عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 233 234 235 236 237 238 239 240 241 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
#2,361
19-05-2015, 07:47 PM
نقل قول:CIC'millan' pid='83336' dateline='1432047344'
سلام شوبیز عزیز  خوشحالم دوباره برگشتی [img]images/smilies/smile.gif[/img]
ولی یک سوال این چک امنیتی بعد از اپدیت اول هست یا اپدیت دوم کدوم اپدیت مد نظر برادران پاریسی هستش؟؟؟؟

من یه بار گفتم قضیه استعلام هارو. به یاد دارید؟
من فکر می کنم که آپدیت دوم یا سوم موقع چک های امنیتی میان.
مثلا طرف شرکت تحریمی هست و به نتیجه میرسن که چارت سازمانی بگیرن.

حالا چک امنیتی میتونه security check باشه مثل همین سربازی، شرکت تحریمی، کلا هر چیزی که منجر به مشکلات امنیتی جدی بشه. میتونه حتی یک رشته تحصیلی مثل مهندسی هسته ای هم اینجا مشکلات ایجاد کنه.

میتونه چک امنیتی مربوط به مدیکال باشه که سلامتی جامعه رو با سفلیس و ایدز به خطر بندازه.

میتونه مربوط به criminality باشه که معمولا استارتش از روی PCC میخوره

ممکنه مربوط به organized crime باشه. مثلا شما تا به حال هیچ وقت محکومیت نداشتی ولی عضو street gang هستی یا قاچاقی مواد مخدر یه باندی تو کلمبیا هستی. یا تو یه تیمی هستی که مظنون به اختلاس و آدم کشی و هر چیز دیگه ای هست ولی PCC پاک داری!

ممکنه مرتبط با Misrepresentation یا eligiblity باشه که به کسی شک کنند و بیمه بخوان یا زنگ و فکس بزنند. ممکنه اگر شک نکنند هم رندوم چک بکنند.

ممکنه مرتبط HIRV باشه که میشه: Human or international rights violations دقت کنید این برای کسایی که تو نقض حقوق بشر یا قوانین بین المللی نقش داشتند. اکثر سایت ها رو اگر بگردید به اشتباه گفتن معنی HIRV میشه Hazard Impact Risk Vulnerability Smile)))) کسایی اینجا مشکل میخورن که مثلا نسل کشی کردن یا حقوق بشر رو نقض کردن. حالا میتونه کسی باشه که شکنجه گر بوده یا آزادی مذاهب رو گرفته و هزار چیز دیگه.

این موارد به صورت موازی بررسی میشه. این طوری نیست که دونه دونه بررسی کنند. الان پرونده همتون تیکه پاره هر کدومش تو جاهای مختلف در حال انجامه. بعضی هاش هم اگر gcms بگیرید میبینید که waive شده و از انجام معافه.

نقل قول  

آفلاین shahraz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,362
19-05-2015, 08:08 PM
من با صحبت های شوبیز کاملا موافقم، دوستی بودن که با همین مشکل مدیکال روبرو بود که گفته بودن بعدا می فرستند، و بعد از جند هفته براش اومد و process start هم شد نمونش تو جدول هم هست naeim77 همون روز که مدیکال اومده process start شدن. این نشون می ده پاریس یا آفیسر CT تصمیم گرفته اول مدارک رو چک کنند و وقتی مطمئن شدند همه چی از نظر اونا درست هست بعد مدیکال بدن و فکر می کنم همون موقع هم security check شروع بشه چون به هر حال به اندازه کافی چک مدارک زمان برده.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین Mehrap
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,363
19-05-2015, 08:35 PM
(19-05-2015, 07:15 PM)shubizkumbuli نوشته:
برای بار هزارم:

در پاریس: اول آپدیت مدارک بعد چک امنیتی!!!

شک دارید در خواست ریز پرونده رو بدید تا ببینید جلوی security check نوشتن: Not Started!

حالا در مورد CT این احتمال هست که وای سه وقتی medical رو گرفت چک ها رو آغاز کنه. ممکن هم هست که این کار رو نکنه و با همون آپدیت کار رو شروع کنه.

شوبيز جان، ممنون از پاسختون و خوشحالم كه برگشتين Smile
باور بفرماييد من اين نكته اي كه هزار بار فرموده ايد متوجه شدم .فقط نميدونستم كه پاريس( آفيسر ct) بعد از آپديت (و پيش از مديكال) سكوريتي چك ميكنند يا كه نه بعد از مديكال اين پروسه شروع ميشه. البته جسارتا من فكر مي كردم اول مديكال رو هم چك ميكنن بعد سكيوريتي چك رو شروع ميكنن كه مثلا اگه كسي مشكل پزشكي داره، الكي وقتشون رو تلف چك كردنش نكنن. حالا كه ميفرماييد ممكنه پيش از مديكال هم شروع بشه كه خوب خبر خوبيه.
به هرحال ممنونم Smile
نقل قول  

آفلاین heidari013
**
نقل قول

#2,364
19-05-2015, 08:57 PM
سلام دوستان
امروز از من آپدیت خواستن که بیمه (SSR) هم جزوشون بود. من چون کارمند رسمی وزارت نفت هستم بیمه تامین اجتماعی ندارم بیمه خود شرکت نفتم [عکس: frown.png][عکس: confused.png]. دوستانی که شرایط مشابه داشتن یا اطلاعاتی در این مورد دارن میشه کمک کنند که چی باید فرستاد و چه توضیحاتی؟ اگه بتونیم با هم هماهنگ باشیم و مدارک و توضیحات هماهنگ بفرستیم خیلی کمک کنندست. پیشاپیش ممنون.
نقل قول  

آفلاین m_ashari2
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#2,365
19-05-2015, 09:01 PM
(19-05-2015, 07:12 PM)'millan' نوشته: سلام فکر می کنم یکی از مشکلاتی که ما به اون برخوردیم این هست که پرونده های ما داره در این زمان یعنی نزدیک به فصل تابستان که زمان مسافرت های توریستی و ویزاهای دانشجویی هست بررسی می شه که همین باعث شده پاریس بررسی پرونده های مهاجرتی رو با تاخیر انجام بده

البته اگر دقت کنید کشورهایی که پاریس باید براشون ویزای توریستی صادر کنه همه کشورهایی هستن که شهروندانشون برای رفتن به کانادا نیاز به گرفتن ویزای توریستی ندارند. به همین علت در مورد ویزای توریستی سر پاریس نباید خیلی شلوغ باشه ولی خب برای ویزای دانشجویی (استادی پرمیت) چرا، باید سر پاریس شلوغ شده باشه الان.
نقل قول  

آفلاین millan
**
نقل قول

#2,366
19-05-2015, 09:57 PM
اگر تقاضای gcms بدهیم حدودا چقدر طول می کشه جوابش بیاد؟؟
نقل قول  

آفلاین ju1361
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,367
19-05-2015, 10:09 PM
من توی اسپریدشیت جهانی نگاه کردم.چند نفر بودن که مدیکالشون با فاصله بعد از آپدیت اومده بود.ولی بعدش سریع PPR براشون اومده . مثلا یک نفر 45 روز منتظر مدیکال بوده بعد 11 روزه ppr اومده براش.البته تو پاریس باید منتظر بود دید اولین نفر با چه فاصله ای مدیکال میگیره و بعدش چی میشه
نقل قول  

آفلاین Blessed
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#2,368
19-05-2015, 10:46 PM
(19-05-2015, 09:57 PM)'millan' نوشته: اگر تقاضای gcms بدهیم حدودا چقدر طول می کشه جوابش بیاد؟؟

نهایتا 1 ماه
بهتره وقتی درخواست میدید نحوه دریافت رو ایمیل انتخاب کنبد که سریعتر باشه نه هاردکپی
نقل قول  

آفلاین r3z4
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#2,369
20-05-2015, 01:06 AM
(19-05-2015, 09:57 PM)millan نوشته: اگر تقاضای gcms بدهیم حدودا چقدر طول می کشه جوابش بیاد؟؟

If your request is complete, it will be processed within 30 calendar days from the date of receipt, unless an extension is required.
نقل قول  

آفلاین po0o0ne
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#2,370
20-05-2015, 07:53 AM
 سلام
من و دو تا از دوستام تقریبن همزمان با هم برای ناک 5125 اقدام کردیم و دیروز یکی از اونا پاس ریکویست شد. خودش  تو این فروم نیست و اطلاعاتش تو جدول نیست. به همین خاطر من اینجا مینویسم.
received by cic: 21/11
Money cash: 20/01
File number:13/02
update and medical request: 17/03 - update: RPRF
medical received: 09/04
processing started: 22/04
Passport request: 19/05
Visa Validity: 04/04/2016
کد آفیسر در طول پروسه dl بود. و پایین نامه ی پاس ریکویست دیروز: MLP

حالا یه سوال. این دوستمون پاسپورتش تا یکی دو هفته بعد از ولیدیتی ویزا اعتبار داره. طبیعتن نمیتونه الان عوض کنه چون تو ایمیل نوشته باید همون پاسی باشه که اطلاعاتش رو به ما داده بودی. حالا چه کنه؟ با همون بره بعدش چی؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 233 234 235 236 237 238 239 240 241 ... 546 بعدی »