و پیش دانشگاهیم رو هم در رشته انسانی به اتمام رسوندم....و مدرک جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران رو در رشته طراحی لباس دارم....میخواستم ببینم اگر بخوام در رشته طراحی لباس در خارج از کشور ادامه تحصیل بدم ایا امکان فاند گرفتن رو دارم یا نه...‌اگر پاسختون مثبته کدوم کشور ها مناسب تر هستند؟؟؟
من خودم نظرم به ایتالیاست.....نظر شما چیه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Maryam frs
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-08-2015, 01:07 PM
سلام
دانشجو کارشناسی ارشد طراحی فرش دردانشگاه هنر تهرانم
هنوز اقدام برای زبان نکردم، فعلا سوالم اینه که با توجه به رشته و دانشگاهم چه کشورهایی رو (بدون شهریه)یشنهاد میکنید؟
اینکه بخوام از طرف دانشگاههای خارجی بورس بشم میتونم امیدوار باشم؟
ممنون و سپاس
نقل قول  

آفلاین rezaarya
**
نقل قول

01-09-2015, 06:43 PM
سلام 
معدل کارشناسیم 14.9 و معدل ارشدم 18.1 شده و شاگرد اول بودم (دانشگاه سراسری شهرستان). دوتا مقاله تو بهترین ژورنالهای رشتمون برق قدرت چاپ کردم و سابقه ثبت اختراع و تدریس دانشگاه آزاد دارم. به نظرتون چقدر شانس برای گرفتن فاند دارم؟ برای کدوم کشورها شانس بیشتری دارم؟ الان سربازم و بعد سربازی آزمون زبان میدم که احتمالا نمره خوبی بگیرم.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-09-2015, 08:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2015, 10:15 PM توسط Andre.)
(01-09-2015, 06:43 PM)rezaarya نوشته: سلام 
معدل کارشناسیم 14.9 و معدل ارشدم 18.1 شده و شاگرد اول بودم (دانشگاه سراسری شهرستان). دوتا مقاله تو بهترین ژورنالهای رشتمون برق قدرت چاپ کردم و سابقه ثبت اختراع و تدریس دانشگاه آزاد دارم. به نظرتون چقدر شانس برای گرفتن فاند دارم؟ برای کدوم کشورها شانس بیشتری دارم؟ الان سربازم و بعد سربازی آزمون زبان میدم که احتمالا نمره خوبی بگیرم.

گزینه هایی که به نظر میتونند مناسب باشن اینا هستن:

- با یک نمره GRE و TOEFL مناسب برای چندی از دانشگاههای آمریکایی اپلای کنید و امید داشته باشید که بتونید به نتیجه مطلوب برسید.
- در کانادا بیشتر دانشگاههای مطرح معدل رو شرط مهمی برای سنجش دانشجو قرار میدن. حتی برخی از این دانشگاهها حداقل معدل 15 رو برای بررسی پذیرش قرار دادن. از اینرو برای دریافت بورسیه و کمک هزینه از دانشگاههای مطرح کار سختی دارید، ولی در دانشگاههای متوسط شانس بهتری دارین.
- از آنجایی که اشاره کردین که مقاله هاتون کیفیت بسیار بالایی داره، از این جهت برای کشورهایی که دوره دکتری تنها بر اساس پژوهش مطرح هست شانس خوبی دارین، مثل استرالیا. البته در استرالیا همچنان دانشگاههای مطرح شرط معدل رو به عنوان یکی از شرط های اساسی برای اعطای بورسیه ها در نظر میگیرند. دستکم در دانشگاههای برتر (مثل دانشگاه ملبورن) این شرط بسیار پررنگه که در کنار مقالات مطلوب میتونه به پذیرش به همراه بورسیه شخص بیانجامه. با همه اینا شانستون رو به طور کلی به جز 5 دانشگاه برتر خوب میبینم. البته خوب بون به معنی پذیرش قطعی شما نیست و زمینه پژوهشی شما میتونه برای پذیرش تأثیر بگذاره.

به نظر من در انتخابهای خودتون حتماً آلمان و استرالیا رو لحاظ کنید و اگر در آزمون GRE می تونید نمره مناسب می تونید کسب کنید شانستون برای بعضی از دانشگاههای آمریکایی هم تا اندازه ای خوب خواهد بود.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین saeedkr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2015, 01:00 AM
با سلام خدمت همه دوستان و زحمت کشان این سایت
بنده در شرف فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد حسابداری هستم در واقع دفاع کرده ام و منتظر پذیرش مقاله هستم. دارای معدل 18.50 و دو مقاله ملی و سه مقاله کنفرانس بین المللی معتبر و در حال ارسال یک مقاله isi  هستم ولی هنوز به طور جدی برای دریافت مدرک زبان اقدام نکرده ام به نظر شما اساتید بزرگوار شانس من در دریافت پذیرش تا چه حدی است و چه کشورهایی را مدنظر قرار بدهم.
پیشاپیش از همکاری شما بزرگواران متشکرم
نقل قول  

آفلاین nazaninzahra
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2015, 11:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-09-2015, 11:12 PM توسط nazaninzahra.)
سلام من مقطع کارشناسی رو با معدل 13.6 رشته مهندسی نقشه برداری دانشگاه اصفهان گذروندم . و قصد تغییر رشته به یکی از گرایشهای مهندسی عمران (مهندسی  محیط زیست ) رو دارم . سوالی که داشتم اینه که با وجود معدل پایینم و با توجه به اینکه زبان خوبی دارم و میتونم مدرک زبانو با نمره بالایی بگیرم  اگه مقطع ارشدرو هم با معدل خوب و ارایه مقاله های زیاد بگذرونم , احتمال گرفتن full fund برای مقطع دکترا  از کدوم کشورهارو دارم ؟. دانشگاهش زیاد برام مهم نیست فقط full fund  بودنش برام مهمه .و اگه تو رزومم معدل پایینمو عدم علاقه به رشتم و علاقه به رشته محیط زیست ذکر کنم میتونه توجیهی برای معدل پایینم باشه ؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
02-09-2015, 11:28 PM
(02-09-2015, 11:11 PM)nazaninzahra نوشته: سلام من مقطع کارشناسی رو با معدل 13.6 رشته مهندسی نقشه برداری دانشگاه اصفهان گذروندم . و قصد تغییر رشته به یکی از گرایشهای مهندسی عمران (مهندسی  محیط زیست ) رو دارم . سوالی که داشتم اینه که با وجود معدل پایینم و با توجه به اینکه زبان خوبی دارم و میتونم مدرک زبانو با نمره بالایی بگیرم  اگه مقطع ارشدرو هم با معدل خوب و ارایه مقاله های زیاد بگذرونم , احتمال گرفتن full fund برای مقطع دکترا  از کدوم کشورهارو دارم ؟. دانشگاهش زیاد برام مهم نیست فقط full fund  بودنش برام مهمه .و اگه تو رزومم معدل پایینمو عدم علاقه به رشتم و علاقه به رشته محیط زیست ذکر کنم میتونه توجیهی برای معدل پایینم باشه ؟

درود

دوست عزیز، در اخذ پذیرش و کمک هزینه ها عواملی زیادی درگیرن که هر چه این عوامل دارای کیفیت و مقدار بهتر و بیشتری باشند به مراتب کار آسان تر خواهد بود. هیچ کس به طور قطعی نمیتونه به شما بگه که شما پذیرشتون به چه صورت خواهد بود. مخصوصاً در این مرحله که دارید برنامه ریزی می کنید و ممکنه تلاشهای شما در آینده بر اساس همین پاسخی باشه که در این پست مینویسم.

معدل شما کار رو بسیار سخت خواهد کرد ولی نمیتونه عامل بازدارنده باشه. تفاوت رشته دو مقطع هم میتونه تأثیر مثبت یا منفی بذاره. مثلاً شما در دوره کارشناسی رشته ریاضی میخونید و در ارشد در رشته علوم کامپیوتر ولی با این تفاوت که کار پژوهشی شما پایه ریاضی قوی‌ای نیاز داره. طبیعی هست که در چینین حالتی این تفاوت مقطع کاملاً مثبت بوده. حالا فرض کنیم که شخصی در دوره کارشناسی رشته علوم کامپیوتر خونده و برای ارشد به رشته ریاضی محض (گرایش آنالیز) روی میاره. دراین شرایط این تفاوت رشته چندان سنجیده نیست مگر اینکه زمینه پژوهشی ایشون در یک راستا باشه. با این توضحیات اگر تفاوت رشته شما در راستای مثبت قرار میگیره حتماً اینکار رو انجام بدید و در SOP خودتون به این مسأله اشاره کنید که این رشته رو بهتر یافتید و این رشته بیشتر با مهارت ها و استعداد های شما سازگار و ... .

به نظر من که اگر ادامه تحصیل واستون مهمه، دیر نیست تلاشتون رو کنید. در حالت بدبینانه، میتونید در یکی از این کشورهای اروپایی که شهریه ندارند تحصیل کنید و در مقطع بعدی در دانشگاهی با کمک هزینه تحصیل کنید. ناگفته نماند که اگر از لحاظ پژوهشی در سطح قابل توجه ای قرار بگیرید دستکم برای دانشگاهای متوسط از کشورهای مطرح شانس پذیرش خواهید داشت. همزمان به بهبود سطح زبان خودتون بپردازید و برنامه ریزی چندساله داشته باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-09-2015, 01:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-09-2015, 01:52 AM توسط mona.)
(02-09-2015, 01:00 AM)saeedkr نوشته: با سلام خدمت همه دوستان و زحمت کشان این سایت
بنده در شرف فارغ التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد حسابداری هستم در واقع دفاع کرده ام و منتظر پذیرش مقاله هستم. دارای معدل 18.50 و دو مقاله ملی و سه مقاله کنفرانس بین المللی معتبر و در حال ارسال یک مقاله isi  هستم ولی هنوز به طور جدی برای دریافت مدرک زبان اقدام نکرده ام به نظر شما اساتید بزرگوار شانس من در دریافت پذیرش تا چه حدی است و چه کشورهایی را مدنظر قرار بدهم.
پیشاپیش از همکاری شما بزرگواران متشکرم

با سلام،
بهتر است این موضوع را در قسمت بهتری ميپرسيدين ...اما به هر حال، اطلاعاتی که دادين کافی نیست... رشته و معدل لیسانس شما چیست ؟ اطلاعاتی در مورد دانشگاهتان در دو مقطع ؟ چه کشوری مدنظر شما است ؟
معدل و فعالیت علمی نسبتا خوبی برای مقطع ارشد دارین اما نمره زبان و توصیه نامه های شما هم باید خوب باشد تا بتوان نظر داد .

موفق باشيد
نقل قول  

آفلاین solarita
**
نقل قول

06-09-2015, 03:20 PM
سلام ، معدل کارشناسیم 13.6 از صنعتی اصفهان رشته فیزیک، ارشدم 17.3 دانشگاه آزاد رشته مهندسی هسته ای. 2 تا مقاله و یک کنفرانس بین المللی(یکی از مقالات ISI و دیگری هم Pubmed)زبان ندادم ولی احتمال زیاد نمره ی خوبی کسب می کنم ترجیح میدم توو یه کشور اروپایی ادامه تحصیل بدم (فیزیک پزشکی و رشته های مرتبط با رشته ی خودم) سنم بالای 30 هست به نظرتون برای چه دانشگاه هایی شانس گرفتن پذیرش + کمک هزینه دارم؟ میخوام با اساتیدش وارد مذاکره بشم Cool
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-09-2015, 10:46 PM
(06-09-2015, 03:20 PM)solarita نوشته: سلام ، معدل کارشناسیم 13.6 از صنعتی اصفهان رشته فیزیک، ارشدم 17.3 دانشگاه آزاد رشته مهندسی هسته ای. 2 تا مقاله و یک کنفرانس بین المللی(یکی از مقالات ISI و دیگری هم Pubmed)زبان ندادم ولی احتمال زیاد نمره ی خوبی کسب می کنم ترجیح میدم توو یه کشور اروپایی ادامه تحصیل بدم (فیزیک پزشکی و رشته های مرتبط با رشته ی خودم) سنم بالای 30 هست به نظرتون برای چه دانشگاه هایی شانس گرفتن پذیرش + کمک هزینه دارم؟ میخوام با اساتیدش وارد مذاکره بشم Cool

متاسفانه معدل دوره کارشناسیتون بسیار نامناسبه که از این جهت میتونه شانستون رو کاهش بده و در مقطع ارشد هم که یکی از رشته های حساس رو ادامه دادید که از این جهت ممکنه حتی با گرفتن پذیرش مناسب برای ویزا دچار مشکل بشید. البته تمام اینها تنها احتمالات هست و به طور قطعی نمیشه نظر داد.

پیشنهاد من: به نظر من که گزینه مناسب اینه که در رشته کمتر حساس دیگری در یکی از کشورهای اروپایی برای دوره Master ادامه تحصیل بدید. در اینصورت هم حساسیت رو کاهش دادید و هم اینکه میتونید در یکی از همان رشته هایی که خودتون مثال زدید ابتدا در مقطع ارشد و سپس با شانس بیشتری در مقطع دکترا تحصیل کنید.

موفق باشید
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 72 بعدی »