عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین banafsheh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-07-2013, 01:02 PM
سلام
من در هنگام گرفتن وقت آنلاین از سفارت آلمان در قسمت شماره پاسپورت  حرف اول آن را وارد نکرم و فقط شماره آن را وارد کردم
لطفا مرا راهنمایی کنید که برای رفع مشکل پیش آمده باید چه کاری انجام دهم.
با تشکر از پاسخ شما
نقل قول  

آفلاین mohamad.27kh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-07-2013, 07:44 PM
سلام دوستان
چند ماه قبل درست روز پیش از عقدم با مخالفت پدر خانم عقدم بهم خورد. اما امروز بعد از چند ماه پدر خانم گرامی با ازدواج ما موافقت کردند. از اونجایی که خانم هنوز دانشجو هستش فقط تابستون رو میتونه بیاد اینجا. برا همین من یه دعوت نامه براش گرفتم. اما متاسفانه اصلاً برای ماه جولای و آگوست وقت مصاحبه وجود نداره!! الان ما موندیمو چیکار میشه کرد! اگر نیان دیگه همو نمیتونیم تا عید ببینیم. چون من مرخصیمو برا همون برنامم که بهم خورد استفاده کردمو الان دیگه نمیتونم ایران برم. به نظر شما راهی وجود داره که بشه وقت گرفت. آیا بخش فرهنگی کمکی میکنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-07-2013, 08:46 PM
(01-07-2013, 01:02 PM)'banafsheh' نوشته: سلام
من در هنگام گرفتن وقت آنلاین از سفارت آلمان در قسمت شماره پاسپورت  حرف اول آن را وارد نکرم و فقط شماره آن را وارد کردم
لطفا مرا راهنمایی کنید که برای رفع مشکل پیش آمده باید چه کاری انجام دهم.
با تشکر از پاسخ شما

ببخشید که با تاخیر جواب شما رو میدهم، اما باید سریعاً به خانم هاشمی یا اقای مالکی تماس گرفته و درخواست رفع نقص در پروفایل خودتان رابدهید زیرا این مشکل برای بعدها کار شما را دچار اخلال میکنه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-07-2013, 08:48 PM
(13-07-2013, 07:44 PM)'mohamad.27kh' نوشته: سلام دوستان
چند ماه قبل درست روز پیش از عقدم با مخالفت پدر خانم عقدم بهم خورد. اما امروز بعد از چند ماه پدر خانم گرامی با ازدواج ما موافقت کردند. از اونجایی که خانم هنوز دانشجو هستش فقط تابستون رو میتونه بیاد اینجا. برا همین من یه دعوت نامه براش گرفتم. اما متاسفانه اصلاً برای ماه جولای و آگوست وقت مصاحبه وجود نداره!! الان ما موندیمو چیکار میشه کرد! اگر نیان دیگه همو نمیتونیم تا عید ببینیم. چون من مرخصیمو برا همون برنامم که بهم خورد استفاده کردمو الان دیگه نمیتونم ایران برم. به نظر شما راهی وجود داره که بشه وقت گرفت. آیا بخش فرهنگی کمکی میکنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

من مورد شما رو درک میکنم! اما تنها اقای مالکی میتونه به شما کمک کنه. در پستهای قبلی نحوه مکاتبه و درخواست وقت اضطراری را از سفارت المان اشاره کردم.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین aramis342
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-11-2013, 06:39 AM
با سلام خدمت شما و عرض خسته نباشید
[align=right]من پذیرش دانشگاه المانو گرفتم الان میخواستم وقت بگیرم ولی همه وقت ها پره تا اخره اذر ماه 
[align=right]من مادرم اونجا زندگی میکنه ایا مادرم از اونجا میتونه کاری کنه که بم وقت بدن؟؟؟؟؟
[align=right]چون دیگه میوفته بعد کریسمس و  خیلی دیر میشه........
[align=right]الان که وقتا پره از همون قسمت فرهنگی سفارت میشه کاری کرد؟؟ یعنی وقتی چیزی نمی خواد؟؟؟
[align=right]تورو خدا کمکم کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-11-2013, 10:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2013, 04:37 PM توسط Shihan.)
(08-11-2013, 06:39 AM)'aramis342' نوشته:
با سلام خدمت شما و عرض خسته نباشید

من پذیرش دانشگاه المانو گرفتم الان میخواستم وقت بگیرم ولی همه وقت ها پره تا اخره اذر ماه 

من مادرم اونجا زندگی میکنه ایا مادرم از اونجا میتونه کاری کنه که بم وقت بدن؟؟؟؟؟

چون دیگه میوفته بعد کریسمس و  خیلی دیر میشه........

الان که وقتا پره از همون قسمت فرهنگی سفارت میشه کاری کرد؟؟ یعنی وقتی چیزی نمی خواد؟؟؟

تورو خدا کمکم کنید

دروود.
شما تنها میتونی از طریق وقت اضطراری اقدام کنی. اون هم باید شرایط خاص باشه مثه اینکه ثبت نامت داره به اتمام مرسه یا اینکه دانشگاه بهت اجازه تمدید نمیده و سایر موارد. به نظرم شما به اقای مالکی ایمیل یا تماس بگیری ایشون ادم مودبی هستن و کارهات رو اگر بتونه انجام میده. تو همین تاپیک ایمیلش رو قرار دادن. مادرتون هم نمیتونن برای سفارت ایران از المان اقدام کنن! خودت باید به تنهایی اقدام کنی.
نقل قول  

آفلاین aramis342
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-11-2013, 10:41 PM
ممنونم از زحمتتون و پاسخگویی سریعتون
فقط یه سوال دیگه 
من مدارکم کامله ولی وقتی درخواست پذیرش کردم مدارکمو به تایید سفارت نرسوندم فقط مدارک و ترجمه هارو پرینت کردم وفرستادم المان واونجا قبول کردن ازم
الان که میخوام برم درخواست ویزا بدم نیازی هست مدارکو به تایید سفارت برسونم یا نه که بعدش برم مدارک تحویل بدم برای درخواست ویزا ؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به اینکه قسمت وقت انلاین خرابه و تا اخر اذر ماه پره وقتا و نزدیکم به کریسمس به نظرتون میتونم راهی باز میشه؟؟؟؟؟؟
بعد من زبان انگلیسیم خوبه ولی المانی بلد نیستم الان دارم میرم کلاس که بتونم روزه مصاحبه حرف بزنم همین کفایت میکنه یا باید حتما مدرکشو بگیرم؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-11-2013, 04:39 PM
(08-11-2013, 10:41 PM)'aramis342' نوشته: ممنونم از زحمتتون و پاسخگویی سریعتون
فقط یه سوال دیگه 
من مدارکم کامله ولی وقتی درخواست پذیرش کردم مدارکمو به تایید سفارت نرسوندم فقط مدارک و ترجمه هارو پرینت کردم وفرستادم المان واونجا قبول کردن ازم
الان که میخوام برم درخواست ویزا بدم نیازی هست مدارکو به تایید سفارت برسونم یا نه که بعدش برم مدارک تحویل بدم برای درخواست ویزا ؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به اینکه قسمت وقت انلاین خرابه و تا اخر اذر ماه پره وقتا و نزدیکم به کریسمس به نظرتون میتونم راهی باز میشه؟؟؟؟؟؟
بعد من زبان انگلیسیم خوبه ولی المانی بلد نیستم الان دارم میرم کلاس که بتونم روزه مصاحبه حرف بزنم همین کفایت میکنه یا باید حتما مدرکشو بگیرم؟؟؟؟؟

شما برای تحویل مدارک باید به تایید سفارت برسونی و هزینه اش رو به یورو پرداخت کنی، تنها راهش انلاین و از طریق ایمیل هست. من از مشکلات فنی سفارت اطلاعی ندارم اما بهتره تماس بگیری.
به انگلیسی هم مشکلی نداره بهش اطلاع بده. در همین صفحع قبل ایمیل و تلفنش رو گذاشتم.
نقل قول  

آفلاین خانوم میم
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-11-2013, 09:37 AM
الان وقت های سفارت برای ویزای تحصیلی تا نهم ژانویه پر شده اند. آیا جایی اطلاع داده شده که وقت های بعدی کی باز می شن؟ و اینکه آیا ساعت خاصی در روز باز می شن؟ 

دوره ی فوق لیسانسی که من براش اقدام کرده ام، اول آپریل شروع می شه. رییس دپارتمان اوکی رو بهم داده. اما اینترنشنال آفیس ِ دانشگاه تازه توی دسامبر می ره سراغ بررسی اپلیکیشن ها. من هم اصلا نمی دونم این بررسی چقدر طول می کشه و کِی نامه ی قبولی رو برام می فرستند که بخوام وقت ویزا بگیرم. اگر می دونستم وقت های بعدی باز می شن، لااقل تا روزی که باز می شن خیالم راحت بود. 
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-11-2013, 06:52 AM
(24-11-2013, 09:37 AM)'خانوم میم' نوشته: الان وقت های سفارت برای ویزای تحصیلی تا نهم ژانویه پر شده اند. آیا جایی اطلاع داده شده که وقت های بعدی کی باز می شن؟ و اینکه آیا ساعت خاصی در روز باز می شن؟ 
دوره ی فوق لیسانسی که من براش اقدام کرده ام، اول آپریل شروع می شه. رییس دپارتمان اوکی رو بهم داده. اما اینترنشنال آفیس ِ دانشگاه تازه توی دسامبر می ره سراغ بررسی اپلیکیشن ها. من هم اصلا نمی دونم این بررسی چقدر طول می کشه و کِی نامه ی قبولی رو برام می فرستند که بخوام وقت ویزا بگیرم. اگر می دونستم وقت های بعدی باز می شن، لااقل تا روزی که باز می شن خیالم راحت بود. 

خانم میم عزیز    Smile
سلام و خوش آمدید  Smile   آیدی شما هم خیلی جالب و قشنگه   Smile   در ضمن تولد شما هم مبارک و باور کنید اگه ما جواب شما رو بدونیم در سریع ترین زمان ممکن جواب میدیم...
اول فک میکردم که اشتباه از شما بوده در زمان گرفتن اما الان رفتم چک کردم...   فک میکنم یه مشکل نرم افزاری ای چیزی باشه... 
همین تاپیک رو از اول بخونید...   مخصوصا این پست رو..   با اون شماره تماس بگیرید و ایمیل بزنید و مطرح کنید...  احتمالا به خاطر سال جدید این مشکل به وجود اومده و به زودی زمان بندی رو درست میکنن اما خب تلفن زدن هم ضرر نداره..

امیدوارم کمک کرده باشم   Smile   موفق باشید و ایشالا همه چیز درست پیش میره و به زودی میرید آلمان   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 39 بعدی »