عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
باز کردن حساب بانکی بدون SSN در امریکا

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
باز کردن حساب بانکی بدون SSN در امریکا
آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-09-2011, 09:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2014, 01:05 PM توسط mahyarelc.)
درود
همونطوری که میدونین مهمترین ID در امریکا Social Security Number هست؛که برای خیلی موارد (باز کردن حساب، گرفتن Driving license ...) بکار میره. البته میشه از طرقی بدون SSN هم این کارها رو انجام داد.
برای باز کردن حساب بانکی، معمولا بانکهای امریکا SSN رو برای افتتاح حساب میخوان که اگه شما حقوقی دریافت نمیکنین، قاعدتا SSN ندارین.
بعضی بانکها هستن که ID آلترناتیو TIN - Tax Identification Number رو قبول میکنن (همراه با بقیه مدارک مورد نیازشون مثل پاسپورت و ... که دانشجوی اینترنشنال داره با خودش)
برای درخواست این ID شرط خاصی لازم نیست و شما میتونین براش معمولا در Department of Treasury, Internal revenue Service اپلای کنید...نکته مهم اینه که نباید درحواست SSN داده باشید تا بتونید برای این ID اپلای کنید
دریافت TIN معمولا 5-6 هفته طول میکشه.برای بانکهایی که TIN رو قبول دارن معمولا اگر کپی درخواست TIN رو ارائه بدین، حساب باز میکنن با این شرط که تا مدت معینی (مثلا 2 ماه) TIN رو ارائه بدید (درغیر این صورت اکانت رو freeze میکنن)
بانکهای معدودی هم هستن که بدون TIN و SSN خساب باز میکنن
دو تا بانکی که من میشناسم Bank of America و Chase هستن
معمولا با مدارکتون و برگه ای که نشون بده شما در امریکا دارین زندگی میکنین (مثلا برگه اجاره محل زندگی) میشه در این بانکها بدون TIN و SSN حساب باز کرد.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین ShahdaD
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-12-2011, 08:52 AM
امروز با شعبه بانکی توی کمپس صحبت کردم، از بنده برای افتتاح حساب 2 آیدی شناسایی خواستند(پاسپورت و I-20) قابل قبول است و افتتاح حساب کمتر از نیم ساعت طول میکشد، همچنین شما می توانید حساب checking or saving یا هر دو رو باز کنید و حتی برای حساب خود کارت دریافت کنید...

در زمان افتتاح حساب حتما درخواست افتتاح حسابی را بدهید که بدون دریافت هزینه است و به نوعی رایگان است...

هیچ نیازی به دریافت SSN نیست برای بعضی از بانک ها....
نقل قول  

آفلاین rennepink
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-04-2012, 07:00 PM
میشه اسم بانک که گفتید به منم بددهید؟ یعنی SSN نمیخواهند؟ میشه بگید چه حسابی بود که هزینه افتتاح حساب نداشته
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-04-2012, 06:02 AM
(13-04-2012, 07:00 PM)rennepink نوشته: میشه اسم بانک که گفتید به منم بددهید؟ یعنی SSN نمیخواهند؟ میشه بگید چه حسابی بود که هزینه افتتاح حساب نداشته
دوست عزیز لطفا پستها رو با دقت بخونید:

نقل قول: دو تا بانکی که من میشناسم Bank of America و Chase هستن
ضمنا معمولا اگه بگید دانشجو هستید(معمولا بانکها حساب برای دانشجوها دارن)، fee نباید پرداخت کنید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-10-2013, 06:14 PM
وقتی می خواید حساب بانکی رو بدون ssn باز کنید می گن آدرس ایران رو بزنید و همینطور یه نامه بنویسید که چرا توی امریکا هستید و... ( من برای یکی از دوستام که جدید اومده بود این کار رو کردیم) و متصدی بانک گفت به محض اینکه ssn  اومد بیاید بهمون اعلام کنید.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین itm7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-11-2013, 04:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2013, 04:39 PM توسط itm7.)
به نام خدا

با سلام خدمت اعضای محترم انجمن

آیا کسی از دوستان می تواند برای بنده ، حساب بانکی واقعی در آمریکا باز کند

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-11-2013, 11:43 AM
(07-11-2013, 04:38 PM)'itm7' نوشته: به نام خدا
با سلام خدمت اعضای محترم انجمن
آیا کسی از دوستان می تواند برای بنده ، حساب بانکی واقعی در آمریکا باز کند

درود
تا اونجا که اطلاع دارم، برای باز کردن حساب، خود شخص و مدارک اقامتیش (ویزا ، آدرس محل زندگی و ...) باید باشن
نقل قول  

آفلاین Nabijamali
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-10-2014, 02:14 AM
با تشکر از شما
من از ایران میتونمحساب بانکی در امریکا باز کنم قبل از اینکه وارد امریکا بشم۰ضمن اینکه ccnرو دارم۰
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
22-01-2015, 01:26 AM
(06-10-2014, 02:14 AM)'Nabijamali' نوشته: با تشکر از شما
من از ایران میتونمحساب بانکی در امریکا باز کنم قبل از اینکه وارد امریکا بشم۰ضمن اینکه ccnرو دارم۰

شما برای اینکه بتونید در امریکا حساب باز کنید، همونجور که در ارسال های قبل اشاره شده، حتما باید در امریکا حضور داشته باشید یا اینکه مدارکی دال بر اقامت در امریکا ارائه بدید (مثل آدرس محل سکونت، اجاره نامه و ...). اگر منظور شما از CCN همون SSN باشه، حتی برای اینکه SSN برای شما صادر بشه (جدا از موارد مرتبط به صدور SSN مثل شغل، گرین کارت و ...) شما باید آدرس محل سکونت دائم تون رو در امریکا، ارائه بدید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mahdyonline
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-07-2016, 02:23 AM
اگر من بخوام از ایران حساب باز کنم توی آمریکا چطور میتونم؟
آیا میشه اصلا"
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »