عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 138 139 140 141 142 143 144 145 146 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,411
09-11-2014, 07:19 PM
به Hosseinn
سلام و خوش آمدین به سایت خودتون
ببینید برای فوق لیسانس اونم فول فاند حتی اگر از شریف بودین و GRE بالای 330 داشتین و مقاله هم داشتین حتی فکر top 10 هم نمیتونستین بکنین. باید ارشد رو برید دانشگاه های خوب و اونجا به معنای واقعی کلمه بدرخشید تا برای دکترا شانس رفتن به top10 رو داشته باشید. اگر بتونید معدل و نمرات زبانی که پیش بینی کردین بیارید و خوبم دانشگاه های رو بگردین و منطقی اپلای کنید میتونید امیدوار به پیدا کردن موقعیت فول فاند باشید. برای ارشد فاند بسیار کمه و بهتره مقاله حتی کنفرانسی داشته باشید. از نداشتنش بهتره. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,412
Bug  09-11-2014, 07:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2014, 07:34 PM توسط ahmadpashaei.)
(09-11-2014, 01:22 AM)'zohreh910' نوشته: درود برشما.
ﻣﻦ ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ ﺍﺩﺑﯿﺎﺕ ﻭ ﺯﺑﺎﻥ ﭘﺎﺭﺳﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻏﯿﺮﺍﻧﺘﻔﺎﻋﯽ ﺑﺎ ﻣﻌﺪﻝ ﺣﺪﻭﺩ 19/70 .ﻓﻌﻼ‌ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻼ‌ﺳﺎﯼ ﺁﯾﻠﺘﺲ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﺬﺭﻭﻧﻢ ﻭ ﺑﯽ ﺷﮏ ﻧﻤﺮﻩ ﺧﻮﺑﯽ ﮐﺴﺐ ﻣﯿﮑﻨﻢ.3ﺗﺎ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺑﻪ ﺛﺒﺖ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺩﺍﺭﻡ. 
ﻫﺪﻑ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻭ ﺯﺑﺎﻧﻬﺎﯼ ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﺨﻮﻧﻢ.ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻫﻢ ﻣﺜﻞ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﺭﺷﺪ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﺷﺘﻪ ﯾﺎ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ. ﻭ ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﮔﺮﻓﺘﻦ 
ﺑﻮﺭﺳﯿﻪ ﺩﺍﺭﻡ؟ 
با سپاس زهره

سلام و خوش آمدین به این سایت
رشته شما بسیار خاص بوده و در خارج کم ارایه میشه. پس باید خیلی بگردین تا بتونید پیداش کنید و طبعا انتخابهای زیادی نخواهید داشت. اینکه مقاله دارید خیلی خوبه و معدل بسیار بالایی دارید اگر چه دانشگاهتون شناخته شده نیست. راستی باید GRE General هم بدین چون برای آمریکا اجباریه. اگر رو حساب معدل و مقالاتتون استاد پیدا کنید شانستون بسیار بالا خواهد بود چون درسته این رشته ها خیلی کم ارایه میشه ولی اگر پیدا کردید رقابت خیلی کمتری هم دارید براش. پس از الان امیدوارانه سرچ دانشگاه ها رو شروع کنید. ضمنا در دپارتمان ها باید مدارک لازم رو بررسی کنید تا اگر آزمون دیگه ای لازم بود حتما بدین. مثلا دانشگاه میشیگان و دانشگاه واشینگتون سنت لوییز و بوستون و  همینطور دانشگاه کالیفرنیا،ارواین رو ببینید که حتی یک استاد ایرانی به نام نسرین رحیمیه  هم داره نهایتا american global university  هم این رشته رو داره ولی باید خودتونم خیلی بگردین و مکاتبه کنید.

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین hosseinn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,413
09-11-2014, 09:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2014, 09:22 PM توسط hosseinn.)
(09-11-2014, 07:19 PM)ahmadpashaei نوشته: به Hosseinn
سلام و خوش آمدین به سایت خودتون
ببینید برای فوق لیسانس اونم فول فاند حتی اگر از شریف بودین و GRE بالای 330 داشتین و مقاله هم داشتین حتی فکر top 10 هم نمیتونستین بکنین. باید ارشد رو برید دانشگاه های خوب و اونجا به معنای واقعی کلمه بدرخشید تا برای دکترا شانس رفتن به top10 رو داشته باشید. اگر بتونید معدل و نمرات زبانی که پیش بینی کردین بیارید و خوبم دانشگاه های رو بگردین و منطقی اپلای کنید میتونید امیدوار به پیدا کردن موقعیت فول فاند باشید. برای ارشد فاند بسیار کمه و بهتره مقاله حتی کنفرانسی داشته باشید. از نداشتنش بهتره. 

مرسی از راهنماییتون...من راستش مصمم هستم که واسه ارشد اپلای کنم و با توجه به این که شما گفتین تو ارشد کار اینقدر سخته من با TOP 50 هم مشکلی ندارم...به نظر شما برای اینکه به احتمال خیلی خیلی زیاد از TOP 50 آمریکا بتونم فول فاند بگیرم این رزومم کافیه یا باید تغییراتی رو در اون ایجاد کنم؟؟منظورم نمرات زبان و معدله...مقاله واسه فول فاند از TOP 50 با این شرایط من چقدر ضروریه؟؟...شانسم تو پذیرش فول فاند از TOP 100 چقدره؟؟ببخشید سوالام زیاد شد ممنون میشم اگه همشو جواب بدین تا یخورده از استرسی که دارم کمتر بشه
مرسی از اینکه بر خلاف اکثر سایتایه دیگه اینقدر سریع جواب میدین...
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

#1,414
09-11-2014, 09:51 PM
(09-11-2014, 09:21 PM)'hosseinn' نوشته: مرسی از راهنماییتون...من راستش مصمم هستم که واسه ارشد اپلای کنم و با توجه به این که شما گفتین تو ارشد کار اینقدر سخته من با TOP 50 هم مشکلی ندارم...به نظر شما برای اینکه به احتمال خیلی خیلی زیاد از TOP 50 آمریکا بتونم فول فاند بگیرم این رزومم کافیه یا باید تغییراتی رو در اون ایجاد کنم؟؟منظورم نمرات زبان و معدله...مقاله واسه فول فاند از TOP 50 با این شرایط من چقدر ضروریه؟؟...شانسم تو پذیرش فول فاند از TOP 100 چقدره؟؟ببخشید سوالام زیاد شد ممنون میشم اگه همشو جواب بدین تا یخورده از استرسی که دارم کمتر بشه
مرسی از اینکه بر خلاف اکثر سایتایه دیگه اینقدر سریع جواب میدین...

شما به دنبال نظر اعضای سایت بودین و احمد عزیز یکی از منطقی ترین جواب ها رو خدمتون ارائه کرد. هیچ چیز نشدنی نیست. مسلماً اگر از لحاظ معدل و آزمون ها نتیجه مناسب رو کسب کنید، شانص خوبی دارید. امیدوار باشد و به تلاش خود ادامه دهید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Ebrahim1988
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,415
14-11-2014, 08:07 PM
با سلام
من فارق التحصیل ارشد مهندسی مکانیک هستم و یکی از اساتید رنک 130 آمریکا بهم گفته بود که من شمارو به عنوان دانشجوی  phd میخوام و گفت آزمون جی آر ای و تافل شرکت کنم و نمره اش رو واسش ریپورت کنم ولی متاسفانه نتونستم در آزمون جی آر ای موفق باشم و بخش کوانت رو 2 نمره و بخش وربال رو خیلی کمتر از چیزی که توی سایت دانشگاهشون نوشتن آوردم، و الانم دارم برای آزمون تافل آماده میشم. میخواستم بدونم اگه نمره تافلم حد نیاز دانشگاه باشه استاد میتونه از نمره جی آر ای من چشم پوشی کنه یا حتما باید دوباره آزمون بدم و مقداری رو که در سایتشون ذکر کردن رو حتما بیارم؟
نقل قول  

آفلاین mamadw700
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,416
16-11-2014, 09:07 PM
سلام.
اگه امکان داره لطف کنید و دانشگاههایی رو که دکتری رشته International Affairs رو دارن رو به من بدید.
اگه لینک بدید خیلی عالی میشه. ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,417
16-11-2014, 09:11 PM
(16-11-2014, 09:07 PM)'mamadw700' نوشته: سلام.
اگه امکان داره لطف کنید و دانشگاههایی رو که دکتری رشته International Affairs رو دارن رو به من بدید.
اگه لینک بدید خیلی عالی میشه. ممنون

باید وقت بذارید و جستجو کنید.  چیزی که من پیدا کردم اینه. امیدوارم که به کارتون بیاد.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sch..._relations
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین بهزاد.
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,418
19-11-2014, 12:21 AM
ممنونم از جواب هایی که دادین.راجع به دانشگاه اینکه کارشناسیم دانشگاه تبریز هست الان دارم میخونم.چون پرسیده بودین گفتم.بعد هم اینکه وزارت علوم تغیراتی رو تو گرایش های فوق ما اعمال کرده که ما اگه بخایم الان شبکه بخونیم باید بریم نرم افزار
این موضوع باعث شده من بیشتر به فکره سعی برای رفتن باشم.چون من اگه بخوام دانشگاه تهران برم مثلا برا ارشدشبکه دیگه همه سعی خودمو میکنم همون اول برم واسه ارشد آمریکا دیگ.میخواستم شرایط سربازی وظیفه رو هم لطفا توضیح بدین.اینکه چطوریه؟یعنی من الان نرفتم سربازی اگه حالا پذیرش دادن بعده دوسال واسه ارشد میتونم اصلا برم یا نه؟اجازه میده دولت؟
ممنونم از اطلاعاتی که میدین واقعا تا الان بهترین کمک ها رو تو  زمینه اپلای اینا واسه همه رشته ها اینجا دیدم . 
نقل قول  

آفلاین mohsentkd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,419
22-11-2014, 08:21 PM
سلام
من میخوام توی رشته جامعه شناسی توی آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد فاند و پذیرش بگیرم. معدلم 15.50 تا ترم 3 هستش که قابل ارتقاء هستش تا حالا سه تا مقاله در حال ترجمه دارم که موضوعاتش نه توی داخل و نه خارج کار نشده و تکه و تاپ ....... البته مقالات دیگه ایم در حال نگارش دارم بنظرتون چقدر احتمال پذیرش و گرفتن فاند دارم ؟؟؟؟؟ ممنون از پاسخ هاتون
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,420
22-11-2014, 10:26 PM
دوستان گرامی
لطفا برای طرح سوال در مورد شانس پذیرش خودتان به تاپیک شیوه ارسال پست مراجعه نمایید.
پاینده باشید.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 138 139 140 141 142 143 144 145 146 ... 224 بعدی »