عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین Shahlolak
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-04-2014, 11:58 AM
سلام
اینجانب دانشجوی مقطع کارشناسی ترم 6 دوره ی روزانه هستم ,آیا میتونم یکبار دیگه در کنکور سراسری شرکت کنم ؟ در صورتی که در رشته های پزشکی یا داروسازی قبول بشم باید شهریه بپردازم؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  24-04-2014, 02:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-04-2014, 02:52 PM توسط ahmadpashaei.)
(24-04-2014, 11:58 AM)'Shahlolak' نوشته: سلام
اینجانب دانشجوی مقطع کارشناسی ترم 6 دوره ی روزانه هستم ,آیا میتونم یکبار دیگه در کنکور سراسری شرکت کنم ؟ در صورتی که در رشته های پزشکی یا داروسازی قبول بشم باید شهریه بپردازم؟

سلام به این سایت خوش اومدین.اولا رشته الان شما چیه؟اینو از این جهت می پرسم که یکسال صبر کنید لیسانس میگیرین و نمی ارزه انصراف بدین.میتونید بعدا دوباره کنکور بدین تا این سه سال عمرتون هدر نره.اما بازم خودتون باید تصمیم بگیرید[img]images/smilies/smile.gif[/img]اگر انصراف بدین دیگه مانعی برای شرکت در کنکور ندارید و اصلا فرق نداره که چه رشته ای رو می خواهید بخونید! اما اینکه دانشجوی انصرافی مجبور به دادن شهریه باشه رو فکر کنم منفی هست. طبق بند 1-8)ضوابط و شرایط کلی تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی:
1- اگر فردی یکبار در یک رشته در دوره روزانه یک مقطع تحصیلی رو تمام کرده و مدرک گرفته باشه دیگه نمیتونه در همون مقطع تحصیل رایگان داشته باشه و باید کد رشته شبانه رو بزنه و یا کد روزانه رو بزنه ولی مثل شبانه ها شهریه بپردازه.
2- دانشجویان انصرافی اعم از اینکه در آزمون سراسری سال جاری پذیرفته بشوند یا نشوند حق بازگشت و ادامه تحصیل در رشته قبلی خود را ندارند.
نتیجه: شما میتونید قانونا در رشته دیگه ای حتی روزانه پذیرفته شده و ثبت نام کنید و مثل بقیه شهریه هم نپردازید.

ولی بازم توصیه می کنم دو ترم رو دوام بیارید. در صورتیکه انصراف بدین و دوباره دانشگاه قبول بشید (هر دوره ای چه روزانه چه شبانه و ...) تمام واحدهای پاس شده شما(عمومی-اختصاصی-پایه و ...) به درخواست کتبی شما در کمیته ارزیابی بررسی میشه و اگر تعداد  واحد و سرفصل دروس یکی باشه همه رو قبول می کنند به شرطی که ترمهای باقیمانده شما برای گرفتن لیسانس کمتر از ؟؟ ترم نشه.(یادم رفته راستش[img]images/smilies/biggrin.gif[/img])
موفق باشید

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Shahlolak
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-04-2014, 06:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-04-2014, 06:49 PM توسط Shahlolak.)
دوباره سلام و تشکر بخاطر سرعت عملتون در جواب دادن ,من مهندسی منابع طبیعی میخونم و به تازگی از این قانون مطلع شدم , با توجه به اینکه من ترم 6 هستم به نظرتون انصراف دادن من کار درستیه؟ , اگر انصراف بدم با توجه به اینکه سربازی نرفتم مشکلی برای کنکور دادن پیش نمیاد و میتونم شرکت کنم؟ اگر در رشته هایی مثل پزشکی و ...قبول بشم اجازه ادامه تحصیل دارم و فقط باید شهریه شبانه بپردازم؟ در ضمن قسمت آخرشو نفهمیدم منظور از ترمهای باقیمونده چیه؟ هزینه انصراف از تحصیل چقدره؟ باید چقدری پول به دانشگاه بدم؟
خیلی ممنون از این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Exclamation  24-04-2014, 11:42 PM
(24-04-2014, 06:44 PM)'Shahlolak' نوشته: دوباره سلام و تشکر بخاطر سرعت عملتون در جواب دادن ,من مهندسی منابع طبیعی میخونم و به تازگی از این قانون مطلع شدم , با توجه به اینکه من ترم 6 هستم به نظرتون انصراف دادن من کار درستیه؟ , اگر انصراف بدم با توجه به اینکه سربازی نرفتم مشکلی برای کنکور دادن پیش نمیاد و میتونم شرکت کنم؟ اگر در رشته هایی مثل پزشکی و ...قبول بشم اجازه ادامه تحصیل دارم و فقط باید شهریه شبانه بپردازم؟ در ضمن قسمت آخرشو نفهمیدم منظور از ترمهای باقیمونده چیه؟ هزینه انصراف از تحصیل چقدره؟ باید چقدری پول به دانشگاه بدم؟
خیلی ممنون از این که وقت میذارید و به سوالات جواب میدید

سلام.من جواب همه سوالاتتون رو دادم،انگار خوب نخوندین!! فقط سوال جدیدیتون:
دانشجوی انصرافی مشمول هست و باید دفترچه بگیره تا بتونه در دانشگاه ثبت نام بکنه.میتونید شرکت کنید به شرط داشتن دفترچه! هزینه انصراف از آموزش رایگانم دانشگاهتون با توجه به سال ورود بهتون میگه.برای بقیه سوالات هم دوباره پست قبل رو با دقت بخونید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین dordori
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-06-2014, 01:38 PM
سلام خسته نباشید و ممنون از سایت خوبتون، من مهندسی معماری خوندم و شبانه هم بودم، می خواستم بدونم اگه مجددا کنکور بدم و پزشکی روزانه دانشگاه سراسری پذیرفته بشم،بازم باید شهریه بدم یا نه؟ ممنون می شم پاسخ بدین.مرسی.
عذر می خوام که توی و تا تاپیک مطرح کردم سوالو...نمی دونستم کجا باید بپرسم!
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-06-2014, 03:31 PM
(10-06-2014, 01:38 PM)'dordori' نوشته: سلام خسته نباشید و ممنون از سایت خوبتون، من مهندسی معماری خوندم و شبانه هم بودم، می خواستم بدونم اگه مجددا کنکور بدم و پزشکی روزانه دانشگاه سراسری پذیرفته بشم،بازم باید شهریه بدم یا نه؟ ممنون می شم پاسخ بدین.مرسی.
عذر می خوام که توی و تا تاپیک مطرح کردم سوالو...نمی دونستم کجا باید بپرسم!

سلام،به این سایت خوش اومدین
راستش شما اگر روزانه هم می خوندین بازم میتونستین پزشکی رو رایگان بخونید! معماری مال وزارت علوم و پزشکی مال دانشگاه های وزارت بهداشت هست.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین ahjalali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-06-2014, 11:04 AM
من سال ٩٣ كنكور دادم.
چون ميدونم رتبه ام اصلاً خوب نميشه ، ميتونم سال ديگه كنكور بدم يا نه؟انصراف چه طور ميشه داد؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-06-2014, 11:32 AM
(28-06-2014, 11:04 AM)'ahjalali' نوشته: من سال ٩٣ كنكور دادم.
چون ميدونم رتبه ام اصلاً خوب نميشه ، ميتونم سال ديگه كنكور بدم يا نه؟انصراف چه طور ميشه داد؟

دوست عزیز
اگر رتبه خوبی نگرفتی و انتخاب رشته هم نکنی مشکلی نیست سال بعد شرکت کن ولی از من به شما انتخاب رشته بکنید ببینید چه می شود چون خواهر زاده منم امتحان داشت گفت امسال خیلی سخت بوده 
اگر سخته برای همه سخته احتمال زیاد رتبه شما هم انقدرم که فکر می کنی بد نباشه!
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین armina
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Lightbulb  02-07-2014, 12:35 PM
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
من دانشجوی رشته کارشناسی رادیولوژی هستم دولتی روزانه تصمیم دارم بعد از رادیولوژی کنکور هنر بدم شرایطش چجوره؟
باید طرح تهدی به دولت رو برم تا بتونم دوباره کنکور بدم؟شرایطش چجوره؟
من رشته نوازندگی سازهای جهانی رو میخام .لطفا اطلاعاتی در اختیارم قرار بدین با تشکر
نقل قول  

آفلاین imant
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-07-2014, 07:47 PM
سلام
من ذانشجوی ترم4 مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرودم.میخام برا 93-94 کنکور تجربی بدم.هنوز انصراف ندادم.میتونم کنکور دولتی بدم؟شبانه میشم یا روزانه؟یا فقط ازاد؟کی باس انصراف بدم؟
لطفا زود کمکم کنید باید زود تصمیم گیریو اقدام کنم.
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 87 بعدی »