عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از سایر روشهای فدرال کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس

صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 ... 546 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 4.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
آفلاین mahtab00
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,261
15-04-2015, 10:42 PM
چقدر روند دادن اپ دیت و مدیکالها کند شده واقعا این انتظار  خسته کننده استو
نقل قول  

آفلاین Mehrap
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,262
15-04-2015, 11:37 PM
(15-04-2015, 10:42 PM)mahtab00 نوشته: چقدر روند دادن اپ دیت و مدیکالها کند شده واقعا این انتظار  خسته کننده استو

تو اين هفته هيچ كس آپديت و مديكال نگرفته؟! منظورم از ناكهاي تاخيردار مثلا ٢١٣١ هست؟؟پس چيكار مي كنن تو پاريس؟!! Sad
نقل قول  

آفلاین f_goo
نقل قول

#1,263
16-04-2015, 12:09 AM
(15-04-2015, 11:37 PM)'Mehrap' نوشته: تو اين هفته هيچ كس آپديت و مديكال نگرفته؟! منظورم از ناكهاي تاخيردار مثلا ٢١٣١ هست؟؟پس چيكار مي كنن تو پاريس؟!! Sad

شاید رفتن سراغ ویزاهای دیگه... منظورم مثلا ویزاهای توریستی و ...
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#1,264
16-04-2015, 12:24 AM
(16-04-2015, 12:09 AM)'f_goo' نوشته:
شاید رفتن سراغ ویزاهای دیگه... منظورم مثلا ویزاهای توریستی و ...

توریستی که الان فصلش نیست. فصل توریستی تو تابستونه به نظرم. مخصوصا اواخر تابستون.

دانشجویی ها هم همین طور. اونا هم نیمه دوم تابستونند.

حالا نمیدونم زیاد مراجعه کننده داره پاریس برای این ها یا نه. ولی روی چک های امنیتی که 100% تاثیر میذاره مخصوصا دانشجویی ها. چون اولویت دارن به ما [img]images/smilies/sad.gif[/img]

فرانسه کیس های این کشور ها رو برای ویزای دانشجویی و توریستی و غیره بررسی می کنه. جلوی هر کدوم نوشتم که ویزا میخوان یا نه برای رفتن به کانادا

فرانسه: نمیخواد
الجزیره: میخواد
آندورا: نمیخواد
بلژیک: نمیخواد
Gibraltar:  بستگی به مواردی داره
Liechtenstein: نمیخواد.
لوگزامبورگ: نمیخواد
مراکش: می خواد. ولی خودشونم سفارت دارند.
سوئیس: نمیخواد
اسپانیا: نمیخواد
پرتغال: نمیخواد
St. Pierre et Miquelon: مشخص نیست

اینا برای توریستی بود. به نظر میرسه از نظر توریستی سرشون خلوته. ولی ویزاهای کاری و دانشجویی باقی میمونه.

البته یک نکته هم میمونه. کار بچه های ما گیر تست های امنیته و تست های امنیتی نهایت شلوغی سرشون همین تابستون هست که از همه جا مثل مور و ملخ میخوان بریزن کانادا[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین f_goo
نقل قول

#1,265
16-04-2015, 12:45 AM
(16-04-2015, 12:24 AM)'shubizkumbuli' نوشته:
توریستی که الان فصلش نیست. فصل توریستی تو تابستونه به نظرم. مخصوصا اواخر تابستون.
دانشجویی ها هم همین طور. اونا هم نیمه دوم تابستونند.
حالا نمیدونم زیاد مراجعه کننده داره پاریس برای این ها یا نه. ولی روی چک های امنیتی که 100% تاثیر میذاره مخصوصا دانشجویی ها. چون اولویت دارن به ما [img]images/smilies/sad.gif[/img]
فرانسه کیس های این کشور ها رو برای ویزای دانشجویی و توریستی و غیره بررسی می کنه. جلوی هر کدوم نوشتم که ویزا میخوان یا نه برای رفتن به کانادا
فرانسه: نمیخواد
الجزیره: میخواد
آندورا: نمیخواد
بلژیک: نمیخواد
Gibraltar:  بستگی به مواردی داره
Liechtenstein: نمیخواد.
لوگزامبورگ: نمیخواد
مراکش: می خواد. ولی خودشونم سفارت دارند.
سوئیس: نمیخواد
اسپانیا: نمیخواد
پرتغال: نمیخواد
St. Pierre et Miquelon: مشخص نیست
اینا برای توریستی بود. به نظر میرسه از نظر توریستی سرشون خلوته. ولی ویزاهای کاری و دانشجویی باقی میمونه.
البته یک نکته هم میمونه. کار بچه های ما گیر تست های امنیته و تست های امنیتی نهایت شلوغی سرشون همین تابستون هست که از همه جا مثل مور و ملخ میخوان بریزن کانادا[img]images/smilies/undecided.gif[/img]

EEها هم هستن نه؟ اونا هم قطعا اولویت دارن.
نقل قول  

آفلاین shubizkumbuli
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,266
16-04-2015, 12:53 AM
(16-04-2015, 12:45 AM)'f_goo' نوشته:
EEها هم هستن نه؟ اونا هم قطعا اولویت دارن.

نه توریستی ها هستن اینا

نقل قول  

آفلاین Aminjd
**
نقل قول

#1,267
16-04-2015, 07:30 AM
(15-04-2015, 11:37 PM)Mehrap نوشته: تو اين هفته هيچ كس آپديت و مديكال نگرفته؟! منظورم از ناكهاي تاخيردار مثلا ٢١٣١ هست؟؟پس چيكار مي كنن تو پاريس؟!! Sad

سلام دوست عزیز. یه کارایی داره انجام میشه. من 14 April آپدیت و مدیکالم رو با هم گرفتم از پاریس. خوشبختانه با مینیمم زمانها که مقایسه کردم روی مینیمم اومد. من NOC 2234 هستم.
PER: 27feb
امیدوارم برای شما هم سریع برسه به دستتون
نقل قول  

آفلاین shahraz
نقل قول

#1,268
16-04-2015, 08:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2015, 08:07 AM توسط shahraz.)
دوستانی که تجربه دارند اگر احیانا بخوان که پاسپورت رو تعویض کنیم با توجه به اینکه مثلا 17-18 ماه اعتبار داره و توی پاس چند تا ویزا دیگه هست که جابجایی اونا به پاس جدید دردسر داره، ایا میشه بهشون گفت که نمی خواییم پاسمون رو عوض کنیم ؟
دنبال دلیل منطقی هستم آیا این دردسر ساز نمی شه ؟
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse
نقل قول  

آفلاین Soltaan
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,269
16-04-2015, 08:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2015, 09:28 AM توسط Soltaan.)
من به این دوستای عزیز مردم آزارمون سلام عرض می کنم و خدا قوت می گم و می خوام یکی دو تا مطلب بهشون بگم. اولا مطمئن باشین تو دنیا هیچ چیزی اون قد ارزش نداره که بخواین به خاطر رسیدن یا نرسیدن بهش مخلوقات خدا رو (اعم از انسان، حیوان، گیاه و ...) آزار بدین حتی مهاجرت به کانادا که انگار برای شما بیش از اندازه مهمه. دوم اینکه مطمئن باشین اگه دارین مردم آزاری می کنین یه روز، دور یا نزدیک چوبشو می خورین. ببینین کی بهتون گفتم. چون تو این دنیا برای هر عملی یه عکس العمل وجود داره. اینو حداقل مکانیکیا خوب می دونن. قانون دوم نیوتنه.
یه مطلب دیگه هم به دوستای درستکار و کاردرست خودم تو سایت می گم. اولا به نظر من اهمیت این وب سایت و اون وب سایت خیلی بیشتر از اسپردشیت می تونه بهمون کمک کنه چون با بحثایی که اینجا میشه میشه فهمید کی داره راست میگه و کی دروغ. اما به هر حال باید یه فکری درباره این قضیه کرد. به نظرم کامنتایی که شوبیز عزیز و سایر دوستان درباره اضافه کردن ستونهای جدید برای خارج شدن از این وضعیت پیشنهاد می دن بهتره از طرف گردانندگان اسپردشیت لحاظ بشه چون الان شرایط مثل قدیم نیست. خودتون می بینین که وضعیت چه جوری شده. یه راهی که یکی از دوستان اشاره کرد و منم به ذهنم رسیده بود اینه که Entry رو ببندیم یعنی دیگه کسی نتونه عضو بشه. به هر حال هر کی قرار بود عضو بشه تا حالا شده بود. در حقیقت این اسپردشیت برای این نیست که ده هزار تا عضو داشته باشه بلکه یه تعدادی باشن که روند از توش در بیاد کافیه. درسته شاید کار خیلی درستی نباشه ولی حداقل مزایاش از معایبش بیشتره. اگه نمی خواین این پیشنهادای دوستانو انجام بدین خب لا اقل خودتون یه پیشنهاد بهتر بدین تا اسپردشیت از این وضعیتی که داره بهش دچار میشه و اعتبارش داره میره زیر سوال در بیاد. به هر حال خیلی از دوستان از جمله خود من تو مراحل آغازین هستیم و شاید این برای ما مهم باشه (البته صادقانه عرض می کنم برای من به شخصه اسپردشیت زیاد تاثیرگذار نیست).
دست آخرم بگم اگه اسپردشیت همینطوری باقی موند بهتره دوستان اگر تغییری در وضعیتشون ایجاد شد همینجا هم خبر بدن. اینجا با بحثایی که می شه راست و دروغش در میاد.
اینم بگم که من نمی دونم کسی که عضو اسپردشیت نیس می تونه ببیندش یا نه؛ چون اگه بتونه ببینه دیگه نبستن Entry هیچ توجیهی نداره چون عضو اسپردشیت بودن به خودی خود مزیت نیس مگر اینکه کسایی که عضو نیستن نتونن اطلاعاتشو ببینن.
نقل قول  

آفلاین eedoad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,270
16-04-2015, 09:21 AM
(16-04-2015, 08:06 AM)'shahraz' نوشته: دوستانی که تجربه دارند اگر احیانا بخوان که پاسپورت رو تعویض کنیم با توجه به اینکه مثلا 17-18 ماه اعتبار داره و توی پاس چند تا ویزا دیگه هست که جابجایی اونا به پاس جدید دردسر داره، ایا میشه بهشون گفت که نمی خواییم پاسمون رو عوض کنیم ؟
دنبال دلیل منطقی هستم آیا این دردسر ساز نمی شه ؟

با سلام 
یه بحثی قبلا در مورد پاسپورت داشتیم که شاید به درد بچه ها بخوره و نتیجه کلیش این شد:
 ببینید بطور کلی شما میتونید با توجه به اعتبار پاسپورت هر وقت که خواستید اقدام به تعویض کنید و اتفاقی برای ویزاهای قبلیتون نمیوفته. فقط مجبورید برای استفاده از ویزاهای قبلی هر دوتا پاسپورت (جدید و قبلی که باطل شده) رو همراهتون داشته باشید. 
اما در مورد شرایط خودمون : اگر اعتبار پاسپورت شما کمتر از یکسال باشه موقع صدور ویزا در آنکارا آفیسر مربوطه تاریخ اعتبار ویزا رو با توجه به تاریخ اعتبار پاسپورت میزنه فرض کنید پاسپورت 9 ماه اعتبار داشته باشه ویزای شما  رو هم 9 ماهه میزنن و ممکنه یه مدت زمانی رو اینجوری از دست بدید.
برای استفاده از ویزا باید حواستون به تاریخ انجام مدیکالتون هم باشه. چون شما وقتی میخواهید لندینگ کنید نباید بیشتر از یک سال از مدیکالتون گذشته باشه که در این صورت باید دوباره مدیکال بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (546): « قبلی 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 ... 546 بعدی »