عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی هنر رشته طراحی مد و لباس

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رشته طراحی مد و لباس
آفلاین Shekoofe
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-06-2014, 05:29 PM
باسلام و احترام
من در حال حاضر در ایران دانشجوی رشته ی طراحی لباس مقطع کارشناسی هستم و علاقمند به تحصیل در مقاطع بالاتر این رشته در ایتالیا..
اما در مورد دانشگاههای اونجا چیز زیادی نمیدونم اینکه کدوم آکادمی بهتره..واینکه باید زبان ایتالیایی بلد باشم یا انگلیسی؟؟!
خواهش میکنم راهنماییم کنید
باتشکر
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-06-2014, 05:42 PM
(27-06-2014, 05:29 PM)'Shekoofe' نوشته: باسلام و احترام
من در حال حاضر در ایران دانشجوی رشته ی طراحی لباس مقطع کارشناسی هستم و علاقمند به تحصیل در مقاطع بالاتر این رشته در ایتالیا..
اما در مورد دانشگاههای اونجا چیز زیادی نمیدونم اینکه کدوم آکادمی بهتره..واینکه باید زبان ایتالیایی بلد باشم یا انگلیسی؟؟!
باتشکر

سلام دوست خوبم
من چک کردم به زبان انگلیسی دوره برگذار میشه و دانشگاه ه Polimoda Institute of Fashion Design & Marketing واقع در فلورانس ایتالیا برگذار می کند
البته کشورهای دیگری هم مثل سوید - اسپانیا - هلند و ایرلند هم این دوره را برگذار می کنند
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-07-2014, 08:19 PM
(27-06-2014, 05:29 PM)'Shekoofe' نوشته: باسلام و احترام
باتشکر

درود دوست عزیز

شما هم میتونید انگلیسی و هم ایتالیایی ادامه بدین بستگی به پارامترهایی مثل زندگی کار و.... که کدوم زبان بیشتر به کارتون میاد
در مورد نوع آکادمی میتونید از استاداتون و مدیر گروهتون کمک و راهنمایی بگیرین

پیروز باشین
اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین shabigrey
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-04-2015, 05:38 PM
با سلام
من فارغ التحصیل کارشناسی گرافیک هستم و برای ادامه تحصیل در رشته طراحی مد و فشن از دانشگاه التو فنلاند میخوام پذیرش بگیره ولی اطلاعات زیادی در مورد آینده و کیفیت این رشته در فنلاند ندارم . اگه تجربه نزدیکی با این شرایط من دارید ممنون میشم که من رو راهنمایی کنید .
با تشکر  
نقل قول  

آفلاین mahdis.jln
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-07-2015, 04:53 PM
سلام
میشه لطفا من و راهنمایی کنین که چه دانشگاه هایی توی ایتالیا در مقطع لیسانس رشته طراحی لباس دارن؟ و اینکه دانشگاه ها دولتی هستن یا خصوصی؟ خیلی تحقیق کردم ولی به جز دانشگاه IUAV ونیز دانشگاهی پیدا نکردم اونم نمیدونم دولتی یا خصوصی؟!

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید..
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-01-2016, 12:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-01-2016, 12:07 AM توسط mona.)
(31-07-2015, 04:53 PM)mahdis.jln نوشته: سلام
میشه لطفا من و راهنمایی کنین که چه دانشگاه هایی توی ایتالیا در مقطع لیسانس رشته طراحی لباس دارن؟ و اینکه دانشگاه ها دولتی هستن یا خصوصی؟ خیلی تحقیق کردم ولی به جز دانشگاه IUAV ونیز دانشگاهی پیدا نکردم اونم نمیدونم دولتی یا خصوصی؟!

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید..

با سلام ،
شما میتوانید از طریق سایت هایی که دانشگاه ها را بر اساس رنک آنها و کشور آنها  مرتب کرده اند ، ابتدا تمام دانشگاه های کشور مورد نظر خود را پیدا کنید و سپس ، آن دانشگاه ها را جداگانه در اینترنت سرچ کنید و به صفحه وب اختصاصی آن دانشگاه و دپارتمان مربوطه مراجعه کنید و در نهایت شرایط مورد نظر و اطلاعات مربوط به آن دانشگاه را به دست آورید . برای مثال ، میتوانید از سایت زیر استفاده کنید :

http://www.topuniversities.com/universit...ion/europe

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین goli_1001
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-12-2016, 02:05 PM
سلام.
من کارشناسی منابع طبیعی دارم .میخوام امسال ارشد طراحی لباس شرکت کنم.کسی منابعی روکه باید بخونم رو مشناسه لطفن بگه.
نقل قول  

آفلاین mahdj
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-07-2019, 10:08 PM
<p>سلام درمورد پورتفولیو میخواستم بدونم&nbsp;</p><p>چ در رشته فشن و چ در رشته طراحی لباس سینما پورتفولیومون باید ب چ صورت باشه؟</p><p>و بهترین دانشگاه های دنیا برای&nbsp;&nbsp;طراحی لباس سینما کدومان؟</p><p>ممنون و سپاس</p><p><br></p>
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 09:23 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی