عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین zoha
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-09-2013, 09:20 AM
سلام

معدل: لیسانس : 15/12  فوق لیسانس:19/88
دانشگاه و رشته : لیسانس : دانشگاه ازاد . فوق لیسانس :علوم تحقیقات تهران شمال . عمران گرایش مدیریت ساخت
نمره زبان : هنوز ندارم
تعداد مقالات: 11 مقاله داخلی و کنفرانسی و 1 مقاله دادم برای ای اس ای. "در حال نوشتن یک کتاب"
مقطع پذیرش : دکتری عمران گرایش مدیریت ساخت یا مکانیک خاک و پی
و دانشگاه هم بیشتر واترلو و یا در نهایت کنکوردیا مد نظرم هست البته با فاند کامل .
ممنونم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-09-2013, 04:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2013, 04:30 PM توسط M1KE.)
به غیر از دانشگاه هایی مثل بریتیش کلمبیا که حداقل معدل 16 را برای مدرک کارشناسی می خواهند بقیه دانشگاه های کانادا عمدتا معدل 15 می خواهند. این دو دانشگاهی هم که گفتید فکر می کنم همان 15 بخواهند. در مجموع برای بیشتر آنها مشکل معدل ندارید. معدل کارشناسی ارشدتان هم که خیلی بالاست و یک نقطه قوت است. گرایش های مدنظر شما را هم تقریبا بیشتر دانشگاه های معروف کانادا دارند. تنها مشکل شما همان نمره زبان است که اگر بتوانید یک نمره آیلتس آکادمیک 7 بگیرید شانس تان خوب خواهد بود (هر چند در مورد بیشتر آنها 6.5 هم کفایت می کند).

در مورد تالیف کتاب شخصا دید خوبی ندارم و فکر می کنم یک دانشجوی فوق لیسانس در سطحی از علم قرار ندارد که کتاب تالیف کند و بهتر است این انرژی را روی مقاله گذاشته باشد. به عبارتی فرد می بایست ابتدا 30-20 مقاله ISI بدهد و بعد به فکر تالیف کتاب بیافتد و وقتی هنوز Publication خیلی معتبری ندارد نباید سراغ تالیف کتاب برود. تالیف کتاب مخصوص استادهای سابقه دار هست که نتیجه چند سال پژوهش و تحقیقشان را با تلفیقی از موارد دیگر به صورت کتاب در می آورند. مگر آنکه کتاب موردنظر ترجمه باشد و نه تالیف، که نشان دهنده نوعی علاقه برای گسترش یک علم موجود است و نه تولید علم که نیازمند تجربه علمی بیشتری است. به همین دلیل فکر می کنم اگر بگویید در حال تالیف کتاب هستید خیلی دید مثبتی ندهد. البته این مورد بستگی به دیدگاه استاد موردنظر هم دارد. من نظر شخصی خودم را گفتم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Sara97
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-09-2013, 07:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-09-2013, 07:36 PM توسط Sara97.)
سلام,معدل ليسانس ١٤ و معدل فوق ليسانس ١٨/٠٨و رتبه اول در تمام ترمهاي دوره فوق ليسانس، يك مقاله داخلي ،نمره زبان هنوز ندارم ولي در حال خوندن ،ايلتس ٦ جنرال فقط دارم،مدرك ليسانس دبيري رياضي دانشگاه زنجان و مدرك فوق از دانشگاه علوم تحقيقات تهران ازاد در رشته اموزش رياضي،قصد ادامه تحصيل در رشته اموزش رياضي،١٢ سال سابقه تدريس رياضي،مدرك دوره اموزش رياضي انلاين از استنفورد و مدرك اموزش از ascd , در حال حاضر منتظر پاس ركويست شدن و برنامه دارم كه بعد از عيد به كانادا (مونترال)بروم.ايا شانسي براي گرفتن پذيرش دكترا دارم؟ ايا بايد مدرك ايلتس فقط باشه يا به مدرك ديگه هم نياز هست ؟ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
27-09-2013, 03:15 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2013, 03:46 AM توسط M1KE.)
معدل فوق لیسانستان خیلی خوب هست منتهی معدل لیسانس قدری کم هست و بیشتر دانشگاه های معروف کانادا معدل 15 برای لیسانس می خواهند. البته سابقه کار طولانی شما نقطه قوت شماست و خیلی از استادان در تحصیلات تکمیلی به این موضوع با دید مثبت نگاه می کنند.

برای دانشگاه ها می بایست عمدتا آیلتس آکادمیک بگیرید. به غیر از ترجمه رسمی مدارک دانشگاهی تان بسته به دانشگاه ممکن است به 2 توصیه نامه از استادانتان هم احتیاج باشد. برای استان کبک دانشگاه های معروفش عبارتند از: دانشگاه مک گیل، دانشگاه مونترال، دانشگاه کبک مونترال، دانشگاه لاوال، دانشگاه کونکوردیا مونترال، دانشکده پلی تکنیک مونترال.

================
پینوشت: با توجه به اینکه به مونترال می روید حدسم این است که از روش کارکنان ماهر کبک اقدام کرده باشید. در این صورت به خاطر داشته باشید که اگر از دانشگاهی خارج از استان کبک پذیرش گرفتید از همان ابتدا در استان موردنظر لندینگ نکنید که به مشکل نخورید. یعنی مثلا اگر از دانشگاه تورنتو پذیرش گرفتید ابتدا به کبک بروید و مراحل گرفتن کارت اقامت را طی کنید و سپس به تورنتو بروید. در این مورد می توانید این تاپیک را مطالعه نمایید.

آيا اقامت در كبك پس از اخذ ويزا اجباري است؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-09-2013, 11:08 PM
سلام دوستان
ممکنه در مورد شانس گرفتن بورس یا فاند کامل در مورد رزومه من نظر بدید
1-معدل: کارشناسی 18.60 (شاگرد اول) - کارشناسی ارشد 18.04
[align=right]2-دانشگاه و رشته: دانشگاه رجا قزوین- کارشناسی: اقتصاد صنعتی- کارشناسی ارشد: مهندسی مالی
[align=right]3-نمره زبان: هنوز امتحان ندادم در حال مطالعه هستم (با فرض نمره زبان خوب)
[align=right]4-تعداد مقالات: 1 مقاله داخلی چاپ شده- 1 مقاله آی اس آی در دست داوری
[align=right]5-مقطع پذیرش:دکترا- رشته مهندسی مالی
در ضمن ممکنه بفرمایید آیا دانشگاه محل تحصیل در مقاطع قبلی از اهمیت برخوردار هست یا خیر؟ آخه من شنیده بودم این موضوع شانس بورس گرفتن رو تغییر نمی ده.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-09-2013, 11:31 PM
(27-09-2013, 11:08 PM)'mgorji' نوشته: سلام دوستان

2-دانشگاه و رشته: دانشگاه رجا قزوین- کارشناسی: اقتصاد صنعتی- کارشناسی ارشد: مهندسی مالی

3-نمره زبان: هنوز امتحان ندادم در حال مطالعه هستم (با فرض نمره زبان خوب)

4-تعداد مقالات: 1 مقاله داخلی چاپ شده- 1 مقاله آی اس آی در دست داوری

5-مقطع پذیرش:دکترا- رشته مهندسی مالی
در ضمن ممکنه بفرمایید آیا دانشگاه محل تحصیل در مقاطع قبلی از اهمیت برخوردار هست یا خیر؟ آخه من شنیده بودم این موضوع شانس بورس گرفتن رو تغییر نمی ده.
با تشکر

با سلام 
من اطلاعی دقیقی راجع به رشته ی شما ندارم اما یه چند مورد بود که میخواستم بگم به شما 
معدل های شما خوبن و این جای امیدواریه Smile درمورد دانشگاه محل تحصیل تا اونجایی که من میدونم غیر از دانشگاه های برتر کشور بقیه تقریبا در یک سطح قرار دارند از نظر اساتید خارجی!! اما اگه استاد در کشور مورد نظر ایرانی باشه خوب چون رده بندی دانشگاه های ایران رو میدونه خب قضیه یکم فرق میکنه اما خب شما هستید که با اساتید ارتباط میگیرید د ر قدم اول 
درمورد مقاله باید بگم مقاله خارجی مهمه مخصوصا اگه آی اس آی باشه و ایمپکت فکتورش بالا باشه خب عالیه ...هرچه بیشتر بهتر 
در کنار معدل و مقاله ،نمره ی زبان خیلی خیلی مهمه....و اگر قصد امریکا رفتن دارید که باید ازمون جی مت یا جی آر ایی شرکت کنید که با توجه به رشتتون معلوم میشه  کدوم رو باید شرکت کنید و نمره اش برای امریکا شاید از مقاله هم بعضی وقتا مهم تر باشه ....یعنی خیلی خیلی مهمه دیگه این منظورمه 
درمورد کانادا هم همیشه شنیدم که معدل خیلی خیلی مهمه که برای شما خب خوبه خداروشکر فقط نمیدونم رشته ی شما کدوم کشورها بیشتر و بهتر فاند میدن ...اینو دوستای دیگمون انشالله جواب میدن 
فعلا شما خیلی خوبه رو زبان +مقاله خارجی کار کنید و با توجه به کشور مقصد اگه لازمه روی جی آر ایی یا جی مت تلاش کنید 
حتما به دلخواهتون میرسید به امید خدا 
موفق باشید Smile
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-09-2013, 12:34 AM
(27-09-2013, 11:08 PM)'mgorji' نوشته: سلام دوستان

2-دانشگاه و رشته: دانشگاه رجا قزوین- کارشناسی: اقتصاد صنعتی- کارشناسی ارشد: مهندسی مالی

3-نمره زبان: هنوز امتحان ندادم در حال مطالعه هستم (با فرض نمره زبان خوب)

4-تعداد مقالات: 1 مقاله داخلی چاپ شده- 1 مقاله آی اس آی در دست داوری

5-مقطع پذیرش:دکترا- رشته مهندسی مالی
با تشکر

سلام دوست من 
 برای پذیرش مهندسی مالی در آمریکا تا اونجا که من بررسی کردم،
نمره امتحان جی مت و برخی جاها جی ار ای خیلی براشون مهمه و بعد نمره تافل و معدل و مقاله. 
برای رشته های مالی رقابت خیلی زیاده و باید رو روزمه کار کنی. درنتیجه مقاله خیلی مهم میشه برای پربارکردن روزمه اما نه اندازه نمره بالای امتحان های زبان
این رو بگم به جز دانشگاه های معتبر ایران بقیه دانشگاه ها در یک رنج هستن.
زیاد به این کار ندارن که مال کدوم دانشگاه هستین، نمره زبان، معدل و روزمه در الویت بیشتری براشون هست. 
به نظرم اگه مقاله بیشتری داشته باشین شانش پذیرشون بالاتره. 
 شما معدل خوبی دارین و این یه پوئن مثبته. 
سعی کنید نمره جی مت و تافل بالاتری بدست بیارین تا رزومه قوی تری داشته باشین.
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین گلچهره
**
نقل قول

02-10-2013, 02:13 AM
سلام
خواهش می کنم راهنماییم کنین.
معدل: کارشناسی (16.63)، ارشد (18.21)
دانشگاه و رشته: کارشناسی( مهندسی کشاورزی- علوم دامی)، ارشد (ژنتیک و اصلاح دام)، هر دو از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نمره زبان: هنوز امتحان ندادم (اگه 6.5 بیارم!)
تعداد مقالات: 2 تا داخلی، 1 کنگره داخلی (پوستر)، 3 تا خارجی (2 تاش ISI)
مقطع پذیرش: دکتری، یکی از رشته های ژنتیک پزشکی، بیوتکنولوژی پزشکی، ژنتیک مولکولی

در رشته های ذکر شده که متفاوت با رشته خودم است شانسی دارم؟
توی کدوم دانشگاه ها شانسم بیشتره؟
چند سالم از گرفتن مدرکم میگذره! اینم تأثیر داره؟
شرایطم برای بورسیه چطوره؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-10-2013, 05:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2013, 05:32 AM توسط M1KE.)
این گرایش هایی را که گفتین دقیق اطلاع ندارم وضعیت پذیرششون در کانادا به چه شکل هست. ولی به عنوان یک قاعده کلی، وقتی قصد ادامه تحصیل در گرایش غیر مرتبطی را در دکترا دارید به شکلی می بایست این موضوع را برای استاد موردنظر توجیه کنید. یعنی نشان دهید که به چه دلیل به این گرایش ها علاقه مند شده اید و برای اینکه شانس تان زیاد شود می بایست اخیرا در این زمینه ها فعالیت داشته باشید (مقاله یا سابقه کار). اگر زمینه فعالیت مرتبط نداشته باشید قدری شانس تان در مقایسه با افرادی که در همین زمینه ها تجربه پژوهشی و کاری دارند پایین خواهد آمد و طبیعی است که استاد مورنظر فردی با سوابق مرتبط را ترجیح بدهد.

به غیر از مورد بالا، شرایط عمومی معدلتان خوب هست. اگر بتوانید زبان را 7.0 بیاورید خوب هست. برای حداقل نمره زبان به سایت دانشگاه های موردنظرتان بروید. این که گفته اید چند سال از مدرکتان گذشته هم به همان مورد بالا بر می گردد. اگر در این مدت در زمینه های مرتبط فعالیت داشته باشید نشان از به روز بودن شما دارد و نقطه مثبت است.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین گلچهره
**
نقل قول

04-10-2013, 02:02 AM
سلام، ممنون از راهنماییتون.
اگه رشته خودمو ادامه بدم چی؟ شانس گرفتن بورسیه دارم؟
با تشکر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 109 بعدی »