عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی عمران، معماری و شهرسازی مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
19-02-2014, 11:42 PM
(19-02-2014, 10:42 PM)'maaanoootooo' نوشته: سلام  بنظر شما من با معدل 16.58 ازدانشگاه شمال آمل اگر تافل و GRE بگیرم تا دانشگاهم تموم بشه مقاله هم بدم میتونم فوق لیسانس حمل و نقل اقدام کنم؟برای کانادا یا امریکا؟

با سلام 
معدلتون مشکلی نداره برای کانادا که معدل براش مهمه همچنین امریکا .سعی کنید تا پایان تحصیلاتتون بالاتر ببرید.چون معدل درجایگاه خودش مهمه .
اگر هدف شما پذیرش بدون فاند باشه که خب راحت میتونید اقدام کنید چون مسئله ی گرفتن فاند یکم شرایط بهتری رو میطلبه. بهترین کار برای شما اینه که معدل رو تا جایی که میشه سعی کنید بالا ببرید، تافل وجی آر ای هم تا حد امکان نمره خوب بگیرید، تا شانستون برای دانشگاه های بهتر، بیشتر بشه.gre که برای امریکا جزو مهمترین فاکتورهاست و اگه نمره 310 به بالا از 340 بیارید امتیاز خیلی خوبی میشه مخصوصا اگه بالای 320 بیارید .تافل هم که خب مسلما هرچه بیشتر بهتر. در مورد مقاله هم خب از دانشجوی لیسانس انتظار مقاله ندارن زیاد اماااااااااااا اگه داشته باشید باعث برتری شما میشه مسلما و امتیاز خوبیه 
درکل اگه تلاش کنید حتما میتونید موفق بشید . باید دانشگاه ها رو هم در رنک های مختلف بررسی کنید ببینید رشته دلخواه شمارو دارند یا نه و اینکه مینیمم هارو چند درنظر گرفتن.البته حمل ونقل رشته ای هست که در دپارتمان عمران معمولا یافت میشه مخصوصا امریکا

با اگر بعد از خوندن جزوه پذیرش و تاپیک های مرتبط نتونستید به جواب سوالاتون برسید، حتما بپرسید تا دوستان جواب بدن 

موفق باشید 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین masisaeed
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-02-2014, 09:27 PM
سلام .من مشغول تحصیل در رشته عمران گرایش سازه مقطع کارشناسی ارشد هستم.. واسه دکترای عمرانن نظرتون در مورد پلی تکنیک تورین چیه؟

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-02-2014, 07:08 PM
(19-02-2014, 10:42 PM)'maaanoootooo' نوشته: سلام  بنظر شما من با معدل 16.58 ازدانشگاه شمال آمل اگر تافل و GRE بگیرم تا دانشگاهم تموم بشه مقاله هم بدم میتونم فوق لیسانس حمل و نقل اقدام کنم؟برای کانادا یا امریکا؟

سلام 
اقدام که حتما میتونید بکنید، و اگه مقاله ی مرتبط بتونید بدید و نمره  های خوبی بیارید توی آزمون هاتون احتمال فاند گرفتن دارید...  حمل و نقل رشته ی نسبتا خوبیه از نظرِ فاند داشتن...
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین maaanoootooo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-02-2014, 09:00 PM
(25-02-2014, 07:08 PM)'spt' نوشته:
سلام 
اقدام که حتما میتونید بکنید، و اگه مقاله ی مرتبط بتونید بدید و نمره  های خوبی بیارید توی آزمون هاتون احتمال فاند گرفتن دارید...  حمل و نقل رشته ی نسبتا خوبیه از نظرِ فاند داشتن...
موفق باشید   Smile

حمل و نقل رشته ی خوبی هست؟ که اگر خواستم بمونم اونجا کار و درامد خوبی داشته باشم من شنیدم پردرامدترین رشته در امریکا و کاناداست
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-02-2014, 08:15 PM
(25-02-2014, 09:00 PM)'maaanoootooo' نوشته:
حمل و نقل رشته ی خوبی هست؟ که اگر خواستم بمونم اونجا کار و درامد خوبی داشته باشم من شنیدم پردرامدترین رشته در امریکا و کاناداست

والا من همچین چیزی نشنیدم و دقیقا خبر ندارم در آمد رشته ها چطوریه...  رشته ی نسبتا خوبیه و اگه مخصوصا به نرم افزار هاش مسلط باشید شانس کار گرفتنتون نسبت به خیلی از رشته ها بهتره...  اما این دلیل بر تضمینِ کار پیدا کردنتون نیست...   
اگه علاقه دارید به نظر من که ادامه بدید همین رشته رو...  و حتما در کنارِ دانشِ تئوریش ، نرم افزار هاش رو هم یاد بگیرید...  از نرم افزار های محاسباتی و ریاضیش تا مدل سازی و غیره...
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین sarbaz-sefr
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-04-2014, 12:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-04-2014, 12:17 AM توسط sarbaz-sefr.)
سلام

کدوم کشورهای اروپایی تو زمینه ژئوتکنیک فعالیت دارن و خوب پذیرش میدن و البته خوب فاند میدن؟(مقطع Phd)

ممنون میشم راهنمایی کنید...
نقل قول  

آفلاین fa_bahareh
**
نقل قول

12-04-2014, 10:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2014, 10:48 PM توسط fa_bahareh.)
سلام
من دانشجوی ترم 6 هستم
عمران امیرکبیر
معدلم 16.5
احتمالا تو آگوستم تافلمو میدم و بعدش ایشالا gre
اگه میشه میخواستم بدونم:
1.برای گرایش زلزله کانادا بهتره یا آمریکا؟کدوم راحت تره؟
2.اگه برا ارشد اقدام کنم بهتره یا دایرکتphd؟چون قصد دارم تا آخر برم.
3.چقدر احتمال فاند گرفتن دارم؟
4.کلا الان وضعیت فاند دادن چطوریه؟از استاد باید بگیریم؟
5.میشه برا ارشد برم کانادا بعد از اونجا برا آمریکا اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-04-2014, 10:50 PM
1- نمیشه گفت کدوم بهتره و راحت تره.بستگی داره چه جور دانشگاهی مد نظرتون باشه.تعداد دانشگاه های امریکا به مراتب بیشتر از کاناداست
2-خوب چون قصد دارید تا اخر برید بهتره ارشد برید.دکترای مستقیم در موارد نادر هست و دانشجو در مقطع لیسانسش باید شاخص بوده باشه
3- برای امریکا بستگی زیادی به gre داره برای کانادا هم نمره ی زبانتون رو مد نظر باید بگیرید که هر چه بیشتر شانس بیشتر چون معدلتون خوبه
4- بستگی به پوزیشن داره.تماس با اساتید توصیه میشه کلا البته چون شما به احتمال زیاد رساله تون رو شروع نکردید به علاوه نداشتن مدارک زبان و gre زیاد دستتون پر نیست
5- بله
(12-04-2014, 10:45 PM)'fa_bahareh' نوشته: سلام
من دانشجوی ترم 6 هستم
عمران امیرکبیر
معدلم 16.5
احتمالا تو آگوستم تافلمو میدم و بعدش ایشالا gre
اگه میشه میخواستم بدونم:
1.برای رشته ی زلزله کانادا بهتره یا آمریکا؟کدوم راحت تره؟
2.اگه برا ارشد اقدام کنم بهتره یا دایرکتphd؟چون قصد دارم تا آخر برم.
3.چقدر احتمال فاند گرفتن دارم؟
4.کلا الان وضعیت فاند دادن چطوریه؟از استاد باید بگیریم؟
5.میشه برا ارشد برم کانادا بعد از اونجا برا آمریکا اقدام کنم؟

نقل قول  

آفلاین fa_bahareh
**
نقل قول

12-04-2014, 11:09 PM
(12-04-2014, 10:50 PM)'soilman' نوشته: 1- نمیشه گفت کدوم بهتره و راحت تره.بستگی داره چه جور دانشگاهی مد نظرتون باشه.تعداد دانشگاه های امریکا به مراتب بیشتر از کاناداست
2-خوب چون قصد دارید تا اخر برید بهتره ارشد برید.دکترای مستقیم در موارد نادر هست و دانشجو در مقطع لیسانسش باید شاخص بوده باشه
3- برای امریکا بستگی زیادی به gre داره برای کانادا هم نمره ی زبانتون رو مد نظر باید بگیرید که هر چه بیشتر شانس بیشتر چون معدلتون خوبه
4- بستگی به پوزیشن داره.تماس با اساتید توصیه میشه کلا البته چون شما به احتمال زیاد رساله تون رو شروع نکردید به علاوه نداشتن مدارک زبان و gre زیاد دستتون پر نیست
5- بله

ممنون از راهنماییتون
شما تغییر کشور رو توصیه میکنید؟یعنی اول کانادا بعد آمریکا؟
من اولویتم آمریکاس.ب نظر شما تو دانشگاه های رنک شانسی دارم یا نه؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2014, 11:56 PM
مشکلی نداره تغییر کشور.حتما شما نباید کشوری برید که بخاهید تا چندین سال اونجا باشید
اگه اولویت اصلی تون آمریکاست خوب بهتره از همون اول برید امریکا که دیگه به سیستمشون عادت کنید
شانس پذیرش در امریکا به gre و تافل/ایلتس شما بستگی زیادی داره پس بدون اینها همانطور که در تاپیک های مرتبط اشاره شده نمیشه گفت
(12-04-2014, 11:09 PM)'fa_bahareh' نوشته:
ممنون از راهنماییتون
شما تغییر کشور رو توصیه میکنید؟یعنی اول کانادا بعد آمریکا؟
من اولویتم آمریکاس.ب نظر شما تو دانشگاه های رنک شانسی دارم یا نه؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »