عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
یادگیری لغات جهت آمادگی بخش کلامی GRE
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-05-2013, 09:24 PM
(29-05-2013, 08:45 PM)'لیلا2013' نوشته: سلام
آیا help  فارسی برای anki هست ؟
من واقعا نمیتونم باهاش کار کنم ونمیتونم کلمات رو در هم کنم .
بعضی وقتا دیگه مغز یاری نمیکنه من خیلی برسیش کردم ولی به جایی نرسیدم

خیلی ساده هست!! راهنمای فارسی!! نمیشه اینجوری توضیح داد آخه یک دفترچه میشه.پیام خصوصی بدین من بگم چکار کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین tarakhanom
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-08-2013, 03:40 AM
سلام ، نرم افزار anki تلفظ نداره؟ یا من پیداش نمیکنم ؟ 
لغات  درهم خونده بشن بهتره یا به ترتیب حروف؟
من از هر قسمتی j memoriz رو دانلود کردم  خطا داد و  اجرا نشد ، لطفا  راهنمایی کنید.
ممنونم
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-08-2013, 11:23 AM
(18-08-2013, 03:40 AM)'tarakhanom' نوشته: سلام ، نرم افزار anki تلفظ نداره؟ یا من پیداش نمیکنم ؟ 
لغات  درهم خونده بشن بهتره یا به ترتیب حروف؟
من از هر قسمتی j memoriz رو دانلود کردم  خطا داد و  اجرا نشد ، لطفا  راهنمایی کنید.
ممنونم

سلام دوست عزیز
درمورد نرم افزار آنکی من چون خودم استفاده کردم میدونم که بعضی فایل هایی که شما به نرم افزار اضافه میکنید تلفظ هم دارن و برای اینکه مطمئن بشید تلفظ داره یا نه ،فایل مورد نظر رو شروع کنید به اجرا کردن(خوندن) بعد در گوشه ی پائین سمت راست گزینه ی more رو کلیک کنید میبینید که گزینه ی replay audio هستش،اگه روش کلیک کنید درصورتی که لغت موردنظر تلفظ داشته باشه حتما دوباره پخشش میکنه.همه فایل هایی که در این تاپیک برای این نرم افزار گذاشته شدن کاملا تلفظ رو ندارن.یکی دو مورد بودن که تلفظ داشتن.مثلا من 1100 رو دارم که تلفظ لغت هم داره.

درمورد نرم افزار Jmemorise  هم باید بگم من فایل هاشو دانلود کردم مشکلی نداشت.شما یا دوباره باید دانلود کنید یا اینکه با یه مرورگر دیگه ای وارد بشید ودانلود کنید.این مشکل رو من قبلا داشتم .مثلا بجای internet explorer ازgoogle chrome  استفاده کنید.شاید مرورگرتون ورژن پائین باشه واسه همین مشکل دانلود پیش میاد.

بازم اگه سوالی داشتید دراین مورد من درخدمتم
موفق باشید دوست عزیز Smile
نقل قول  

آفلاین tarakhanom
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-08-2013, 11:09 PM
ممنون ار راهنماییتون ، میشه لطفا در مورد چک کردن تلفظ تو  j memorize هم توضیح بدید؟ تو راهنمای نرم افزار نبود .
من فلش کارت 
Barron's 1100 که جناب MaMi اینجا گذاشتن رو دانلود کردم اما تلفظ نداره . 

نقل قول  

آفلاین Sirjan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-04-2014, 08:20 PM
سلام به همه دوستان
ممنون میشم اگه فایلی رو از 1100 داریم که تلفظ رو هم داشته باشه و بشه کلا اضافه کرد، لینکش رو بدید.
ضمنا راهنمای کنید با روزی چند لغت منطقیه که این کار رو انجام بدیم و بخونیم
با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Rainbow  25-04-2014, 10:43 PM
(25-04-2014, 08:20 PM)'Sirjan' نوشته: سلام به همه دوستان
ممنون میشم اگه فایلی رو از 1100 داریم که تلفظ رو هم داشته باشه و بشه کلا اضافه کرد، لینکش رو بدید.
با تشکر

سلام و خوش آمد میگم بهتون
این کتاب سختیه و فکر کنم با لحاظ کردن مروری ها که خیلی زیاد میشن بعد از 10 روز باید بگین چقدر می خواین وقت بذارید براش. ولی فکر کنم روزی 15 تا کافی باشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-04-2014, 11:58 PM
(25-04-2014, 08:20 PM)'Sirjan' نوشته: سلام به همه دوستان
با تشکر

سوالتون خیلی واضح نبود ولی چون تو تاپیک انکی ارسال داشتین اینجارو برای فایل 1100 انکی ببینید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Sirjan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-04-2014, 10:13 AM
سلام دوستان
به نظرتون به خاطر سپردن لغات از طریق شیوه کدینگ (ترقی) که سرعت خیلی بالایی داره رو هم میشه برای لغات GRE استفاده کرد و واقعا کاربردی خواهد بود یا نه؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
27-04-2014, 01:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-04-2014, 01:31 PM توسط Torkan.)
(27-04-2014, 10:13 AM)'Sirjan' نوشته: سلام دوستان
به نظرتون به خاطر سپردن لغات از طریق شیوه کدینگ (ترقی) که سرعت خیلی بالایی داره رو هم میشه برای لغات GRE استفاده کرد و واقعا کاربردی خواهد بود یا نه؟
با تشکر

دوست عزیز من این روش رو یکبار تو رادیو شنیدم همون برنامه تبلیغاتی کنکور! بود متاسفانه این روشها برای کوتاه مدت بکار خواهد آمد و نمیدونم چرا به جای توجه به مبانی و زیرساختها این روشها رو به بچه ها یاد میدن!
مثلا این که بیاییم بگیم:
essential:  کد: (اصلن شال ضروریه)!!!!
من راستش نمیپسندم حالا دوستان دیگه رو نمیدونم!
زمون ما نرم افزار آنکی وجود نداشت ولی ظاهرا مدتیه اون مد شده و دوستان استفاده میکنن. بهتره یه جستجویی بکنین ببینین اون روش چطوریه فکر کنم حداقل بهتر از این باشه.
ولی روش من خیلی ساده هستش:
شما کتاب 1100 رو برای مثال جلوتون باز کنید و یه کلمه رو انتخاب کنید و مترادف انگلیسیش رو از نرم افزار دیکشنری اصلی بابیلون در بیارید و بنویسید. البته خود کتاب هم آورده مترادف ها رو. بعد جمله مربوطه رو بخونید دو بار و درک کنید. در اخر داستان مربوطه رو. اول زمان بره ولی بعدا میبینید چقدر سریع جلو میرین. واسه کتابای دیگر هم همینطور. این روش 2 مزیت داره:
1- یادگیری لغات طولانی مدت
2- آشنایی با جملات به نسبت مخوف gre و پیش زمینه رو واسه سوالت 6 یا 9 گزینه ای و حتی درک متن آماده کردن.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
27-04-2014, 03:18 PM
سلام، من به شخصه نرم افزار Anki برای حفظ کردن لغت به هر روش دیگه ای ترجیح میدم و افسوس می خورم که چرا زودتر با این نرم افزار اشنا نبودم. پارسال همین موقع من لغت های 400 برای تافل به شیوه یادداشت معنی به انگلیسی در دفترچه به همراه چند مثال جمله ای حفظ می کردم که متاسفانه بعدا وقتی مرور می کردم یا به همون لغت بر می خوردم معنی بعضی از لغاتُ فراموش کرده بودم. اما بعدا که با Anki لغت حفظ کردم نتیجه خیلی خوبی گرفتم. توصیه می کنم شما هم از همین نرم افزار استفاده کنید مخصوصا برای لغات GRE. حتی اگر مثل من خودتون کارت ها رو درست کنید و وقت گیر باشه بازم ارزش داره. 
اما در مورد روش کدینگ فکر کنم حداقل یه معضل اساسی پیدا کردن کد مناسب برای هر لغت باشه که فکر نمی کنم برای همه لغت های انگلیسی جواب بده. بی خود وقتتون با این چیزها هدر ندید.
(27-04-2014, 10:13 AM)'Sirjan' نوشته: سلام دوستان
با تشکر

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 14-05-2025، 02:17 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی