عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا سفر به آمریکا واکسیناسیون برای ورود به آمریکا

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
واکسیناسیون برای ورود به آمریکا
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-06-2013, 06:36 PM
(29-06-2012, 12:21 PM)'Behnoush' نوشته: پژمان فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه. طرح و برنامه واکسیناسیون تو کشورهای مختلف متفاوته و فکر میکن برای همینم توی فرم نوشته or later و توی ایران توی بچگی MMR نمیزنن. البته سرخک رو فکر میکنم سال اول بعد از تولد زده باشیم . به هر حال مهم اینه که تو دو دوز رو زده باشی و فاصله دوز ها هم کمتر از یک ماه نباشه.

منم تو بچگی زدم و همه ی کارت واکسن هام رو هم دارم. مهم همون 2 دوز هست انگار.
راستی از دانشگاهتون حتماً این سئوال رو بپرسید که برای همه کارت واکسن می خوان یا فقط برای افرادی که می رن خوابگاه.
چون بعضی دانشکاه ها برای این موضوع waiver دارن.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین masoodn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-07-2013, 03:02 PM
سلام، 
دانشگاهی که من دارم میرم، فقط گفته 2 نوبت MMR باید داشته باشید. در ضمن فقط یه فایل وورد هست که جای اسم و فامیل و شماره دانشجویی داره و در واقع کاور شیت هست برای فکس کردن و... و جایی برای مهر و امضا نداره. حالا یه سوال اینکه پس من نیاز نداره فرمی رو ببرم پاستور مهر و امضا کنه؟ همون کارت واکسیناسیون کافیه؟ 
سوال دیگه اینکه آیا همون 2 نوبت MMR  که خودشون گفتن کافیه؟ نریم اونجا بگن باید هپاتیت و کزاز و مننژیت و... رو هم بزنی!! 
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-07-2013, 03:10 PM
(01-07-2013, 03:02 PM)'masoodn' نوشته: سلام، 
دانشگاهی که من دارم میرم، فقط گفته 2 نوبت MMR باید داشته باشید. در ضمن فقط یه فایل وورد هست که جای اسم و فامیل و شماره دانشجویی داره و در واقع کاور شیت هست برای فکس کردن و... و جایی برای مهر و امضا نداره. حالا یه سوال اینکه پس من نیاز نداره فرمی رو ببرم پاستور مهر و امضا کنه؟ همون کارت واکسیناسیون کافیه؟ 
سوال دیگه اینکه آیا همون 2 نوبت MMR  که خودشون گفتن کافیه؟ نریم اونجا بگن باید هپاتیت و کزاز و مننژیت و... رو هم بزنی!! 

دوست من، شما میتونید همون فرم رو ببرید پاستور تا مهر و امضا کنه براتون (در صورت نیاز)، علاوه بر این، در پاستور کارت واکسیناسیون بین المللی رو هم دریافت کنید. از طرفی درسته که دانشگاه ها یکسری واکسن ها رو اجباری و یکسری رو اختیاری اعلام کرده اند ولی بنظر من و با توجه به هزینه بالای واکسن در امریکا، تا جایی که امکان داره، واکسن های معمول یا اونهایی رو که تزریق نکردید، در ایران تزریق کنید. 
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-07-2013, 03:00 AM
دوستانی که می خوان تست TB رو توی امریکا بدن...ارزون ترین جا CVS هست  که 39$ می گیره.

http://www.minuteclinic.com/services/wel...istesting/

این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-07-2013, 08:01 AM
در یک سری دانشگاه خود دانشگاه تست TB رو برای دانشجوهاش به صورت رایگان انجام میده. (چون بیمه دانشجویی دارن) در این مورد میتونین از خود دانشگاه پرس و جو کنین. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-07-2013, 07:27 PM
برای تست TD بعضی از دانشگاه ها می گن فقط و فقط خودشون باید انجام بدن. حتی مال پزشکی که توی امریکا هست رو هم قبول ندارن چه برهسه به ایران! اینو حتماً ازشون بپرسید.
من از دانشگاهمون پرسیدم گفتن مهم نیست براشون که کِی و کجا انجام داده باشیم این تست رو. من نتیجه ی تست سل 4 سال پیشم رو براشون فرستادم.

یه نکته ی خیلی خیلی جالب: بعضی دانشگاه ها یه فرم دارن  immunization waiver form که می تونید واکسیناسیون رو حذف کنید و بگید نمی زنم..... یه سری افراد به خاطر دینشون یا بیماری خاص نمی تونن همه ی واکسن ها روبزنن.
یا اصن یعضی دانشگاه های می گن اگه خوابگاه می رید این واسکن ها رو بزنید.

اینا رو با دانشگاهتون چک کنید.

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین n_e
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-07-2013, 11:01 AM
سلام
من تمام واکسن های مورد نظر دانشگاه را  پیش دکتر اطفالم که معتمد سفارت 2-3 تا کشور اروپای است زدم اگر فرم واکسیناسیون و ازمایش TB رو بدهم اون امضا  و مهر کنه به جای پاستور دانشگاه ایرادی می گیرد؟

نقل قول  

آفلاین maryamseyedi
**
نقل قول

02-08-2013, 01:30 PM
اگه کسی برنامه رفتن داشته باشه برای سال آینده به نظرتون کدوم واکسنا رو باید بزنه؟اصلا نیازه قبل از اینکه برنامه مون جور بشه اقدام کنیم؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-08-2013, 01:43 PM
(02-08-2013, 01:30 PM)'maryamseyedi' نوشته: اگه کسی برنامه رفتن داشته باشه برای سال آینده به نظرتون کدوم واکسنا رو باید بزنه؟اصلا نیازه قبل از اینکه برنامه مون جور بشه اقدام کنیم؟

به نظر من يك چيزي مثل هپاتيت ب اصلا ربطي به مكان شما نداره و بهتره براي پيشگيري واكسنش رو بزنيد. چون 3 مرحله هم داره زمانبره و معمولا روزهاي آخر انقدر سرتون شلوغ ميشه كه نرسيد 3 دوره اش رو بزنيد. اگر هم تصميمتون عوض شد و نرفتيد كه ضرري متوجه شما نيست. اتفاقا سيستم ايمني بدنتون رو تقويت كرديد. 
شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین maryamseyedi
**
نقل قول

02-08-2013, 04:36 PM
مرسی دوستم
فک میکنم 2مرحله شو زده باشم سال 82 اینا بود باید دوباره تجدید بشه؟یا مرحله سوم رد باید بزنم؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »