عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
« قبلی 1 2
فهرست نشريات علمي داراي اعتبار

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 6 رای - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فهرست نشريات علمي داراي اعتبار
آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-06-2013, 04:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2013, 04:07 PM توسط Karim.)
اینم بالاترین IF مجلات کشور اسلامی ایران

واقعا شرم اوره بالاترین ایمپکت در ایران1.8 هست. مقایسه بکنید با IF مثلا 40-50 نیچر
به گزارش ایسنا، دکتر جعفر نوری، سرپرست دانشکده محیط زیست و انرژی واحد علوم و تحقیقات گفت: برای چهارمین بار متوالی ، نشریه بین المللی علوم و تکنولوژی محیط زیست (IJEST) واحد علوم و تحقیقات به عنوان تنها نشریه ISI دانشگاه آزاد اسلامی موفق به اخذ بزرگ ترین شاخص تاثیر (Impact Factor) در کشور به میزان 1.844 از
مرکزWeb of Science شد

طرف خوشحالم هم هست که در منطقه اول شده!!
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

22-06-2013, 04:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2013, 04:14 PM توسط Shahrouz.)
(22-06-2013, 04:02 PM)'Karim' نوشته: اینم بالاترین IF مجلات کشور اسلامی ایران
واقعا شرم اوره بالاترین ایمپکت در ایران1.8 هست. مقایسه بکنید با IF مثلا 40-50 نیچر
به گزارش ایسنا، دکتر جعفر نوری، سرپرست دانشکده محیط زیست و انرژی واحد علوم و تحقیقات گفت: برای چهارمین بار متوالی ، نشریه بین المللی علوم و تکنولوژی محیط زیست (IJEST) واحد علوم و تحقیقات به عنوان تنها نشریه ISI دانشگاه آزاد اسلامی موفق به اخذ بزرگ ترین شاخص تاثیر (Impact Factor) در کشور به میزان 1.844 از
مرکزWeb of Science شد
طرف خوشحالم هم هست که در منطقه اول شده!!

درود
به هر حال از کوزه همان برون تراود که در اوست! وقتی در اعتبار مقالات ژورنالی بعضی از بزرگترین اساتید ایران شک هست و اتفاقا اینها ادیتور ژورنالهای داخلی هستند طبیعیه که اعتباری بیش از این نباید داشته باشه. برای افراد توخالی هرچقدر هم با پتانسیل شانس و اقبال یا استفاده از رانت به جایی برسند، پیشرفت سقف دارد. من تصور می کنم اعتبار ژورنالهای ایرانی باز هم پایین تر بیاد. پیشتر از این ژورنالهای ایرانی هم اعتبار نسبتا خوبی داشتند که خوب مسائلی که در پشت پرده این ژورنالها هست باعث می شه اعتبار مقالات این ژورنالها چندان بالا ارزیابی نشه.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-06-2013, 04:43 PM
البته در  مورد این مجله ی خاص از اونجایی که یه جورایی تو زمینه ی مرتبط به رشته ام فعالیت داره هست می تونم بگم از مجلات تقریبا معتبر تو این زمینه هست...در این زمینه فقط تعداد محدودی مجله هستند که ایمپت بالای 3 دارن...در واقع در بعد بین المللی 3 تا هست اگه اشتباه نکنم...
و این هم اشاره کنم که اینها اعدادی نسبی هستند و دلیل نمیشه که وقتی بالاترین عدد در این 1.8 هست در حالیکه 40-50 هم داریم این به معنای بی ارزش بودن و پائین بودن کیفیت اون مجله است....
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

22-06-2013, 06:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-06-2013, 06:29 PM توسط Karim.)
(22-06-2013, 04:43 PM)'soilman' نوشته: البته در  مورد این مجله ی خاص از اونجایی که یه جورایی تو زمینه ی مرتبط به رشته ام فعالیت داره هست می تونم بگم از مجلات تقریبا معتبر تو این زمینه هست...در این زمینه فقط تعداد محدودی مجله هستند که ایمپت بالای 3 دارن...در واقع در بعد بین المللی 3 تا هست اگه اشتباه نکنم...
و این هم اشاره کنم که اینها اعدادی نسبی هستند و دلیل نمیشه که وقتی بالاترین عدد در این 1.8 هست در حالیکه 40-50 هم داریم این به معنای بی ارزش بودن و پائین بودن کیفیت اون مجله است....

siolmanعزیز،
کیفیت ژورنال ها در دنیا با IF سنجیده می شود در واقع بهترین فاکتور همینه هرچند انتقاد های جزیی هم بهش وارده
. انتقاد به این ژورنال خاص نیست بلکه انتقاد به کل سیستم علمی ایران هست که بالاترین IF حدود 1.8هست. اصلا ما گفته شما قبول میکنیم که رشته شما بالاترین IF در بین الملل محدود بالای 3دارند  و 1.8 در مقایسه با بقیه دردنیا خوبه. بقیه رشته  مثال علوم پزشکی و مهندسی چی؟ اونها یی که  حتی ایمپکت 100 هم دارند. طبق همون لینک IF ژورنال ها ی تهران و علوم پزشکی تهران زیر 1.8 هستند و این واقعا اسفناکه!!
اسفناک از این نظر عرض میکنم که این همه ادعا کجا و ایمکپت های به این پایینی کجا
از همه بدتر کجای دنیا دیدید یا شنیدید که یک نفر رییس یک دانشکده بیاد با یک خبرگزاری رسمی مصاحبه کنه و بگه ژورنال ما در کشور بالاترین IF داره؟!! حالا اگر خیلی IF بالا بود بازم یه چیزی!! بجز اینکه عوام فریبی و حرف زدن توخالی در کشور ما تبدیل به یک عادت شده

ضمن اینکه من هم معتقدم ژورنال های داخلی چند سال آینده تقریبا تعطیل خواهند شد چون حتی اکثر کسانی که داخل کار می کنند ترجیح می دهند مقالاتشون بفرستند خارج. و اصلا کسی مقاله های ژورنال داخل بندرت می خونه!! وقتی کسی مقاله نفرسته و کسی هم نخونه یعنی تعطیلی. البته چرا واسه یک عده ادم که خودشون مقاله بفرستند و خودشون هم چاپ کنند تا با این طریق یک شبه بشوند پروفسور جای خیلی خوبیه!!
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-06-2013, 06:21 PM
کلیت حرفای کریم درسته ولی واقعیتی رو که soilman گفت باید بپذیرید و شک نکنید! رشته به رشته ifهای کاملا متفاوتی دارند و در واقع یک نسبت بین این ضریب تاثیر این نشریات برقرار نیست و کاملا پراکنده هستن. مثلا توی برق استادم می گفت معمولا دیگه تا 2 هست IFها! البته من تجربه ای هنوز ندارم ولی شنیدم اینارو.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

22-06-2013, 06:38 PM
درود
احمد و همایون گرامی، موضوعی که کریم اشاره کرد در رابطه با "سقف" اعتبار مجلات ISI ایرانی هست و به صورت کلی به مجلات ایرانی اشاره کردند که با وجود پذیرش فرمایش شما، خود من هم در اعتبار بسیار پایین مجلات ایرانی (به صورت نسبی و نه مطلق) با کریم موافق هستم. 
همون طور که کریم گفت  این شیوه عجیب انتشار مجلات، انگار برای پروفسور شدن اساتید ایرانی ساخته شده و کارکردی غیر از این نداره.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-06-2013, 07:03 PM
درود به شهروز عزیز[img]images/smilies/heart.gif[/img] خوبید؟ من کاملا با حرفای کریم و شما موافقم در مورد اعتبار.بابا تو رشته من که فکر نمی کنم اصلا مجله ISI باشه یا اگر یکی بود هم دیگه تعطیله! برای مکانیکم شنیدم وضع همینه!! من فقط عرض کردم که خود IF عددی هست به واریانس بالا. یعنی اگر سری از این اعداد رو در نظر بگیریم بسیار پراکنده اند و اصلا نباید مثلا اگر در پزشکی if=100 داریم بگیم if 1.5 در برق هیچه! در واقع من دید کریم به عدد IF رو نقد کردم. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

22-06-2013, 11:07 PM
خوب بحث اینجوری شروع شده بود که یه مجله ی خاص بود و مقایسه ای که انجام شده بود...همانطور که ahmadpashaei اشاره کرد صرف توجه به خود عدد IF اشتباه می باشد....

در مورد بحثای بی ارزش شدن مجلات هم و صرفا جهت پرفسور شدن خوب این فقط محدود به ایران نمیشه و مجلات آسیای شرقی و هند و پاکستان و اینها رو هم نگاه کنید اکثرا رویه ای این چنینی دارند...به طور کلی خوب یکی از هدف های چاپ مقاله در هر جای دنیا این می تونه باشه و فقط می تونه درجه اش کم و بیش باشه....

بحث کیفیت و کمیت هم بگیریم به قول خودتان از کوزه همان بتراود که در اوست...سطح آموزش و مقدار سرمایه گذاری در کشورهای خارجی با ایران به عنوان مثال می تونه جواب خیلی از تفاوت ها در این زمینه باشه....
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

24-06-2013, 01:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2013, 01:17 AM توسط Karim.)
جالبه که در داخل دارند همین طور مانور می دهند که IF ژورنال های ما چند بوده!
این لینک هم آخرین IFها ژورنال های علوم پزشکی ایران را نشان می دهد که اخیرا ISI اعلان کرده!
 بالاترنش 1.27 هست!! حقیقتا که غیر قابل مقایسه با دنیا هست.
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

15-09-2013, 11:38 PM
(20-06-2013, 05:53 PM)'soilman' نوشته: Thomson Reuters Journal Citation Reports (ISI Impact Factor) for 2012/13 is released
http://admin-apps.webofknowledge.com/JCR...lP4jhNa@37

ممنون. اما من نتونستم چیزی بدست بیارم. گویا احتیاج به ثبت نام داره که اونم بما اجازه نمیده. اگر ممکنه راهنمایی کنید.
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »