عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آموزشگاه های معتبر برای تافل

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای تافل
آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-12-2013, 01:45 AM
سلام، کلاس های ترمیک که در این تاپیک معرفی شدند ویژه امادگی تافل هستند و متفاوت با دوره های ترمیک مکالمه زبان، این دوره ها شامل سه سطح  Pre- TOEFL، TOEFL1، TOEFL 2  هست. برای شرکت در این کلاس ها شما یک امتحان تعیین سطح خواهید داد که تقریبا مشابه خود تافله، بعد با توجه به نمره اون ازمون شما در یکی از سطح های فوق الذکر ثبت نام خواهید شد. طول هر ترم ترمیک تافل در موسسه ذکر شده 10 هفته می باشد. بنابراین با فرض اینکه شما در تعیین سطح از پایین ترین سطح یعنی Pre-TOEFL هم بیفتید اگه از الان ثبت نام کنید به ازمون تیر ماه حتما میرسید. به نظر خود من دوره فشرده مناسب کسایی که قبلا تافل دادند و با خود ازمون اشنا هستند و صرفا قصد افزایش نمره دارند. 
(09-12-2013, 12:42 AM)'elec-star' نوشته: دوستان سلام
من برای تیر میخام مدرک زبانم رو داشته باشم، کلاس هم تا حالا نرفتم ولی سطح زبانم متوسط رو به خوبه برای تافل هم هنوز شروع نکردم به خوندن، به نظرتون بهترین راهکار برام چیه؟کلاس هایی که گفتین رو اگه ترمیک هارو هم شرکت کنم دیر میشه، فشرده هم که فعلا نمیشه چون سطحش بالاس، باید چکار کنم؟

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین elec-star
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-12-2013, 01:52 AM
(09-12-2013, 01:45 AM)'butterfly' نوشته: سلام، کلاس های ترمیک که در این تاپیک معرفی شدند ویژه امادگی تافل هستند و متفاوت با دوره های ترمیک مکالمه زبان، این دوره ها شامل سه سطح  Pre- TOEFL، TOEFL1، TOEFL 2  هست. برای شرکت در این کلاس ها شما یک امتحان تعیین سطح خواهید داد که تقریبا مشابه خود تافله، بعد با توجه به نمره اون ازمون شما در یکی از سطح های فوق الذکر ثبت نام خواهید شد. طول هر ترم ترمیک تافل در موسسه ذکر شده 10 هفته می باشد. بنابراین با فرض اینکه شما در تعیین سطح از پایین ترین سطح یعنی Pre-TOEFL هم بیفتید اگه از الان ثبت نام کنید به ازمون تیر ماه حتما میرسید. به نظر خود من دوره فشرده مناسب کسایی که قبلا تافل دادند و با خود ازمون اشنا هستند و صرفا قصد افزایش نمره دارند. 

خیلی خیلی ممنون از جوابتون ولی به تاریخ تعیین سطح که نگاه کردم متاسفانه چند روز پیش بوده و انگار از ترم زمستونشون بی بهره میمونم! اینکه تاریخ شروع ترم جدید بعدیشون کی هست یکم کار من رو مشکل میکنه Sad
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-12-2013, 02:27 AM
خب برای ثبت نام در دوره Pre که نیاز به تعیین سطح هم نیست و می تونید الان برای این دوره ثبت نام کنید. همین طور اگه با خود اقای اعلایی صحبت کنید احتمال خیلی زیاد اگه طرفیت باشه ثبت نامتون می کنند. به نظرم فردا حتما با موسسه تماس بگیرید.
(09-12-2013, 01:52 AM)'elec-star' نوشته:
خیلی خیلی ممنون از جوابتون ولی به تاریخ تعیین سطح که نگاه کردم متاسفانه چند روز پیش بوده و انگار از ترم زمستونشون بی بهره میمونم! اینکه تاریخ شروع ترم جدید بعدیشون کی هست یکم کار من رو مشکل میکنه Sad

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-12-2013, 03:46 PM
سلام آیا کلاسی می شناسید که به صورت تک مهارتی باشه؟ من  reading و listening  خوبی دارم writing هم بد نیست ولی speaking رو فراموشم شده . جایی هست که کلاس  speaking  تکی رو اموزش بدند . غیر از کلاس خصوصی
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-12-2013, 04:23 PM
اکثر آموزشگاها به صورت تک موضوعی قبول می کنند. همچنین می توانید از کلاس های منحصر Speaking استفاده کنید که به نظرم مناسب تره.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-12-2013, 07:22 PM
(12-12-2013, 03:46 PM)'giga' نوشته: سلام آیا کلاسی می شناسید که به صورت تک مهارتی باشه؟ من  reading و listening  خوبی دارم writing هم بد نیست ولی speaking رو فراموشم شده . جایی هست که کلاس  speaking  تکی رو اموزش بدند . غیر از کلاس خصوصی

سلام 
بخاطر پولش ممكنه اولش بگن نميشه. بعد به ما نگاه مي كنند كه تا چه حد درخواستتون جديه. اگر ببينند كه جدي فقط يكي دو مهارت را نياز داريد و ممكنه مشتري بره كوتاه ميان و مهارتي ثبت نام مي كنند. برخي آموزشگاه ها هم سياستشون تك مهارتيه و مشكلي نداريد. 
من يكي دو مورد ميشناسم. نميدونم گفتنش تبليغ محسوب بشه يا نه. به من پيام بديد اگر نياز بود. 
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-12-2013, 12:22 AM
بله اگه میشه اسم ببرید . ممنون
نقل قول  

آفلاین alienrique78
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-01-2014, 10:44 PM
دوستان سلام  دیدم دارید در مورد استاد خوب صحبت می کنید گفتم منم تجربه مو بنویسم. من با استاد علیمحمدی کلاس داشتم. دوستام هم اکثرا با ایشون کلاس داشتن. خوشبختانه من هر 4 تا مهارت رو با ایشون داشتم و میتونم بگم کارشون واقعا حرف نداره. اگه دنبال استاد خوب تافل هستید حتما برید پیشش. من که راضی بودم توامتحان 102 گرفتم. دوستام هم هرکی باهاش کلاس داشته میگه معرکه اس و اکثرا هم نمره بالا گرفتن. ریدینگ و رایتینگو عالی درس میده .
نقل قول  

آفلاین soniasa
**
نقل قول

10-01-2014, 10:57 PM
(07-01-2014, 10:44 PM)'alienrique78' نوشته: دوستان سلام  دیدم دارید در مورد استاد خوب صحبت می کنید گفتم منم تجربه مو بنویسم. من با استاد علیمحمدی کلاس داشتم. دوستام هم اکثرا با ایشون کلاس داشتن. خوشبختانه من هر 4 تا مهارت رو با ایشون داشتم و میتونم بگم کارشون واقعا حرف نداره. اگه دنبال استاد خوب تافل هستید حتما برید پیشش. من که راضی بودم توامتحان 102 گرفتم. دوستام هم هرکی باهاش کلاس داشته میگه معرکه اس و اکثرا هم نمره بالا گرفتن. ریدینگ و رایتینگو عالی درس میده .

ممنون دوست عزیز و تبریک بابت نمره عالی تافلتون
میشه بپرسم ازتون که ریدینگ و رایتینگ چه سطحی رو با ایشون برداشتین و چه مدت با ایشون کار کردین؟ (pre?   Toefl1?  Toefl2)

نقل قول  

آفلاین mehrab
**
نقل قول

28-01-2014, 08:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2014, 08:58 PM توسط mehrab.)
سلام دوستان
من در مشهد زندگی میکنم.اگه کسی اطلاع داره چند تا آموزشگاه معتبر برای آمادگی آزمون تافل به من معرفی کنه.
ممنونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 16 بعدی »