عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین amooo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-12-2014, 08:51 PM
(21-12-2014, 08:37 PM)'Andre' نوشته:
متأسفانه بحث کمک هزینه در مورد دوره Master در دانشگاههای آمریکای شمالی تا حدودی محدود و رقابتی هستند. باید شرایط خاصی رو از خودتون نشان دهید (مثل نمرات زبان و GRE بالا و معدل و دانشگاه خوب) که این کمک هزینه ها بهتون تعلق بگیره. از طرفی می تونید کشورهای اروپایی رو مقصد قرار دهید که هم از بورس Erasmus بهره میبرند هم به نسبت با شرایطی که ذکر کردید شانص بیشتری خواهید داشت. هموار کشورهایی که فاقد شهریه دانشگاهی هستند، مثل فنلاند هم توصیه می‌شوند که در این صورت باید هزینه زندگی خودتون رو تأمین کنید.

مرسی از راهنمایی تون....به نظر شما بین هلند و ایتالیا کدوم رو میتونم بیشتر روش کار کنم؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-12-2014, 10:20 PM
(21-12-2014, 08:51 PM)'amooo' نوشته:
مرسی از راهنمایی تون....به نظر شما بین هلند و ایتالیا کدوم رو میتونم بیشتر روش کار کنم؟؟؟؟

نظر من اینه که هر دو رو در نظر داشته باشید. خود من دانشگاههای هلند رو در رشته خودم دیدم، موضوعات به روزی دارند نسبت به سایر اروپاه و پروژههای خوبی از منابعی دریافت کردند که کمک هزینه خوبی هم در اونا هست. فقط کمی رقابتیه. اگر رزومه قوی ای دارید، دانشگاههای برتر هلندی توصیه می‌شند، در غیر اینصورت دانشگاههای متوسط این کشور رو در نظر بگیرید و همچنین چندین دانشگاه در ایتالیا. در هر صورت باید مکاتبه کنید و استادی پیدا کنید که شما رو بپزیرند وگرنه این کار رو سخت میکنه. در پایان اینکه اگر تنها پذیرش و کمک هزینه برایتان مهم است سایر کشورهای اروپایی رو هم در نظر بگیرید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ریاضی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-12-2014, 11:56 PM
با سلام
من فارغ لتحصیل ارشد از دانشگاه تبریز هستم. با معدل17/61 .دو مقاله داخلی دارم و هم چنین ویراستاری یک کتاب دانشگاهی را در رزومه خود دارم. میخواستم بدونم در صورت داشتن نمره زبان 7 به بالا ایا امکان گرفتن فاند در استرالیا یا امریکا وجود داره؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

22-12-2014, 12:29 AM
(21-12-2014, 11:56 PM)'ریاضی' نوشته: با سلام
من فارغ لتحصیل ارشد از دانشگاه تبریز هستم. با معدل17/61 .دو مقاله داخلی دارم و هم چنین ویراستاری یک کتاب دانشگاهی را در رزومه خود دارم. میخواستم بدونم در صورت داشتن نمره زبان 7 به بالا ایا امکان گرفتن فاند در استرالیا یا امریکا وجود داره؟

دانشگاههای استرالیایی به پژوهش محورن. یعنی اینکه شما دوره PhD خودتون رو با ارائه طرحی پژوهشی و توافقی به پایان میرسانید. معدلتون خوبه، البته معدل کارشناسی رو ذکر نکردین. اگر مقاله داشته باشین شانص بهتری رو دارین. رشته تون هم نگفتین. بعضی از رشته ها به نسب ارائه یک مقاله بسیار سخت است و روحیه پژوهشی کافیه فقط. یکی از مراحل اپلای در دانشگاههای استرالیایی توافق با یک سوپروایزر هست که در اکثر موارد از شما خواسته میشه که پروفی هم برای این ادعا که اغلب همان ایمیل هست ارائه کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین amooo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-12-2014, 12:37 AM
(21-12-2014, 10:20 PM)'Andre' نوشته:
نظر من اینه که هر دو رو در نظر داشته باشید. خود من دانشگاههای هلند رو در رشته خودم دیدم، موضوعات به روزی دارند نسبت به سایر اروپاه و پروژههای خوبی از منابعی دریافت کردند که کمک هزینه خوبی هم در اونا هست. فقط کمی رقابتیه. اگر رزومه قوی ای دارید، دانشگاههای برتر هلندی توصیه می‌شند، در غیر اینصورت دانشگاههای متوسط این کشور رو در نظر بگیرید و همچنین چندین دانشگاه در ایتالیا. در هر صورت باید مکاتبه کنید و استادی پیدا کنید که شما رو بپزیرند وگرنه این کار رو سخت میکنه. در پایان اینکه اگر تنها پذیرش و کمک هزینه برایتان مهم است سایر کشورهای اروپایی رو هم در نظر بگیرید.
مثلا چه کشورهایی دوست عزیز؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

22-12-2014, 12:39 AM
(22-12-2014, 12:37 AM)'amooo' نوشته: مثلا چه کشورهایی دوست عزیز؟؟؟؟

اگر بتونید پروژه ای در حال اجرا در یکی از دانشگاههای اروپایی پیدا کنید شانص بالاتری برای فاند خواهید داشت. پیشنهاد من این است که کشورهای آلمان و اتریش هم به شورتلیست خود اضافه کنید. حتی می تونید شانص خودتون رو هم در کشور بلژیک هم امتحان کنید.
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین ریاضی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-12-2014, 01:50 PM
(22-12-2014, 12:29 AM)'Andre' نوشته:
دانشگاههای استرالیایی به پژوهش محورن. یعنی اینکه شما دوره PhD خودتون رو با ارائه طرحی پژوهشی و توافقی به پایان میرسانید. معدلتون خوبه، البته معدل کارشناسی رو ذکر نکردین. اگر مقاله داشته باشین شانص بهتری رو دارین. رشته تون هم نگفتین. بعضی از رشته ها به نسب ارائه یک مقاله بسیار سخت است و روحیه پژوهشی کافیه فقط. یکی از مراحل اپلای در دانشگاههای استرالیایی توافق با یک سوپروایزر هست که در اکثر موارد از شما خواسته میشه که پروفی هم برای این ادعا که اغلب همان ایمیل هست ارائه کنید.

ممنون از زاهنماییتون. من ریاضی کاربردی خوندم. و موجک کار کردم در بحث پردازش تصویر. به نطر شما من صلاح هستش که چه کار کنم و چطور ارتباط بزنم با اساتید دانشگاه مربزطه؟ آیا حتما باید مقاله در دست داشته باشم و یا اینکه مدارک را بفرستم کافیه؟ 
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

22-12-2014, 02:22 PM
(22-12-2014, 01:50 PM)'ریاضی' نوشته:
ممنون از زاهنماییتون. من ریاضی کاربردی خوندم. و موجک کار کردم در بحث پردازش تصویر. به نطر شما من صلاح هستش که چه کار کنم و چطور ارتباط بزنم با اساتید دانشگاه مربزطه؟ آیا حتما باید مقاله در دست داشته باشم و یا اینکه مدارک را بفرستم کافیه؟ 

بستگی به دانشگاه داره. در بعضی موارد ارتباط کارسازه و در بعضی موارد هم هیأتی از دانشگاه پرونده ها رو در نظر میگیرن. می تونید به بعضی از اساتید ایمیل بزنید و عنوان کنید که مایلید با ایشون همکاری کنید. ایشون سوالات لازم رو ازتون میپرسن و نتیجه رو اعلام میکنند. همزمان با این قضیه به نمره زبان فکر کنید و آماده سازی کنید. البته اگر میبینید که مثلاً تا 2 و یا 3 ماه آینده نمیتونید در آزمون زبان شرکت کنید و نمره لازم رو کسب کنید. فعلاً از ارتباط با اساتید خودداری کنید. در پایان سایت دانشگاهها رو مشاهده بفرمایید و از مدارک لازم و ددلاین ها آگاه شوید تا برنامه ریزی جامع ای داشته باشید
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Hyper1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-12-2014, 02:04 AM
سلام. ممنون میشم پاسخ بدین.
مدرک کاردانی در رشته برق - الکترونیک دانشگاه دولتی با معدل 13.91
کارشناسی دانشگاه غیر انتفعی مهندسی برق - الکترونیک با معدل 14.23 ( مدرک کارشناسی اواخر سال 89 اخذ شده)
زبان هم در حال حاضر intermediate هستم که میخوام روش کار کنم که حداقل تافل 90 رو بگیرم.
به نظر شما برای مقطع فوق لیسانس میتونم برای گرفتن فاند از دانشگاههای کانادا و یا آمریکا شانسی داشته باشم؟
البته دانشگاههای رایگان آلمان و فنلاند هم نظرم رو جلب کردند. به نظر شما چقدر میتونم در این موارد خوشبین باشم؟
تشکر.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-12-2014, 08:42 AM
(23-12-2014, 02:04 AM)'Hyper1' نوشته: سلام. ممنون میشم پاسخ بدین.
مدرک کاردانی در رشته برق - الکترونیک دانشگاه دولتی با معدل 13.91
کارشناسی دانشگاه غیر انتفعی مهندسی برق - الکترونیک با معدل 14.23 ( مدرک کارشناسی اواخر سال 89 اخذ شده)
زبان هم در حال حاضر intermediate هستم که میخوام روش کار کنم که حداقل تافل 90 رو بگیرم.
به نظر شما برای مقطع فوق لیسانس میتونم برای گرفتن فاند از دانشگاههای کانادا و یا آمریکا شانسی داشته باشم؟
البته دانشگاههای رایگان آلمان و فنلاند هم نظرم رو جلب کردند. به نظر شما چقدر میتونم در این موارد خوشبین باشم؟
تشکر.

از اینکه خودتون رو برای این چالش زندگی آماده می کنید کاملاً قابل ستایش هست، اما دانشگاهها مینیممهایی دارند که نمی‌تونید اونا رو نادیده بگرید. توصیه میشه وبسایت دانشگاهها رو چک کنید و ببینید آیا معدل های شما این مینیمم ها رو برآورده می کنند، سپس به سایر موارد بپردازید. می تونید از بعضی از مدیران تحصیلات تکمیلی دانشگاهها هم بپرسید که آیا راهی وجود دارد که بتونید شرط معدل رو کمرنگ کنید، مثلاً با نمره GRE و GRE Subject مناسب. در مورد اطلاع از وضعیت دانشگاههای فنلاند میتونید به تاپیکهای آنجا سربزنید و دوستان راهنمایی جامعی رو انجام خواهند داد.

Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... 72 بعدی »