عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-10-2014, 03:03 AM
درود بر شما

1- چندان پیشنهاد نمیکنم چون عملا این موسسات خیلی کار خاصی انجام نمیدهند مگر چک کردن دقیق تر فرم شما و تاریخ ها و مرتب سازی آن و ...
بالاخره شما برای تحویل مدارک به سفارت باید به تهران بروید. میتوانید صبح همان روزی که قرار است مدارک را تحویل دهید به یکی از موسسات کنار سفارت بروید و بخواهید فقط یکبار برای شما مدارک را چک کنند.
2- میتوانید سوال خودتان را در تاپیک فرم ویزای شنگن بپرسید. در آن تاپیک در مورد پرکردن فرم توضیح داده شده است.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین مهرسام92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-10-2014, 01:44 AM
با عرض سلام مجدد به دوست عزیز با توجه به شرایط بنده که در ایمیلهای قبلی خدمتتان عرض کردم درصد   موفقیت یا عدم موفقیت بنده وپسرم را از جهت گرفتن ویزا جویا بشم با تشکر فراون از پاسخ شما
نقل قول  

آفلاین blueearth
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-10-2014, 02:27 AM
ببخشید من البته تجربه ای در این زمینه ندارم ولی یه پیشنهادی بهتون میدم
اصلا فکرتون رو از روی اینکه احتمالش چند درصده بکشید بیرون
حالا فرض بگیرید 99 درصد هم احتمال ردی یا قبولیتون باشه بازم ممکنه خلافش رخ بده بهتره اگر کاری هست که شانستون رو برای ویزا افزایش بده اون رو انجام بدید و اگر همه کارا رو کردید بیخود فکرتون رو درگیر نکنید و ذهنتون رو ازاد کنید و با ذهن باز برید برای مصاحبه
موفق باشید
(08-10-2014, 01:44 AM)'مهرسام92' نوشته: با عرض سلام مجدد به دوست عزیز با توجه به شرایط بنده که در ایمیلهای قبلی خدمتتان عرض کردم درصد   موفقیت یا عدم موفقیت بنده وپسرم را از جهت گرفتن ویزا جویا بشم با تشکر فراون از پاسخ شما

نقل قول  

آفلاین mahyawr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-10-2014, 07:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-10-2014, 07:01 PM توسط mahyawr.)
سلام بچه ها
یه سوال داشتم: من از سفارت وقت گرفتم ولی نمیدونستم و همون روز اسکن رو نفرستادم. آیا مشکلی پیش میاد الان بفرستم ؟
( ۳ هفته مونده به وقت سفارت ) یا اینکه باید یه وقت دیگه بگیرم ؟ [img]images/smilies/confused.gif[/img]
ممنون میشم سریع تر جواب بدید. مرسی Smile
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

16-10-2014, 09:19 PM
(16-10-2014, 07:00 PM)'mahyawr' نوشته: سلام بچه ها
یه سوال داشتم: من از سفارت وقت گرفتم ولی نمیدونستم و همون روز اسکن رو نفرستادم. آیا مشکلی پیش میاد الان بفرستم ؟
( ۳ هفته مونده به وقت سفارت ) یا اینکه باید یه وقت دیگه بگیرم ؟ [img]images/smilies/confused.gif[/img]
ممنون میشم سریع تر جواب بدید. مرسی Smile

تا اونجا که میدونم اسکن رو باید میفرستادی. الان جواب تایید وقتت رو داری؟ اگر میتونی حضوری برو یا ایمیل بزن برای رفع نقص. 
نه نیازی به وقت مجدد نیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mahyawr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-10-2014, 07:31 PM
(16-10-2014, 09:19 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
تا اونجا که میدونم اسکن رو باید میفرستادی. الان جواب تایید وقتت رو داری؟ اگر میتونی حضوری برو یا ایمیل بزن برای رفع نقص. 
نه نیازی به وقت مجدد نیست.
نه ندارم. فقط یه اتورپلای دادن همون روز، که فک نکنم وقتم رزرو شده چون اسکن رو نفرستادم.
الان ینی همون وقت قبلی رو اوکی کنم ؟ آیا وقتم پر نشده ؟ یه هفته میگذره از تعیین وقتم. [img]images/smilies/confused.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

18-10-2014, 02:07 PM
(17-10-2014, 07:31 PM)'mahyawr' نوشته:
نه ندارم. فقط یه اتورپلای دادن همون روز، که فک نکنم وقتم رزرو شده چون اسکن رو نفرستادم.
الان ینی همون وقت قبلی رو اوکی کنم ؟ آیا وقتم پر نشده ؟ یه هفته میگذره از تعیین وقتم. [img]images/smilies/confused.gif[/img]

شما بهتره تو این مورد تماس بگیری و دقیق بپرسی. تا زمان وقتت مهلت داشته باشی.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین مهرسام92
**
نقل قول

19-10-2014, 01:36 AM
سلام دوست عزیز وتشکر از پاسخگویی دعوتنامه من دیروز رسید ولی یکه مسئله هست که اگه پاسخ بدین  خیلی ممنون میشم دعوتنامه بنامه من ولی اسم فرزندم هم داخلش اومده با توجه که فرزندم بالای 16 سالش وباید یک نوبت جداگانه داشته باشه وهنگام مصاحبه باید اصل دعوتنامه همرا باشد پس ما باید چکار کنیم
نقل قول  

آفلاین مهرسام92
**
نقل قول

20-10-2014, 07:04 PM
سلام دوست عزیز ببخشید که مجددا مزاحم شدم  یه سوال داشتم که اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم 
سوال اینست که تو سایت سفارت نوشته که برای اثبات خویشاوندی مدرک ارایه بدیم من که برادرم المان هست باید چه مدرکی ارایه بدم باتشکر 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-10-2014, 07:47 PM
(20-10-2014, 07:04 PM)'مهرسام92' نوشته: سلام دوست عزیز ببخشید که مجددا مزاحم شدم  یه سوال داشتم که اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم 
سوال اینست که تو سایت سفارت نوشته که برای اثبات خویشاوندی مدرک ارایه بدیم من که برادرم المان هست باید چه مدرکی ارایه بدم باتشکر 

خب باید سند یا مدرکی رو دال بر اینکه نسبت فامیلی بین شما رو ثابت کنه و اینکه ایشون الان مشغول در المان هستن اینکارو انجام بدن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 39 بعدی »