عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین yousefgun3
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-07-2015, 03:51 PM
با سلام

من 25 سالمه، معدل دیپلم من 18.23 هستش و لیسانس مهندسی صنایع (Industrial Engineering) ام رو توو گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستمها با معدل 15.10 گرفتم(سال فارغ التحصیلی=1391). خدمت سربازیم رو انجام داده ام. زبان انگلیسیم خوبه و در سال 2015 آیلتس 6.0 گرفتم. زبان آلمانی هم هشت ماهه دارم میخونم و الان مدرک A2 دارم. دو تا توصیه نامه از اساتیدم دارم و انگیزه نامه و رزومه ام هم کامله. میخوام در آلمان در مقطع ارشد یکی از زیر شاخه های رشته مهندسی صنایع مثل برنامه ریزی و کنترل پروژه، مدیریت پروژه و یا رشته های مشابه رو به زبان انگلیسی بخونم. شانس گرفتن پذیرش و یا حتی بورس برای من چقدره؟ شهر یا دانشگاه خاصی رو پیشنهاد می کنید؟ برای افزایش احتمال گرفتن بورس و پذیرش چیکار کنم بهتره (نمره آیلتس بهتر، مقاله نوشتن، پروپوزال نوشتن و پیدا کردن استاد برای حمایت)؟

با تشکر فراوان
یوسف
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-07-2015, 04:45 PM
(22-07-2015, 03:51 PM)yousefgun3 نوشته: با سلام

من 25 سالمه، معدل دیپلم من 18.23 هستش و لیسانس مهندسی صنایع (Industrial Engineering) ام رو توو گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستمها با معدل 15.10 گرفتم(سال فارغ التحصیلی=1391). خدمت سربازیم رو انجام داده ام. زبان انگلیسیم خوبه و در سال 2015 آیلتس 6.0 گرفتم. زبان آلمانی هم هشت ماهه دارم میخونم و الان مدرک A2 دارم. دو تا توصیه نامه از اساتیدم دارم و انگیزه نامه و رزومه ام هم کامله. میخوام در آلمان در مقطع ارشد یکی از زیر شاخه های رشته مهندسی صنایع مثل برنامه ریزی و کنترل پروژه، مدیریت پروژه و یا رشته های مشابه رو به زبان انگلیسی بخونم. شانس گرفتن پذیرش و یا حتی بورس برای من چقدره؟ شهر یا دانشگاه خاصی رو پیشنهاد می کنید؟ برای افزایش احتمال گرفتن بورس و پذیرش چیکار کنم بهتره (نمره آیلتس بهتر، مقاله نوشتن، پروپوزال نوشتن و پیدا کردن استاد برای حمایت)؟

با تشکر فراوان
یوسف

سلام

به نظر من ، بهتره شما یا آیلتس تون را بالاتر ببرید یا اینکه حداقل B1 آلمانی را بگیرید . صد البته اگر مدرک زبان آلمانی داشته باشید شانس پذیرشتون خیلی خیلی بالاتر میره و تقریبا با معدل شما میشه گفت قطعیه .
برای بورس هم زیاد بهش فکر نکنید .خیلی شانس ندارید ، نه شما ، تقریبا اکثر دانشجوهایی که برای ارشد اقدام میکنند خیلی شانس ندارند
نقل قول  

آفلاین m.ariaboy
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-07-2015, 11:46 PM
دوباره سلام دوستان عزیز
ی سوال از خدمت شماهم داشتم از دوستای دیگم پرسیدم ولی میخوام ب ی جمع بندی کامل برسم
بنظرتون من برای ارشد بشینم آلمانی بخونم یا انگلیسی
معدل 15.5 دانشگاه سراسری رزومم بد نیست کار عملی با ریکامند صنعتی دارم
آلمانی بخونم کارم بعد از ترم 2 صد در صد هست،ممکنه کل هزینمو ساپورت نکنه ولی نصفشم بدن بسه، درست میگم؟؟
پذیرشم صد در صد هستش؟؟؟

اگه انگلیسی بخونم چطور احتمال پیدا کردن کار برای ترم دو ب بعد کم هست باشه هم کارای سخت با حقوق خیلی کم و درسته؟؟
احتمال قبولیم چقدر هستش تو دانشگاه های انگلیسی زبان با رایگان؟؟

واقعا کلافه شدم آلمان اومدنم قطعی شده هزینشم دارم فقط بین این دوتا زبان موندم،تا شنبه ساعت 8 صبح باید تصمیم بگیرم اونم با کلی اصرار که قبول کنن اسممو بنویسن ،چون احتمالا پر شدنش هست
شما اگه برمیگشتید اول اومدنتون به آلمان قبل از اومدن چکار میکردید؟؟؟المانی یا انگلیسی
المانی رو هم تو  4.5ماه یا 3 تا کورس هفته ای قرار اموزش بدن
ممنون اگه راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
24-07-2015, 12:17 AM
(23-07-2015, 11:46 PM)m.ariaboy نوشته: دوباره سلام دوستان عزیز
ی سوال از خدمت شماهم داشتم از دوستای دیگم پرسیدم ولی میخوام ب ی جمع بندی کامل برسم
بنظرتون من برای ارشد بشینم آلمانی بخونم یا انگلیسی
معدل 15.5 دانشگاه سراسری رزومم بد نیست کار عملی با ریکامند صنعتی دارم
آلمانی بخونم کارم بعد از ترم 2 صد در صد هست،ممکنه کل هزینمو ساپورت نکنه ولی نصفشم بدن بسه، درست میگم؟؟
پذیرشم صد در صد هستش؟؟؟

اگه انگلیسی بخونم چطور احتمال پیدا کردن کار برای ترم دو ب بعد کم هست باشه هم کارای سخت با حقوق خیلی کم و درسته؟؟
احتمال قبولیم چقدر هستش تو دانشگاه های انگلیسی زبان با رایگان؟؟

واقعا کلافه شدم آلمان اومدنم قطعی شده هزینشم دارم فقط بین این دوتا زبان موندم،تا شنبه ساعت 8 صبح باید تصمیم بگیرم اونم با کلی اصرار که قبول کنن اسممو بنویسن ،چون احتمالا پر شدنش هست
شما اگه برمیگشتید اول اومدنتون به آلمان قبل از اومدن چکار میکردید؟؟؟المانی یا انگلیسی
المانی رو هم تو  4.5ماه یا 3 تا کورس هفته ای قرار اموزش بدن
ممنون اگه راهنماییم کنید
سلام
نمیشه گفت المانی بخونی پذیرشت صد در صد هست ولی میشه گفت اگر برای تحصیل در دورهای آلمان اقدام کنی شانست به نسبت انگلیسی بیشتره. خوبیش اینه بدیش اینه شما وقتت رو فقط بذاری رو زبان المانی محدود به کشور آلمان و کشوری که اون زبان رو داره میشی. برعکس انگلیسی که در اکثر کشورهای غیر انگلیسی زبان هم شما میتونی پذیرش بگیری، فکرات رو بکن ببین اگر فقط هدفت کشور آلمات هست منطقی هم هست که آلمانی رو بخونی و شانست هم بالاتر میره.
شما انگلیسی یا آلمانی بخونی برای کار فرق نداره باید زبان اون کشور رو بلد باشی کسی نمیاد برای کار مدرک شما رو ببینه که دوره تحصیلیتون به چه زبانی بوده که زبان المانی رو میشه تو دو سال در محیطش مسلط شد. پس صرفا با این خاطر از الان زبان المانی رو بخوای بخونی منطقی به نظر نمیاد.
اگر آلمان اومدن شما قطعی هست دیگه جای شک نداره زبان خود آلمان رو یاد بگیرید و سواد انگلیسی خودتون رو هم در حد متوسط برسونید کافیه.
اگر من قرار باشه فقط برای یه کشور مثل آلمان اقدام کنم و هدفم فقط آلمان باشه زبان آلمانی رو انتخاب می کنم.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-07-2015, 05:35 AM
(19-07-2015, 02:30 AM)arashglory نوشته: سلام میخواستم بدونم کسی میتونه لیست دانشگاههای رشته computer science مقطع کارشناسی ارشد رو واسم بزاره خیلی لازم دارم ممنون

دوست گرامی
با مراجعه به سایت daad در این صفحه، میتوانید جستجو کنید.
ضمنا نتایج پذیرش در همین سایت را هم میتوانید ببیند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین razmoon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-08-2015, 01:08 PM
(30-07-2014, 11:41 PM)Mr-Voltage نوشته: خب این مورد بستگی به کار و زمان شما داره. به طبع هزینه ندادن و همین جا تو ایران مدرک رو گرفتن بهتره.
اما اگر هزینه ماهیانه رو میتونی پرداخت کنی در محیط باشی شاید زودتر راه بیوفتی. چیزی هست که خودت باید تصمیم بگیری.
اما من یکی از دوستانم با مدرک B1 واسه دوره پذیرش زبان+ ارشد المانی مهندسی الکترونیک به هانوفر رفت و بعد از 5-4 ماه در ازمون زبان هم موفق شد وارد کورس اصلی شد.
ببخشید کسی که از بوخوم پذیرش داشتند چطور برای دوره زبان رفتند دورتموند؟امکان جابه جایی برای دوره زبان هست؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-08-2015, 05:01 PM
(01-08-2015, 01:08 PM)razmoon نوشته: ببخشید کسی که از بوخوم پذیرش داشتند چطور برای دوره زبان رفتند دورتموند؟امکان جابه جایی برای دوره زبان هست؟

من کجا گفتم دورتمند؟!!! ضمناً دوره زبان هر دانشگاه باشی باید هموجا بمونی مگر اینکه بری از دانشگاهی دیگر به همراه رشته خودت و مورد نظر تغییر بدی که نیاز به کلی دوندگی داره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین anis
نقل قول

06-08-2015, 11:02 PM
سلام من میخواستم برای رشته معماری شاخه شهرسازی برای دانشگاه اشتوتگارد اپلای کنم من معدلم 15.81 و 1 مقاله در کنفرانس بین الملی دارم وایلتس که احتمالا بتونم 6 یا 6.5 بگیرم میخواستم بپرسم اول اینکه شانس من چقدر برای این دانشگاه و اینکه سطح دانشگاه چجوره و اینکه اگر اطلاعاتی راجبع این دانشگاه دارین راهنمایی کنید..ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

07-08-2015, 10:40 AM
(06-08-2015, 11:02 PM)anis نوشته: سلام من میخواستم برای رشته معماری شاخه شهرسازی برای دانشگاه اشتوتگارد اپلای کنم من معدلم 15.81 و 1 مقاله در کنفرانس بین الملی دارم وایلتس که احتمالا بتونم 6 یا 6.5 بگیرم میخواستم بپرسم اول اینکه شانس من چقدر برای این دانشگاه و اینکه سطح دانشگاه چجوره و اینکه اگر اطلاعاتی راجبع این دانشگاه دارین راهنمایی کنید..ممنون

شانست متوسطه، نمیشه دقیق گفت شانست بالاست اما اگر بتونی نمره زبان اخد کنی شانست بالا خواهد رفت، البته در وب سایت از داشتن پورتفیلیو صحبتی نشد.ولی بهتره داشته باشی دو دوره گرایشهای معماری در ارشد در این دانشگاه ارائه میشه اینجا و اینجا رو چک کن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین anis
نقل قول

07-08-2015, 12:55 PM
پرتفیلو یعنی باید کارام البوم کنم بعد چجوری باید بفرستم و اینکه میشه ی دانشگاهی را معرفی کنید که شانس پذیرش بالاتر باشه با شرایط من
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... 70 بعدی »