عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-10-2013, 05:49 PM
(28-10-2013, 01:36 PM)'7nim' نوشته: کسی اطلاع داره از دانشگاه های fh المان
چون مثلا htw berlin یا fh های jena,hamburg,offenburg هم هستن که رشته انرژی رو پذیرش بدن البته معدلم پایینه ولی شاید پذیرش گرفتم.
فقط خواستم بدونم که از لحاظ استخدام ونیروی کار گرفتن در المان چه طوریه این دانشگاه ها واینکه مورد تایید وزارت علوم هست یا نه؟مرسی اگه راهنمایی کنید

دروود بر شما.
این دانشگاهها مشکلی برای ادامه کار در المان ندارن اتفاقاً خیلی روی کارهای عملی متمرکز هستن اما اینطور هم نیست که به راحتی با هر معدلی واردش شد. ضمناً تا مقطع ارشد مورد تایید وزارت علوم هستن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین 7nim
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-10-2013, 04:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-10-2013, 05:48 PM توسط 7nim.)
اقا مرسی از راهنماییتون
دانشگاه هایی که میخوام ازشون پذیرش بگیرم اکثرشون تایع Uni assist هستن.سوالم اینه که برای پذیرش باید حتما مدارک اماده باشه یا که میشه مدرک زبان المانی B1 رو بگم به زودی یا موقع ثبت نام میارم و دوم اینکه برای پذیرش از uni asist و دانشگاه های دیگه مثل rwth aacen و haw hamburg  یا tu munich  به چه صورته؟یعنی باید برای سیستم یونی اسیست و همین طور دانشگاه های دیگه اول به صورت اسکن شده مدارک زبان المانی و تحصیلی ترجمه شده به انگلیسی رو بفرستم و بعدش اگه تایید یا پذیرش شد پست کنم؟برای فرستادن مدارک تو اینترنت هزینه داره یا نه؟برای ثبت نام اولیه تو یونی اسیست میتونم از طریق اشنا تو المان افدام کنم؟اون موقع شهورندی که 43 یورو حساب میشه یا که نه همون خارجی حساب میشه که 68 یورو هست؟بعدش زده برای هر دانشگاه که اضافه میشه هم 15 یورو باید بدید.این هنگام پذیرشه یا نه همون ابتدای کار.من 4 تا داشنگاه از یونی اسیست مد نظرمه.این طوری یعنی 68 + 3*15 =113 یورو میشه کلا؟اونم برای فرستادن اسکن از اینترنت؟برای دانشگاه های مستقل از یونی اسیست که هزینه نداره فقط باید انیترنتی فرستاد تا چک شه.درسته؟
معذرت سوالا زیاد شد.راهنمایی کنید لطف می کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-10-2013, 08:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-10-2013, 08:22 PM توسط Shihan.)
(30-10-2013, 04:47 PM)'7nim' نوشته: اقا مرسی از راهنماییتون
دانشگاه هایی که میخوام ازشون پذیرش بگیرم اکثرشون تایع Uni assist هستن.سوالم اینه که برای پذیرش باید حتما مدارک اماده باشه یا که میشه مدرک زبان المانی B1 رو بگم به زودی یا موقع ثبت نام میارم و دوم اینکه برای پذیرش از uni asist و دانشگاه های دیگه مثل rwth aacen و haw hamburg  یا tu munich  به چه صورته؟یعنی باید برای سیستم یونی اسیست و همین طور دانشگاه های دیگه اول به صورت اسکن شده مدارک زبان المانی و تحصیلی ترجمه شده به انگلیسی رو بفرستم و بعدش اگه تایید یا پذیرش شد پست کنم؟برای فرستادن مدارک تو اینترنت هزینه داره یا نه؟برای ثبت نام اولیه تو یونی اسیست میتونم از طریق اشنا تو المان افدام کنم؟اون موقع شهورندی که 43 یورو حساب میشه یا که نه همون خارجی حساب میشه که 68 یورو هست؟بعدش زده برای هر دانشگاه که اضافه میشه هم 15 یورو باید بدید.این هنگام پذیرشه یا نه همون ابتدای کار.من 4 تا داشنگاه از یونی اسیست مد نظرمه.این طوری یعنی 68 + 3*15 =113 یورو میشه کلا؟اونم برای فرستادن اسکن از اینترنت؟برای دانشگاه های مستقل از یونی اسیست که هزینه نداره فقط باید انیترنتی فرستاد تا چک شه.درسته؟
معذرت سوالا زیاد شد.راهنمایی کنید لطف می کنید

دروود بر شما.
دانشگاههایی که با اونی اسیست همکاری دارن نیاز به ارسال مدارک به دانشگاه بصورت مستقیم نیست، تا اونجا که مطلع هستم شما باید همه مدارکتون کامل و دقیق براساس اون چیزی که این سازمان ازتون می خواهد را ارئه کنید. در خصوص ارائه مدرک زبان بعد از مدتی به نظرم بهتره بهشون ایمیل بزنید، هر چند خیلی زود جواب نمیدن اما بهتر از هر چیزه!
برای هر دانشگاه اضافی زیر نظر اونی اسیست باید اون مبلغ رو پرداخت کنی، برای دانشگاههای غیر مستقل بعضی بصورت انلاین و برخی با تکمیل فرم اپلیکیشن و ارسال با پست به ادرس بخش اینترنشنال دانشگاه اقدام کنید. 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین 7nim
**
نقل قول

02-11-2013, 12:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-11-2013, 12:12 PM توسط 7nim.)
سلام جناب
برای دانشگاه های تابع uni assist باید اسکن مدارک ترجمه شده مهر خورده اصلی  رو بفرستیم.
برای دانشگاه های دیگه هم فرمودید که یا به صورت انلاین هست که شبیه همون Uni assist اسکن شده رو ممفرستیم دیگه درسته؟یا به صورت پست به دفتر international.برای حالت پست مدارک به چه صورته؟بعنی اگه 3 تا دانشگاه باشه مثلا که بخوایم پست کنیم همزمان باید کپی مدارک ترجمه شده اصلی رو بفرستیم یا به صورت دیگست؟این طوری باشه Uni assist خیلی از لحاظ وقت و هزینه با صرفه تره.چون اصلا معلوم نیست که پذیرش بدن باید اول مدارک رو اینترنتی فرستاد و فقط یه هزینه برای همون اقدام برای پذیرش بگیرن چون تو حالت دوم هزینه پستم اضافه میشه.پست مدارک غیر انلاین موقعی خوبه که پذیرش بگیری.(یعنی بعد پذیرش موقع ثبت نام)
البته اگه به این صورت باشه.چون من دقیق نمی دونم روندشو.
راجع به این موضوع راهنمایی کنید ممنون میشم.

من تصمیمم اقدام برای این دانشگاه ها شد
htw berlin,tu cottbus,magdeburg,tu chemnitz,clausthal,braunshcweig
برای ارشد انرژی.فقط تو دانشگاه براونشوایگ نتونستم رشته ارشد انرژی یا شبیه به این رو پیدا کنم.چون انگار تو این دانشگاه ها شانسم برای پذیرش تو 2 تا آخری بیشتره متاسفانه گویا هزینه ترمی هم دارن و اینکه کلاوستول کوچیکه و شهر معمولی هست.اما حالا پذیرش بگیرم حتمی هم خوبه نهایت از اونجا منتقل میشم به دانشگاه مثلا htw berlin یا کوتبوس.برای انتقالی میشه از یه ایالت به یه ایالت دیگه هم اقدام کرد؟(نیدرزاکسن به برلین)
https://www.tu-braunschweig.de/ http://www.tu-clausthal.de/Welcome.php.en این سایت دانشگاهشه.کسی اطلاع داره رشته انرژی داره یا نه؟تو این دانشگاه ها به نظرتون با معدل حدود 14 و مدرک B1 شانس برای پذیرش دارم؟خصوصا htw berlin?
نقل قول  

آفلاین 7nim
**
نقل قول

03-11-2013, 12:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-11-2013, 12:30 PM توسط 7nim.)
من شرمندم که انقدر سوال میپرسم.یه مقدار کلافم برای تصمیم گیری بابت اونه.
من توی سایت daad.de و سایتهای دانشگاه های آلمان سر زدم دیدم مثلا در رابطه با انرژی گزینه های درخواست پذیرش برای زبان فقط انگلیسی بیشتره.یک سریاشون هزینه می گیرن یه سریشونم رایگان هستن و فقط هزینه خدمات.بعضیاشونم اصلا شرط معدل ندارن که دانشگاه های تاپی هم توشون بود.گفتم چون انگلیسیم نسبتا خوبه المانیو بیخیال شم و برم ایلتس بگیرم برای انگلیسی زبان اقدام کنم.اما بهم خبر دادن که تو این دانشگاه ها با این که شرط معدل نیست اما چون رقابت زیاده با داشتن کنفرانس یا مقاله یا معدل بالاتر شما درخواستت رد میشه و احتما پذیرشت کمه.این موضوع صحت داره؟
با توجه به معدل من که پایینه درسته که گزینه های برای المانی زبانش کمتره اما فکر کنم شانسم بیشتر باشه نسبت به انگلیسی زبانش که گزینهای درخواستم بیشتره.درسته؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-11-2013, 04:18 PM
(02-11-2013, 12:01 PM)'7nim' نوشته: سلام جناب
برای دانشگاه های تابع uni assist باید اسکن مدارک ترجمه شده مهر خورده اصلی  رو بفرستیم.
برای دانشگاه های دیگه هم فرمودید که یا به صورت انلاین هست که شبیه همون Uni assist اسکن شده رو ممفرستیم دیگه درسته؟یا به صورت پست به دفتر international.برای حالت پست مدارک به چه صورته؟بعنی اگه 3 تا دانشگاه باشه مثلا که بخوایم پست کنیم همزمان باید کپی مدارک ترجمه شده اصلی رو بفرستیم یا به صورت دیگست؟این طوری باشه Uni assist خیلی از لحاظ وقت و هزینه با صرفه تره.چون اصلا معلوم نیست که پذیرش بدن باید اول مدارک رو اینترنتی فرستاد و فقط یه هزینه برای همون اقدام برای پذیرش بگیرن چون تو حالت دوم هزینه پستم اضافه میشه.پست مدارک غیر انلاین موقعی خوبه که پذیرش بگیری.(یعنی بعد پذیرش موقع ثبت نام)
البته اگه به این صورت باشه.چون من دقیق نمی دونم روندشو.
راجع به این موضوع راهنمایی کنید ممنون میشم.
من تصمیمم اقدام برای این دانشگاه ها شد
htw berlin,tu cottbus,magdeburg,tu chemnitz,clausthal,braunshcweig
برای ارشد انرژی.فقط تو دانشگاه براونشوایگ نتونستم رشته ارشد انرژی یا شبیه به این رو پیدا کنم.چون انگار تو این دانشگاه ها شانسم برای پذیرش تو 2 تا آخری بیشتره متاسفانه گویا هزینه ترمی هم دارن و اینکه کلاوستول کوچیکه و شهر معمولی هست.اما حالا پذیرش بگیرم حتمی هم خوبه نهایت از اونجا منتقل میشم به دانشگاه مثلا htw berlin یا کوتبوس.برای انتقالی میشه از یه ایالت به یه ایالت دیگه هم اقدام کرد؟(نیدرزاکسن به برلین)
https://www.tu-braunschweig.de/ http://www.tu-clausthal.de/Welcome.php.en این سایت دانشگاهشه.کسی اطلاع داره رشته انرژی داره یا نه؟تو این دانشگاه ها به نظرتون با معدل حدود 14 و مدرک B1 شانس برای پذیرش دارم؟خصوصا htw berlin?

دروود بر شما. 
بله باید نسخه اصلی مدارک رو ارسال کنید و برای باقی نسخه کپی اون مدارک. برای پست هم برای بخش بین الملل دانشگاه البته به همراه فرم اپلیکیشن انلاین.
عرض کردم اکثر دانشگاههای المان علاوه بر روند انلاین نیاز به ارسال مدارک بصورت پست رو هم طلب میکنن.من هنوز رته کارشناسی شما رو نمیدونم. اما دانشگاه صنعتی برانشویگ تنها در دپارتمان مکانیک رشته انرژی رو ارائه میده (لینک). شهر کلاسهوال هم خوبه اما نمیونم برای چه رشته ای میخوای اقدام کنی!!!
نمره زبانت خوبه و شانست بالاست نگران نباش.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-11-2013, 04:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-11-2013, 07:50 PM توسط Shihan.)
(03-11-2013, 12:29 PM)'7nim' نوشته: من شرمندم که انقدر سوال میپرسم.یه مقدار کلافم برای تصمیم گیری بابت اونه.
من توی سایت daad.de و سایتهای دانشگاه های آلمان سر زدم دیدم مثلا در رابطه با انرژی گزینه های درخواست پذیرش برای زبان فقط انگلیسی بیشتره.یک سریاشون هزینه می گیرن یه سریشونم رایگان هستن و فقط هزینه خدمات.بعضیاشونم اصلا شرط معدل ندارن که دانشگاه های تاپی هم توشون بود.گفتم چون انگلیسیم نسبتا خوبه المانیو بیخیال شم و برم ایلتس بگیرم برای انگلیسی زبان اقدام کنم.اما بهم خبر دادن که تو این دانشگاه ها با این که شرط معدل نیست اما چون رقابت زیاده با داشتن کنفرانس یا مقاله یا معدل بالاتر شما درخواستت رد میشه و احتما پذیرشت کمه.این موضوع صحت داره؟
با توجه به معدل من که پایینه درسته که گزینه های برای المانی زبانش کمتره اما فکر کنم شانسم بیشتر باشه نسبت به انگلیسی زبانش که گزینهای درخواستم بیشتره.درسته؟

کاملاً بهتون صحیح اطلاعات دادن و راهنمایی کردن. رشته مهندسی انرژی از زیر شاخه های مکانیک و برق هستن که متقاضی زیادی داره. اگر دانشگاهی هم شرط معدل قرار نداده بدون که رقابت اینقدر بالاست که دانشگاه متقاضی با سطح بالا رو برمیداره. مانند دانشگاه صنعتی کارلسروهه یا صنعتی مونیخ!
شما برای هر دو زبان درخواست بده ببین کدوم شانسش رو داری هر چند من با بخش المانی موافقم. 
ازاد اندیش باشی
نقل قول  

آفلاین 7nim
**
نقل قول

03-11-2013, 11:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-11-2013, 11:29 PM توسط 7nim.)
خیلی ممنون.اطلاعاتم تا حدودی تکمیل شد.خیلی طلف کردین.
من مهندسی مکانیک رشته کارشناسیم بوده و برای ارشد رشته انرژی و مربوط به انرژی مد نظرم هست.
فعلا اطلاعاتم خوبه و حدود 4-5 تا دانشگاه مدنظرمه که درخواست بدم.دیگه فعلا شروع می کنم المانی رو یاد گرفتن تا مدرک رو گرفتم اقدام کنم.فعلا دانشنامه ام نیومده اما گویا برای ترجمه دانشنامه میخواد نه مدرک موقت.درسته؟
من رشته انرژی رو توی برانشوایگ ندیده بودم،لطف کردین لینکو دادی.اونم مدنظرم میمونه.
فقط دانشگاه htw berlin هم جالبه چون توی یه لینک زده مدرک B1 میخواد یه جای دیگه زده C1 میخواد که اگه دومیو بخواد دیگه اونجا نباید درخواست بدم چون اصلا uni assist نمیفرسته.
http://www-en.htw-berlin.de/student_exch...ation.html
http://www-en.htw-berlin.de/application/...index.html
این برام ابهام داره ولی فکر کنم همون C1 درست باشه.
در هر صورت دیگه اطلاعاتم تکمیل شد برای یادگیری زبان المانی اقدام می کنم تا ببینم چی قسمتم میشه.
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

06-11-2013, 07:18 PM
(03-11-2013, 11:29 PM)'7nim' نوشته: خیلی ممنون.اطلاعاتم تا حدودی تکمیل شد.خیلی طلف کردین.
من مهندسی مکانیک رشته کارشناسیم بوده و برای ارشد رشته انرژی و مربوط به انرژی مد نظرم هست.
فعلا اطلاعاتم خوبه و حدود 4-5 تا دانشگاه مدنظرمه که درخواست بدم.دیگه فعلا شروع می کنم المانی رو یاد گرفتن تا مدرک رو گرفتم اقدام کنم.فعلا دانشنامه ام نیومده اما گویا برای ترجمه دانشنامه میخواد نه مدرک موقت.درسته؟
من رشته انرژی رو توی برانشوایگ ندیده بودم،لطف کردین لینکو دادی.اونم مدنظرم میمونه.
فقط دانشگاه htw berlin هم جالبه چون توی یه لینک زده مدرک B1 میخواد یه جای دیگه زده C1 میخواد که اگه دومیو بخواد دیگه اونجا نباید درخواست بدم چون اصلا uni assist نمیفرسته.
http://www-en.htw-berlin.de/student_exch...ation.html
http://www-en.htw-berlin.de/application/...index.html
این برام ابهام داره ولی فکر کنم همون C1 درست باشه.
در هر صورت دیگه اطلاعاتم تکمیل شد برای یادگیری زبان المانی اقدام می کنم تا ببینم چی قسمتم میشه.
بازم ممنون

خواهش میکنم.
بله باید مدرک دانشنامه اصلی خودتو ارسال کنی. دانشگاهها عموماً با مدرک B1 هم کنار میان و درخواست پذیرش رو ارسال میکنن. شما اگر مدرک C1 رو بگیری که دیگه المانیت در حد بسیار بالایی است و نیاز به ازمون خاصی برای تاییدش در المان نداری. 
موفق باشی
نقل قول  

آفلاین 7nim
**
نقل قول

06-11-2013, 08:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2013, 08:16 PM توسط 7nim.)
با سلام
من 2 تا توصیه نامه گرفتم از استادام.الان این 4 دانشگاه برای پذیرش مد نظرمه که فقط اولی برای رشته من تابع uni assit هست.
tu chemnitz,magdeburg,clausthal,braunschweig
پس با این وجود برای htw berlin هم با B1 درخواست میدمو شانسمو امتحان می کنم.البته htw berlin ایمیل من رو جواب داد گفت حتما باید مدرک C1 داشته باشید توی سایشتم همینون نوشته.اما بعضی دانشگاه ها مثل اینا که میخوام اقدام کنم نوشته موقع درخواست B1 لازمه اما برای سر کلاس رفتن B2 رو میخواد.یعتی من بعد پذیرش گرفتنم باید آلمان یا ایران سر کلاس برم و مدرک B2 بگیرم بعد سر کلاس بشینم.
حالا من برای Uni assist یعنی دانشگاه کمنیتز یا برلین باید اسکن ریکام رو بفرستم اما برای دانشگاه های دیگه باید خود ریکام رو بفرستم؟خوب این طوری باشه من 3 یا 4 تا ریکام میخوام.میشه ازشون کپی رنگی بگیرم یا نه باید 4 تا بنویسم بدم امضا کنن؟چون شاید تا اون موقع تعداد دانشگاه هام بیشترم شد یعنی 7و8 تا مثلا.اون موقع تکلیف چیه؟باید به تعداد امضا بگیرم؟از استاد زشته.شایدم قبول نکنه.یعنی اگه کپی رنگی بگیرم بفرستم بفهمن ایراد می گیرن یا نه اصلا معلوم نمیشه یا بشه ایرادی نداره؟راهی نیست ابتدا برای بررسی اولیه به استاد یا همون بخش بین المللی دانشگاه عین uni assist اسکن مدارک رو بفرستیم بعد اگه تایید کردن پست کنیم برای پذیرش یا ثبت نام؟چون واقعا استادم امضا کرده حالا کپی رنگی بگیرم فقط کار خودمو استادو راحت کردم.البته من تو این دانشگاه ها ندیدم راجع به ریکام ننوشته باشن اما لازمه درسته؟یعی لازمم نباشه تو پذیرش شانسمو بالا میبره دیگه نه؟
مورد دیگه اینکه تو یه دانشگاه خوندم نوشته بود که مدرک کارشناسی باید 7 ترمه باشه.برای من بیشتر از 8 ترم بوده مشکلی پیش میاد؟یعنی این موضوع جز باید هاست و یا فقط شانس پذیرشو بالا میبره تموم کردن تو 7 ترم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 24 بعدی »