عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-02-2014, 02:57 PM
سلام
[align=right][align=right]دوستان من فارق التحصیل شهریور 92 لیسانس هستم... از مهر 92 برای کاریابی اقدام کردم و فروردین 93 اون 6 ماه تموم میشه و می تونم از کاریابی نامه بگیرم. من پیش از کنکور کارشناسیم(5 سال پیش) از سربازی معاف شدم. مشکل اینجاست که مهر ماه هنوز یک سال از فارق التحصیلی من نگذشته... مدیر موسسه کاریابی گفت این یک سال برای تعیین تکلیف سربازی مردهاست و احتمالا برای من که سالهاست معاف شدم وزارت مشکلی پیش نمیاره!... با این حساب:..
[align=right]1- شما این ادعای این مدیر رو تعیین می کنید؟!...
[align=right]2- من باید تا شهریور صبر کنم؟... هیچ راه دیگه ای نداره؟!...
[align=right][align=right]ممنون
نقل قول  

آفلاین Bruce Wayne
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-02-2014, 03:13 PM
(04-02-2014, 02:57 PM)'matinking' نوشته:
سلام

دوستان من فارق التحصیل شهریور 92 لیسانس هستم... از مهر 92 برای کاریابی اقدام کردم و فروردین 93 اون 6 ماه تموم میشه و می تونم از کاریابی نامه بگیرم. من پیش از کنکور کارشناسیم(5 سال پیش) از سربازی معاف شدم. مشکل اینجاست که مهر ماه هنوز یک سال از فارق التحصیلی من نگذشته... مدیر موسسه کاریابی گفت این یک سال برای تعیین تکلیف سربازی مردهاست و احتمالا برای من که سالهاست معاف شدم وزارت مشکلی پیش نمیاره!... با این حساب:..

1- شما این ادعای این مدیر رو تعیین می کنید؟!...

2- من باید تا شهریور صبر کنم؟... هیچ راه دیگه ای نداره؟!...

ممنون

سلام بر شما دوست عزیز
نه متاسفانه، ادعای ایشون خلاف بخشنامه عدم کاریابی می باشد. بر مبنای بند 1 از بخش ج بخشنامه عدم کاریابی:
اعلام نتیجه کاریابی به دانشگاه محل تحصیل فارغ التحصیل حداقل پس از گذشت یکسال شمسی از تاریخ فارغ التحصیلی مندرج در گواهی موقت فارغ التحصیل خواهد بود که حداقل شش ماه از یکسال در موقعیت کاریابی قرار گرفته باشد
به خاطر این بند، حتما باید یکسال کامل صبر کرد.
بند 2، این بخش هم جداگانه به مسئله پایان خدمت اشاره می کنه.
موفق باشید
Designing cars consumes you; it has a hold on your spirit which is incredibly powerful. It's not something you can do part time, you have do it with all your heart and soul or you're going to get it wrong

Chris Bangle - Former BMV Chief of Design.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

04-02-2014, 03:46 PM
ممنون از لطف شما

دو سوال دیگه هم دارم:

1- اگه نسخه اصلی گواهی موقت جایی در گرو باشه، آیا با کپی اون هم میشه به وزارتخونه مراجعه کرد؟...
2- آیا وزارتخونه کپی گواهی موقت رو نگه می داره یا صرفا برای چک کردن وضعیته و چیزی پیش خودشون نگه نمی دارن؟!...

ممنونم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

04-02-2014, 03:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2014, 03:58 PM توسط blur.)
(04-02-2014, 03:46 PM)'matinking' نوشته: ممنون از لطف شما
دو سوال دیگه هم دارم:
1- اگه نسخه اصلی گواهی موقت جایی در گرو باشه، آیا با کپی اون هم میشه به وزارتخونه مراجعه کرد؟...
2- آیا وزارتخونه کپی گواهی موقت رو نگه می داره یا صرفا برای چک کردن وضعیته و چیزی پیش خودشون نگه نمی دارن؟!...
ممنونم

دوست گرامی. دانشگاه از شما اصل گواهی موقت رو می گیره و دانشنامه صادر میکنه. بعد دانشنامه رو می دین وزارت علوم برای تایید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Bruce Wayne
**
نقل قول

04-02-2014, 04:01 PM
(04-02-2014, 03:46 PM)'matinking' نوشته: ممنون از لطف شما
دو سوال دیگه هم دارم:
ممنونم

خواهش می کنم
1- شما حتما باید نسخه اصلی گواهی موقت رو به دانشگاه محل فارغ التحصیلی خودتون بدید.
2- هنگام آزادسازی ( صدور دانشنامه و ریزنمرات)، اصل گواهی موقت از شما گرفته میشه، و دیگه به شما پس داده نمیشه. (الان خوب یادم نیست، ولی فکر کنم مهر باطل شد هم روش می زنند، به هر حال دیگه به شما پسش نمیدن)
موفق باشید
Designing cars consumes you; it has a hold on your spirit which is incredibly powerful. It's not something you can do part time, you have do it with all your heart and soul or you're going to get it wrong

Chris Bangle - Former BMV Chief of Design.
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

04-02-2014, 04:29 PM
دوستان سو تفاهم شد فکر می کنم...
در مورد ارائه گواهی موقت به دانشگاه برای دریافت مدرک اصلی شکی وجود نداره!... سوال من در مورد مدرکیه که باید به وزارت کار ارائه بشه!... این مدرک باید اصل گواهی موقت باشه یا کپی اون رو هم می پذیرن؟!
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

04-02-2014, 04:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2014, 04:49 PM توسط Leopold.)
من کپی را دادم قبول کرد. اصلش را هم چک نکرد. نکنه گمش کردی! Big Grin
(04-02-2014, 04:29 PM)'matinking' نوشته: دوستان سو تفاهم شد فکر می کنم...
در مورد ارائه گواهی موقت به دانشگاه برای دریافت مدرک اصلی شکی وجود نداره!... سوال من در مورد مدرکیه که باید به وزارت کار ارائه بشه!... این مدرک باید اصل گواهی موقت باشه یا کپی اون رو هم می پذیرن؟!

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

04-02-2014, 05:11 PM
ممنونم از پاسختون...
نه.. اصلش رو گم نکردم و دارم... یه فکرهایی دارم برای Resolve این مشکلی که دارم...![img]images/smilies/tongue.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین eden
**
نقل قول

08-02-2014, 05:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2014, 05:19 PM توسط eden.)
دوستان میشه یه کاریابی مرکو بذاریم برای آزادسازی و از طریق یه کاریابی دیگه تو شهری دیگر کار پیدا کنیم؟

سیستمی دارن که چک کنن مثلا فلان کس فلان جا ثبت نام کرده. یا اینکه مثلا کار پیدا شد از کجا میشه فهمید شرکتی که براش کار میکنی استعلام نکنه مدرکتو که همه چی خراب شه؟

من الان بیکارم میخوام کار کنم ولی چون مدرک ارشدمو گذاشتم برای آزاد کردن میترسم خراب شه همه چی.

عذر میخوام یه سوال خارج بحث: استخدامی چه نوع هایی محدودیت ایجاد میکنه برا کسی که معلوم نیست کی کارش بگیره بذاره بره؟
“Be yourself; everyone else is already taken.”
- Oscar Wilde -

پوزیشن خالی دکتری
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 10
08-02-2014, 05:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2014, 05:36 PM توسط Leopold.)
اداره کار وقتی اسمت میزنه تو سیستم در صورتی که سابقه بیمه رد شده باشه متوجه میشه حالا محل کار شما میتونه هر جای ایران باشه. البته هنوز دقیقا مشخص نیست که واقعا اداره کار سوابق بیمه فرد را چک میکنه یا نه چون دوستی داشتم که سرکار هم میرفت و مدارکش بدین طریق آزاد کرد. نکته بعدی اینه که محل کار شما نباید از دانشگاه محل تحصیل شما استعلام کنه در غیر این صورت اون برگه استعلام میره تو پروندت و دانشگاه اجازه نمیده مدارکت از طریق عدم کاریابی آزاد بشه. این دوستم از شرکت خواسته بود که استعلام نکنن. 
بعضی از شرکت ها واسه استخدامی سفته میخوان یا بعضی ها مثل صنایع دفاع ممکنه قرارداد 5 ساله ببندن. اگه واقعا هدفتون رفتنه خیلی دقت کنید که وارد شرکت های تحریمی نشید. مثلا اکثر شرکت های نیروگاهی، مپنا، ساخت توربین و کمپرسور و ... جز شرکت های تحریمی هستن و کسایی که سابقه کار در اینگونه شرکت ها را دارن اخیرا بند 501 ویزای آمریکا شاملشون میشه و نمی تونن ویزا بگیرن. 
(08-02-2014, 05:14 PM)'eden' نوشته: دوستان میشه یه کاریابی مرکو بذاریم برای آزادسازی و از طریق یه کاریابی دیگه تو شهری دیگر کار پیدا کنیم؟
سیستمی دارن که چک کنن مثلا فلان کس فلان جا ثبت نام کرده. یا اینکه مثلا کار پیدا شد از کجا میشه فهمید شرکتی که براش کار میکنی استعلام نکنه مدرکتو که همه چی خراب شه؟
من الان بیکارم میخوام کار کنم ولی چون مدرک ارشدمو گذاشتم برای آزاد کردن میترسم خراب شه همه چی.
عذر میخوام یه سوال خارج بحث: استخدامی چه نوع هایی محدودیت ایجاد میکنه برا کسی که معلوم نیست کی کارش بگیره بذاره بره؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... 109 بعدی »