عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist)

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist)
آفلاین k24
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-07-2014, 06:50 PM
(22-07-2014, 06:37 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
دوست عزیز
جایی اشتباهی رخ نداده کلاً فرایند اونی اسیست کمی زمانبر است اما نگران نباشید فرایند و مرحله به مرحله تغییر خواهد کرد.

خیلی ممنون
این فرایند یونی اسیست که میفرمایید طول میکشه حدودا چند هفته هستش؟

چون من دیروز بعد از اینکه فهمیدم دیگه وقت اضطراری نمیدن برای 4 سپتامبر (13 شهریور) وقت مصاحبه رزرو کردم. به این امید که جواب حداقل یکی از دانشگاه ها بیاد. (برای کاسل، دارمشتات، دورتموند، زیگن، اسن-دویسبورگ و بوخوم اقدام کرده ام)
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-07-2014, 09:39 PM
(22-07-2014, 06:50 PM)'k24' نوشته:
خیلی ممنون
این فرایند یونی اسیست که میفرمایید طول میکشه حدودا چند هفته هستش؟
چون من دیروز بعد از اینکه فهمیدم دیگه وقت اضطراری نمیدن برای 4 سپتامبر (13 شهریور) وقت مصاحبه رزرو کردم. به این امید که جواب حداقل یکی از دانشگاه ها بیاد. (برای کاسل، دارمشتات، دورتموند، زیگن، اسن-دویسبورگ و بوخوم اقدام کرده ام)

متغیره اما مطمئناً شما در اولویت هستی از اینکه چقدر زمان میبره دقیق کسی نمیدونه. اما اگر روزهای مصاحبه نزدیک میشی و خبری از تغییر پروفایلت نشد حتماً تماس بگیر. امیدوار باش.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

26-07-2014, 11:05 AM
(22-07-2014, 09:39 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
متغیره اما مطمئناً شما در اولویت هستی از اینکه چقدر زمان میبره دقیق کسی نمیدونه. اما اگر روزهای مصاحبه نزدیک میشی و خبری از تغییر پروفایلت نشد حتماً تماس بگیر. امیدوار باش.

امروز از یونی اسیست برای من ایمیل اومد. رفتم داخل پروفایلم دیدم قسمت status نوشته application incomplete

منظورشون چیه؟ نگرانم کرده

ممنون.....
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-07-2014, 11:40 AM
'k24 dateline='' نوشته:
امروز از یونی اسیست برای من ایمیل اومد. رفتم داخل پروفایلم دیدم قسمت status نوشته application incomplete
منظورشون چیه؟ نگرانم کرده
ممنون.....
سلام دوست خوبم
داخل اپلیکشن خودتون بشید بنظر یک چیزی را نفرستادید مثلا توصیه نامه - نمره زبان - ترجمه ریز نمرات اگر نهایت پیدا نکردین یک ایمیل بزنید سوال کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

26-07-2014, 11:51 AM
(26-07-2014, 11:40 AM)'saaaaam' نوشته:
سلام دوست خوبم
داخل اپلیکشن خودتون بشید بنظر یک چیزی را نفرستادید مثلا توصیه نامه - نمره زبان - ترجمه ریز نمرات اگر نهایت پیدا نکردین یک ایمیل بزنید سوال کنید
ممنون
این متن رو برای من فرستاده. اصلا متوجه نمیشم که چرا همچین چیزی نوشته. خود دانشگاه کاسل با مدرک b1 پذیرش مشروط میده ولی اینها اینو نوشتن. چی کار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید چون واقعا وقت کم دارم.....

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

26-07-2014, 08:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-07-2014, 08:32 PM توسط k24.)
دوستان یونی اسیست یک ایمیل به من زد و داخلش نوشت که مدرک زبانتون مناسب نیست و پایینه. منم یک ایمیل براشون آماده کردم و داخلش نوشتم که با مدرک B1 دانشگاه کاسل پذیرش مشروط میده و لینک مربوط به سایت دانشگاه رو هم براشون داخل متن گذاشتم.

حالا نمیدونم به چه آدرسی باید براشون بفرستم!!! داخل پورتالم که میشم در قسمت contact با 6 عنوان مختلف رو به رو میشم(عکسش رو ضمیمه کردم). این ایمیل رو چجوری باید براشون بفرستم؟ مربوط به کدوم لینک میشه؟ 

ممنون.....

[img][عکس: 65265582165032209079.jpg][/img][img][/img]

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

04-08-2014, 11:20 PM
درود
من به یونی اسیست ایمیل زدم و گفتم از کارت راضی نیستم و میخوام که مدارکم رو مستقیم به دانشگاه بفرستی. از اونور هم از دانشگاه خواستم تا از یونی اسیست بخواد که مدارکم رو براشون بفرسته.
امروز یونی اسیست دوتا ایمیل با متن های زیر برام فرستاده. الآن من باید کار خاصی بکنم؟ منظورم اینکه هنوز باید به جایی ایمیل بزنم و درخواستی یکنم؟ ممنون.....

ایمیل اول: 

Uni Kassel - Master - Bauingenieurwesen
We will forward your application to the Uni Kassel for further consideration. The university will 
contact you directly as soon as possible.
You have objected to the result of uni-assists pre-check of your documents. We will
therefore forward your application to the university where a final decision will be made.
The university will notify you of the outcome.
uni-assist has carried out the pre-check of your documents with the greatest care and accuracy. 
Should you however feel that we have made a mistake in our pre-check, please write to us. 
State the reasons for your complaint and please include your application number. uni-assist's 
management will look into your complaint and get back to you in writing. If you still disagree with 
this response, we will forward your application to the respective university. The university will 
then issue you a decision vested with legal capacity

ایمیل دوم:

After consulting the University of Kassel we have proofed your handed in German language certificate for your application at the University of Kassel correctly.

We will submit your application for further consideration to the University of Kassel. You will get a separate confirmation per e-mail and per post

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-08-2014, 09:34 AM
(04-08-2014, 11:20 PM)'k24' نوشته: درود
من به یونی اسیست ایمیل زدم و گفتم از کارت راضی نیستم و میخوام که مدارکم رو مستقیم به دانشگاه بفرستی. از اونور هم از دانشگاه خواستم تا از یونی اسیست بخواد که مدارکم رو براشون بفرسته.
امروز یونی اسیست دوتا ایمیل با متن های زیر برام فرستاده. الآن من باید کار خاصی بکنم؟ منظورم اینکه هنوز باید به جایی ایمیل بزنم و درخواستی یکنم؟ ممنون.....
ایمیل اول: 
Uni Kassel - Master - Bauingenieurwesen
We will forward your application to the Uni Kassel for further consideration. The university will 
contact you directly as soon as possible.
You have objected to the result of uni-assists pre-check of your documents. We will
therefore forward your application to the university where a final decision will be made.
The university will notify you of the outcome.
uni-assist has carried out the pre-check of your documents with the greatest care and accuracy. 
Should you however feel that we have made a mistake in our pre-check, please write to us. 
State the reasons for your complaint and please include your application number. uni-assist's 
management will look into your complaint and get back to you in writing. If you still disagree with 
this response, we will forward your application to the respective university. The university will 
then issue you a decision vested with legal capacity
ایمیل دوم:
After consulting the University of Kassel we have proofed your handed in German language certificate for your application at the University of Kassel correctly.
We will submit your application for further consideration to the University of Kassel. You will get a separate confirmation per e-mail and per post

دروود بر شما.
در ایمیل اول که اونی اسیست میگه که با دانشگا کاسل صحبت کرده و قراره شما رو در جریان قرار بده و خودت باید باقی کارها رو انجام بدی و مکاتبه با دانشگاه رو داشته باشی. حالا دلیلش رو نمیدونم!!!
درایمیل دوم کهاونی اسیست تنها مدرک زبان المانی شما رو تایید کرده و گفته که به دانشگاه میده. الانبه نظرم شما به همین سازمان یه ایمیل بزن و بپرس باقی مدارک رو خودت مستقیم به دانشگاه بدی یا مجدداً باید اونی اسیست ارزیابی کنه. بی زحمت جوابش رو هم اینجا بزار چون واسه من هم جالب شد!!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین keinman
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 4
07-09-2014, 08:11 AM
(17-03-2014, 11:22 PM)'keinman' نوشته: سلام،
کسی میدونه ریپورت GRE رو چه جوری برای Uni-assist باید فرستاد؟
دانشگاه گفته باید verified باشه. اگه از همون ریپورتی که تو پروفایلم هست پرینت بگیرم، فکر میکنید سفارت تأیید کنه؟ یا باید کد Uni-assist رو برای ETS بفرستم تا ریپورت رو بفرسته Uni-assist؟
ممنون میشم اگر کسی جیزی میدونه بهم بگم.

دوستان سلام. از اونجا که کسی توی این فروم به من جوابی نداد، تجربه خودم رو میگذارم شاید برای آیندگان مفید واقع بشه. 
دانشگاهی که من براش اقدام کرده بودم، مدارک رو فقط از طریق اسیست قبول میکرد. ولی مشکل اینجا بود که سایت ETS که مسئول امتحانهای آیتلس و تافل و GRE هستش نتایج رسمی رو فقط و فقط به دانشگاه هایی که کدشون توی سایت ETS هست ایمیل میکنه. ریپورتی که خود سایت ETS  به من داد بالاش نوشته بود که "این ریپورت صرفاً جهت اطلاع دانشجو هستش و برای ارائه به دانشگاه یا هر موسسه دیگه ای معتبر نیست و تنها جوابی که خود ETS به صورت مستقیم به دانشگاه ها میفرسته اعتبار داره."
من شاید پنجاه بار هم با یونی اسیست، هم با دانشگاه و هم با ETS مکاتبه کردم که بفهمم چطوری باید این نتیجه رسمی رو برای اسیست بفرستم ولی هیچ کدوم جواب درستی نمیدادن و دائم منو به همدیگه پاس میدادن! دانشگاه میگفت فقط مدارک باید از طریق اسیست برای ما فرستاده بشه، اسیست میگفت ما کد خاصی نداریم که نتیجه رو بفرستید و از ETS  بپرسید، ETS هم میگفت ما فقط برای دانشگاه میفرستیم! خلاصه بساطی بود! 
در نهایت دانشگاه آخرین جئابی که بهم داد این بود که هر چی داری برای اسیست بفرست و پروفایلت رو به ما بده که به صورت آنلاین چک کنیم. من هم همون ریپورتی که توی سایت ETS گذاشته بودن رو از توی پروفایلم پرینت گرفتم، بالاش username و password پروفایل ETS ام رو نوشتم و همراه با بقیه مدارک برای اسیست پست کردم. یه نامه هم زدم به دانشگاه و به اسیست و توضیح دادم که چون هیچ کدوم جواب درستی به من ندادن که چطور میتونم این ریپورت آفیشال رو تهیه کنم، مجبورم از همونی که دارم پرینت بگیرم و در نهایت شما میتونین برین توی پروفایلم و خودتون اگه کاری لازم هست رو انجام بدین.
خلاصه که دیگه مشکلی پیش نیومد و پذیرش ام رو گرفتم... خدا رو شکر روز مصاحبه هم سفارت اصلاً به این ریپورت غیررسمی GRE گیری نداد و ویزام رو داد. 
نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-09-2014, 07:19 PM
(09-08-2014, 09:34 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
دروود بر شما.
در ایمیل اول که اونی اسیست میگه که با دانشگا کاسل صحبت کرده و قراره شما رو در جریان قرار بده و خودت باید باقی کارها رو انجام بدی و مکاتبه با دانشگاه رو داشته باشی. حالا دلیلش رو نمیدونم!!!
درایمیل دوم کهاونی اسیست تنها مدرک زبان المانی شما رو تایید کرده و گفته که به دانشگاه میده. الانبه نظرم شما به همین سازمان یه ایمیل بزن و بپرس باقی مدارک رو خودت مستقیم به دانشگاه بدی یا مجدداً باید اونی اسیست ارزیابی کنه. بی زحمت جوابش رو هم اینجا بزار چون واسه من هم جالب شد!!!

من روز پنجشنبه 4.9.2014 وقت مصاحبه ی سفارت داشتم و تا این تاریخ با قسمت مستر دانشگاه کاسل در ارتباط بودم ولی دائما در ایمیل هاشون میگفتن که مدارک من در حال بررسی در قسمت دانشجویان خارجی هستش و به محض اینکه جوابش بیاد من رو در جریان میذارن.

تا روز جمعه دو هفته ی پیش هیچ جوابی ندادن. من چند بار بهشون ایمیل زدم . گفتم که روز 4 سپتامبر وقت مصاحبه دارم و لطفا زودتر جواب من رو بدین ولی همش همون جواب قبلی رو میدادن. تا اینکه همون روز جمعه به بخش دپارتمان عمران دانشگاه ایمیل زدم و اونها هم جواب دادن که پذیرش شما رو روز چهارشنبه فرستاده ایم. بعد از اینکه براشون ایمیل زدم روز دوشنبه برام پذیرش رو ایمیل کردن ولی امضا و مهر نداشت. دوباره بهشون گفتم تا اینکه چهرشنبه صبح پذیرش همراه با مهر و امضا دانشگاه رو برام ایمیل کردن.

اگه به هوای جواب قسمت مستر دانشگاه میشستم هنوز باید سماق میمکیدم و وقت سفارتم هم سوخته بود. واسه همین از دوستان میخوام که حتما حتما مدام پیگیری کنن. 

روز اول یونی اسیست به من گفت که مدرک زبانتون B1 هستش و باید B2 داشته باشید و به همین دلیل ما مدارکتون رو نمیفرستیم به کاسل. منم با اینکه در حد B2 بلدم ولی چون خصوصی میخوندم و نمیتونستم گواهی شرکت در کلاس های B2 رو از جایی بگیرم یکم گیج شده بودم. ولی گفتم هر جور شده اون 68 یورو که یونی اسیست گرفته بود رو حلالش میکنم. اینقدر ایمیل به دانشگاه زدم و از کمک دوستان مختلف استفاده کردم تا اینکه پوله حلال شد.

فقط یک توصیه به عنوان یکی از اعضای کوچیک سایت به دوستان دارم: پیگیری، امید، پیگیری
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 12 بعدی »