عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-02-2015, 02:43 PM
(03-02-2015, 12:31 PM)'bagher23' نوشته: سلام.من دانشجوى ترم چهار رشته مشاوره هستم که از اين چهار ترم دو ترمشو مرخصى بودم حالا ميخواستم بدونم ايا با توجه به اين که ميگن دانشجوى روزانه تا دو سال حق شرکت دوباره در کنکور رو نداره من ميتونم با انصراف از اين رشته امسال در کنکور 94 شرکت کنم ممنون ميشم اگه پاسخ بديد.

با سلام 
دوست عزیز تا اونجایی که میدونم اگر شما مشمول خدمت باشین و زیر 4 ترم مرخصی بگیرین و اینطور که معلومه 2 ترم هم مرخصی بودین , شما بعد از انصراف حتما باید به خدمت مقدس سربازی تشریف ببرین .
به نظر بنده شما اصلا نمیتونین روزانه بخونین و باید به شبانه . غیره فکر کنین . و باید زمان مشخصی بین انصراف و کنکور شما گذشته باشد تا بتونین دوباره کنکور بدین . 
با تشکر 
با تشکر 
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

آفلاین zanyartk
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-02-2015, 04:03 PM
بسم تعالی
با عرض سلام و خسته نباشد
لطفا کنید قوانین مربوط به شرکت مجدد در کنکور برایم ارسال نماید zanyartkmar@yahoo.com
سوال داشتم در بارهی اینکه من رشته مهندسی فضای سبز میخونم که مربوط به وزرات علوم هستش ولی میخوام رشته های مربوط به وزارت بهداشت بخونم دربارهی هزینه شبانه ان یکم توضیح دهید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Wink  03-02-2015, 08:20 PM
(01-02-2015, 09:00 PM)'mohammad00ali' نوشته: با سلام حضور دوستان و کارشناسان محترم
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک هستم. قصد دارم برای در کنکور تجربی شرکت کنم و هدفم پزشکی است.چندتا سوال دارم.
1-آیا می توانم با دیپلم ریاضی در کنکور تجربی شرکت کنم؟
2-آیا در صورت قبولی در رشته پزشکی ، روزانه به حساب می آیم یا شبانه؟
ممنون می شوم پاسخ خود را به ایمیل زیر نیز ارسال فرمایید.
با تشکر فراوان
mohammad00ali@gmail.com

سلام. به این سایت خوش اومدین
1-بله به نوع دیپلم ربط نداره. قدیما نمیشد ولی الان خوشبختانه بسیاری از قوانین دست و پا گیر و محدود کننده دوره منو برداشتن
2-شما فقط گفتین فوق لیسانس دارین ولی نگفتین چه دانشگاه و چه نوبتی! اطلاعات کامل بدین تا بشه راهنمایی کرد. فقط اینکه پزشکی شبانه نداره. روزانه قبول میشن ولی شهریه میدن.
پی نوشت: اینجا کسی ایمیل نمیزنه به اعضا. شما باید دنبال سوالاتون بگردین و اگر پیدا نکردین بپرسین و دوباره سر بزنید تا جوابتون رو بخونید. هدف Forum همین مشارکت و فعالیت هست.
با تشکر از همکاری بعدی شما
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-02-2015, 10:33 PM
(03-02-2015, 04:03 PM)'zanyartk' نوشته: بسم تعالی
با عرض سلام و خسته نباشد
لطفا کنید قوانین مربوط به شرکت مجدد در کنکور برایم ارسال نماید zanyartkmar@yahoo.com
سوال داشتم در بارهی اینکه من رشته مهندسی فضای سبز میخونم که مربوط به وزرات علوم هستش ولی میخوام رشته های مربوط به وزارت بهداشت بخونم دربارهی هزینه شبانه ان یکم توضیح دهید

با سلام 

دوست من تا اونجایی که میدونم چون شما یه  بار تحصیل رایگان در دوره کارشناسی رو داشتید پس دیگه نمیتونید واسه لیسانس روزانه بخونید مگر اینکه واسه ارشد اقدام کنید . 
البته این نظرات من هستش و دیگر دوستان هم نظر بدن .
با تشکر 
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Bug  04-02-2015, 11:12 AM
(03-02-2015, 12:31 PM)'bagher23' نوشته: سلام.من دانشجوى ترم چهار رشته مشاوره هستم که از اين چهار ترم دو ترمشو مرخصى بودم حالا ميخواستم بدونم ايا با توجه به اين که ميگن دانشجوى روزانه تا دو سال حق شرکت دوباره در کنکور رو نداره من ميتونم با انصراف از اين رشته امسال در کنکور 94 شرکت کنم ممنون ميشم اگه پاسخ بديد.

سلام. همونطور که artash گفتن شما دیگه نمیتونید روزانه بخونید مگر اینکه 1- وضعیت نظام وظیفتون مشخص بشه و بعد 2-اون محرومیت رو بگذرونید.
در حال حاضر اگر انصراف بدین شما اصلا سرباز هستین و نمیتونید در کنکور شرکت کنید چرا که طبق قانون برای هر مقطع یکبار معافیت تحصیلی صادر میشه و شما از اون یکبار استفاده کردین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین مهسا پارسا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-02-2015, 09:30 PM
سلام من واقعا ممنونم که خیلی خوب پاسخ سوالات رو می گید
من تقریبا پاسخ خودم رو گرفتم ولی یه پست دیدم نگران شدم
من مدرک مهندسی روزانه دارم حالا خیلی به پزشکی علاقه مندم اما یه چیزی در مورد آزاد سازی مدرک دیدم
الان دیپلمم دست دانشگاست با این حساب من بدون اینکه مدرک دیپلم رو آزاد کنم می تونم کنکور بدم دیگه ؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

06-02-2015, 11:10 PM
(06-02-2015, 09:30 PM)مهسا پارسا نوشته: سلام من واقعا ممنونم که خیلی خوب پاسخ سوالات رو می گید
من تقریبا پاسخ خودم رو گرفتم ولی یه پست دیدم نگران شدم
من مدرک مهندسی روزانه دارم حالا خیلی به پزشکی علاقه مندم اما یه چیزی در مورد آزاد سازی مدرک دیدم
الان دیپلمم دست دانشگاست با این حساب من بدون اینکه مدرک دیپلم رو آزاد کنم می تونم کنکور بدم دیگه ؟؟؟؟
با سلام .
دوست عزیز چون شما لیسانس رایگان خوندین واز فرصت تحصیل رایگان استفاده کردین پس دیگه نمیتونین همین مقطع رو روزانه بخونین . دوباره پزشکی خوندن هم دوبتره همون مقطع رو تکرار کردن هست . پس شما یا باید پزشکی رو با هزینه خودتون بخونین . یا مدرک لیسانس خودتون رو بخرین تا ازاد بشه . البته اگه بخرین خیلی به نفعتون خواهد شد . چون هزینه ازاد کردن مدرک به مراتب خیلی کمتر از هزینه پزشکی است .
با تشکر .
نقل قول  

آفلاین مهسا پارسا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-02-2015, 11:53 AM
سلام ممنون از پاسختون من می دونم که باید هزینه ی شبانه رو بپردازم
ولی فقط دقیق متوجه نشدم
دیگه لازم نیست که مدرک دیپلم رو برای کنکور سراسری آزاد کنم دیگه؟یعنی بدون آزاد کردن دیپلم هم در صورت قبول شدن می تونم راحت ثبت نام کنم؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

07-02-2015, 01:22 PM
(07-02-2015, 11:53 AM)مهسا پارسا نوشته: سلام ممنون از پاسختون من می دونم که باید هزینه ی شبانه رو بپردازم
ولی فقط دقیق متوجه نشدم
دیگه لازم نیست که مدرک دیپلم رو برای کنکور سراسری آزاد کنم دیگه؟یعنی بدون آزاد کردن دیپلم هم در صورت قبول شدن می تونم راحت ثبت نام کنم؟؟؟؟
با سلام .
بله شما میتونید با مدرک موقت خودتون واسه کنکور ثبت نام کنین . موقت را میتپنین از پیش دانشگاهی قبلی خود یا همون دانشگاه لیسانس بگیرین .
با تشکر
نقل قول  

آفلاین cay
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-02-2015, 09:14 PM
سلام.وقت خوش.

من میخوام ادامه تحصیلاتم رو در مقطع بالاتر ادامه ندم و وارد رشته دندانپزشکی شم.
من دیپلم فنی دارم و در حال حاضر مدرک مهندسی صنایع شیمیایی ام رو گرفتم.لازمه که پیش دانشگاهی تجربی رو بگیرم؟
لازمه که دیپلم تجربی رو بگیرم؟یا لازمه که حداقل دروس تخصصیشو بگذرونم؟ معدل کاردانی من 12 شده و کارشناسیم 18/5.

چه کاری لازمه که بتونم این تغییر رشته رو به سرانجام برسونم؟خواهش میکنم هر راهی که داره حتما بهم بگید.من با مشاوره نادرست اطرافیان و با اینکه اولویت انتخابم تجربی بود وارد شاخه فنی شدم و متاسفانه رشته ی فنی عین مردابه...همه میگن راه برگشت نداری.من نیاز به راهنمایی مرحله به مرحله و گام به گام دارم.متشکرم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 87 بعدی »