عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش
آفلاین Amin.Shahbazi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2014, 10:43 AM
سلام 
یه سوال از دوستان داشتم و اون اینکه اگه تو ریز نمرات (کارنامه کل) یک ترم مشروطی داشته باشیم و معدل نهایی هم بین ۱۵-۱۶ بشه چقد مشکل ایجاد میشه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-04-2014, 10:48 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-04-2014, 10:52 AM توسط pama.)
(19-04-2014, 10:43 AM)'Amin.Shahbazi' نوشته: سلام 
یه سوال از دوستان داشتم و اون اینکه اگه تو ریز نمرات (کارنامه کل) یک ترم مشروطی داشته باشیم و معدل نهایی هم بین ۱۵-۱۶ بشه چقد مشکل ایجاد میشه؟؟؟

سلام دوست من.
تو فرآیند دریافت ریزنمرات و دانشنامه از دانشگاه، شما با معدل و شرایطتون، به مشکلی بر نمیخورید همینطور تو تائید کردن و ترجمشون.
منظور دقیقتون از ایجاد مشکل چیه؟
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین Amin.Shahbazi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-04-2014, 10:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-04-2014, 12:13 PM توسط Amin.Shahbazi.)
منظور تو اپلای گرفتن هستش و خب اینکه یه ترم مشروطی به حساب میاد ؟؟؟ یا به چه نحوی هستش کلا؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
21-04-2014, 09:57 AM
(19-04-2014, 10:54 AM)'Amin.Shahbazi' نوشته: منظور تو اپلای گرفتن هستش و خب اینکه یه ترم مشروطی به حساب میاد ؟؟؟ یا به چه نحوی هستش کلا؟؟؟

طبیعتا مشروطی و معدل پایین تاثیر منفی خواهد داشت و شانس شما رو برای گرفتن پذیرش کمتر خواهد کرد، اما قطعا این طور نیست که شما هیچ شانسی نداشته باشید. بوده‌اند کسانی که با معدل کمتر از ۱۵-۱۶ و مشروطی پذیرش هم گرفته‌اند.
بعضی از کشورها بیشتر از سایرین روی معدل حساس هستند. مثلا دانشگاه‌های کانادا به حساسیت روی معدل معروفند. به همین خاطر احتمالا شانس شما برای کانادا کمتر خواهد بود. در امریکا اگر بتونید نمره بسیار خوبی در GRE بیارید، می‌تونید شانس گرفتن پذیرش رو بالا ببرید. من اطلاعاتم در مورد استرالیا و کشورهای اروپایی زیاد نیست. در مورد اون کشورها می‌تونید در انجمن‌های مربوطه سوال بپرسید تا دوستان بیشتر راهنمایی کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
21-04-2014, 10:10 AM
درود
همونطور که بابک گفت، به نظرم برای کانادا شانس پایینی داشته باشید. به ویژه دانشگاههای مثل UBC، مک گیل و تورنتو که بر روی معدلهای کارشناسی و ارشد حساسیت بالایی دارند. یا  در دانشگاه واترلو اگر جهش معدل قابل توجهی در ارشد داشته باشید وزن معدل کارشناسی تا حدودی کاهش پیدا می کند.
در استرالیا سیاستهای مختلفی را دانشگاهها اجرا می کنند. دانشگاههای سیدنی به خصوص به شدت بر روی معدل حساس هستند ولی دانشگاههای کوئنزلند و موناش و uwa حساسیت کمتری دارند و با رزومه علمی یا جهش معدل قابل جبران هست. 
در آمریکا وضعیت باز هم به دانشگاه وابسته است ولی حساسیت به مراتب کمتر از کاناداست و فایل اپلیکیشن شما در مجموع (معدل، جی ار ای و سپس مقالات) ارزیابی می شود.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-04-2014, 02:32 PM
سلام بالا شدن نمره ی gmat تاثیر پایین معدل رو خنثی میکنه؟
مثلا معدل 14 ولی gmat حدود 650 .برای مقطع ارشد.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
Smile  22-04-2014, 03:06 AM
(21-04-2014, 02:32 PM)'ashkan065' نوشته: سلام بالا شدن نمره ی gmat تاثیر پایین معدل رو خنثی میکنه؟
مثلا معدل 14 ولی gmat حدود 650 .برای مقطع ارشد.

قطعا برای رشته هایی که gmat اجباری دارن خوب خیلی مهم میتونه باشه نمره بالا ولی راستش تاثیر معدل رو هیچ چیزی نمیتونه خنثی کنه و این واقعیت وجود داره که معدل تقریبا همه جا مهمترین معیار پذیرش هست.شما با بالا بردن سطح بقیه موارد به بالا بردن رزومتون کمک می کنید ولی این معنی خنثی کردن معدل نمیده.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین sanjesh_88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-04-2014, 05:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-04-2014, 05:34 PM توسط sanjesh_88.)
سلام
من رشته ارشدم غیر مرتبط با رشته لیسانسم است یعنی اصلا رشته ارشد ، تو کشور کارشناسی نداشت (رشته لیسانسم منابع طبیعی و رشته  ارشدم سنجش از دور و GIS می باشد) و متاسفانه در دوره لیسانسم به دلیل علاقه نداشتن به رشته ام معدل پایین شده حدود 13.60 ولی ارشدم رو در دانشگاه تهران قبول شدم و معدل 18 می باشد می خواسن بدونم که با این وضعیت و در صورت داشتن GRE و اتافل خوب و داشتن سه مقاله با Imapct factor بالا چقدر شانس دارم در دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم جواب شما ممکن سرنوشت زندگی من را عوض کنه؟ لطفا واقعیت را بگید . با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-04-2014, 02:17 AM
دانشگاه هایی که رتبه های زیر 500 دارند معمولن یک شرط حداقل معدلی رو برای کارشناسی می گذارند. با این حال پذیرش بر اساس مجموعه شرایط یک فرد (معدل در دوره های مختلف، مقاله، GRE و غیره) داده میشه و اگر شرایط دیگه شما خیلی خوب باشه و استاد خاصی از این موضوع خوشش بیاد این احتمال وجود داره که در اون مورد خاص به پیشنهاد ایشون قضیه رو نادیده بگیرند. این مورد البته بیشتر در مورد نمره زبان به کار برده میشه وقتی که نمره اش خیلی نزدیک باشه.

برخی از دانشگاه ها معدل دو سال آخر کارشناسی رو ملاک قرار میدن که شما یک نگاهی به معدل 2 سال آخر کارشناسی بیاندازید اگر بهتر از معدل کل بوده یه مقدار شانس تون برای این نوع دانشگاه ها بیشتر هست. همین طور بگردین و دانشگاه هایی در محدوده 300 تا 700 رو پیدا کنید که شرط معدل کارشناسی اونها نزدیک به شما باشه. طبیعی هست که در محدوده 500-300 شانس کمتر ولی در محدوده 700-500 شانس بیشتری خواهید داشت. ولی با GRE حدود 310 به بالا و تافل 100 و معدل 18 در ارشد به نظرم میشه در رتبه حدود 500 و حتی بهتر پذیرش گرفت و معدل کارشناسی شما رو پوشش میده.

در ایمیل ها یا رزومه و SOPهایی که می نویسید اشاره ای به معدل کارشناسی نکنید و بیشتر قسمت ارشد رو برجسته کنید. با توجه به اینکه رشته شما به گونه ای هست که مثل ریاضی یا پزشکی یا برخی گرایش های مهندسی نیاز به پایه قوی در کارشناسی نیست و دروس حالت مستقل دارند احتمال اینکه خیلی به کارشناسی شما کاری نداشته باشند زیاد هست. تا جایی که میشه محدوده رتبه هایی که براشون اقدام می کنید رو وسیع در نظر بگیرید که اگر در رتبه های بهتر شانس آوردین که چه بهتر و اگر در رتبه های بالاتر بود به هر حال تلاش خودتون رو کردین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین m-y
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-05-2014, 02:06 AM
با سلام‌،‌من میخواستم بپرسم که سابقه کار چه مرتبط و چه غیر مرتبط با رشته تحصیلی میتونه به اخذ پذیرش کمک کنه یا نه ؟ مثلا معدل کارشناسی من حدود ۱۳/۵ و ارشد حدود ۱۵ است اما حدود ۱۳ سال سابقه کار اداری دارم و رشته علوم ارتباطات اجتماعی است ، ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »