عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-05-2013, 03:07 PM
(15-05-2013, 10:20 PM)'shroya' نوشته: سلام دوستان من یه سوالی داشتم
من یه جا خوندم که نوشته بود در مورد دانشجوهای ارشدی که در ترم های متوالی هیچ واحد درسی ای ندارن و فقط پایان نامشون رو تمدید میکنن، اون ترم ها که فقط تمدید پایان نامه شون هست در هزینه ها حساب نمیشه ( چون قبلا هزینه پایان نامشون حساب شده) میخواستم ببینم این حرف درسته یا خیر؟
خب من تنها دو ترم واحد درسی پاس کردم، ترم سوم فقط پایان نامه برداشتم، و ترم چهارم و پنجم پایان ناممو تمدید کردم
خب این بدین معنی هست که من فقط باید هزینه سه ترم رو بپردازم؟ یا هزینه دو ترم اضافی رو هم باید بپردازم؟
با تشکر

این موضوع برای منم قبلا سوال بود چون طبق بخشنامه نباید بگیرند بخاطر همین پرس و جو کردم و مسئولش گفت ان دو ترمم میگیرن
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-05-2013, 08:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2013, 08:55 AM توسط QUPHAS.)
سلام دوستان
یک سوال حیاتی و فوری!
من شنیدم بچه های شریف با همون کارنامه انگلیسی که بهشون میدن اپلای میکنن و بعد با همون هم میرن آمریکا و بعضی دانشگاهها بعدن میگن باید مدارک رسمی رو بیارید!!!!! یکی از دوستان شریفی می گفت اینجا کسی به فکر خرید مدرک نیست و همون کارنامه جواب انگلیسی جواب میده! این حرفا درسته؟
من رتبه ی قبولی کارشناسی ارشد روزانه شریف رو آوردم میخوام ببینم اگر این درسته روزانش رو بزنم اگرم نه که برم شبانه!
واسه ورودی های امسال خرید مدرک ارشد روزانه حداقل ترمی 3 میلیون خواهد شد در حالی که شبانه  1.5 میلیون میشه!!!
یعنی عاشق این مملکتم! نظیرش پیدا نمیشه!
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-05-2013, 09:09 AM
درود

بله برای دانشگاه تهران و امیرکبیر هم به همین شکل هست.  کم پیدا می شه کسی که ابتدا کل مدارک رو بخره و بعد اپلای کنه. اگر کارنامه ای برای شما صادر می شه همون کافیه.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-05-2013, 11:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-05-2013, 12:46 PM توسط فرید.)
(19-05-2013, 08:52 AM)'QUPHAS' نوشته: سلام دوستان
یک سوال حیاتی و فوری!
من شنیدم بچه های شریف با همون کارنامه انگلیسی که بهشون میدن اپلای میکنن و بعد با همون هم میرن آمریکا و بعضی دانشگاهها بعدن میگن باید مدارک رسمی رو بیارید!!!!! یکی از دوستان شریفی می گفت اینجا کسی به فکر خرید مدرک نیست و همون کارنامه جواب انگلیسی جواب میده! این حرفا درسته؟
من رتبه ی قبولی کارشناسی ارشد روزانه شریف رو آوردم میخوام ببینم اگر این درسته روزانش رو بزنم اگرم نه که برم شبانه!
واسه ورودی های امسال خرید مدرک ارشد روزانه حداقل ترمی 3 میلیون خواهد شد در حالی که شبانه  1.5 میلیون میشه!!!
یعنی عاشق این مملکتم! نظیرش پیدا نمیشه!

دوست عزیز شما الان سکه 1.5 میلیونی بخری 2 سال دیگه میشه 3 میلیون خیلی هزینه شبانه و آزاد کردن روزانه فرقی نمیکنه با این تورم. برای کانادا میدونم اکثر دانشگاهها بعد پذیرش دادن مدارک اصلی می خواهند و تو این مرحله باید مدارک آزاد کنید.
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-05-2013, 11:43 AM
همونطور که شهروز گفت، روال کار همینه و شما معمولاً لازم نیست قبل از پذیرش گرفتن مدرک رو بخرین. هرچند تعداد خیلی کمی از دانشگاه ها ممکنه یه وقت گیر بدن زمان اپلای. من امسال دیدیم George Mason به چندتا از بچه های کامپیوتر که همین کارنامه لاتین شریف رو فرستاده بودن گیر داده بود، که لااقل یکیشون رو میدونم که مذاکراتش به نتیجه نرسید و اصلاً با اینکه پول اپلای رو هم داده بود، بی خیال این دانشگاه شد. هرچند بازم میگم، این مورد خیلی نادره و معمولاً دانشگاه ها مشکلی با این کارنامه برای اپلای کردن ندارن.
البته زمانی که میرین اونجا و می خواین ثبت نام کنین، قضیه یکم فرق می کنه و ممکنه کارتون با این کارنامه لاتین راه نیفته. برای ثبت نام دانشگاه های خیلی بیشتری اصل دانشنامه و ریز نمرات رو می خوان و ممکنه مجبور بشین بخرین مدرک رو.

یه مورد دیگه اینکه، من در مورد قیمت های جدید مدرک و همینطور هزینه شبانه آپدیت نیستم، ولی اینطور که شما نوشتین، مدرک شبانه هر ترم 1.5 میلیون ارزونتره، یعنی تو 4 ترم، 6 میلیون تفاوتشه وقت خریدن مدرک. خوب هزینه دوره شبانه که باید بیشتر از 6 میلیون باشه، نه؟ یعنی روزانه هنوز به صرفه تره بنظرم.
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-05-2013, 12:18 AM
ممنون دوستان که جواب دادید.
من خصیص تر از اونی هستم که شما فکر می کنید Wink
دنبال اینم که موقع ثبت نام تو آمریکا هم مدرک رو نخرم!!!! یا حداقل یکی دو سال بعدش!!!! برای رفتن به اندازه کافی خرجهای دیگه دارم!
خودم امسال بدون اینکه مدرک رو بخرم اپلای کردم!
فرید جان دید عمیقی به مسئله داری Wink درست میگی!
رضا جان شبانه برای آزاد کردن مدرک هزینه نداره و فقط همون شهریه 1.5 میلیونیه!
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-05-2013, 01:09 AM
(20-05-2013, 12:18 AM)'QUPHAS' نوشته: ممنون دوستان که جواب دادید.
من خصیص تر از اونی هستم که شما فکر می کنید Wink
دنبال اینم که موقع ثبت نام تو آمریکا هم مدرک رو نخرم!!!! یا حداقل یکی دو سال بعدش!!!! برای رفتن به اندازه کافی خرجهای دیگه دارم!
خودم امسال بدون اینکه مدرک رو بخرم اپلای کردم!
فرید جان دید عمیقی به مسئله داری Wink درست میگی!
رضا جان شبانه برای آزاد کردن مدرک هزینه نداره و فقط همون شهریه 1.5 میلیونیه!

هادی جان، شما با ریزنمرات لاتین میتونی Apply کنی (کاری که خود من کردم) ولی در مورد ثبت نام، تجربه شخصی من نشون داده که بستگی به دانشگاه مقصد داره، بعضی دانشگاه ها، حتما ریزنمرات رسمی فارسی به همراه ترجمه رو در زمان ثبت نام میخواهند و بعضی دیگر هم، به همون کارنامه لاتین رسمی، رضایت میدهند. بنظرم با توجه به اینکه در مدارک تحصیلی دوره شبانه، اسمی از "شبانه" یا "نوبت دوم" برده نمیشه و با توجه به مبالغ نجومی که جدیدا برای آزاد کردن مدرک دوره های ارشد روزانه میگیرن، دوره شبانه به صرفه تر خواهد بود!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-05-2013, 10:40 AM
(19-05-2013, 08:52 AM)'QUPHAS' نوشته: سلام دوستان
یک سوال حیاتی و فوری!

همون طور که دوستان گفتند، به دانشگاه بستگی داره. کارنامه غیررسمی انگلیسی‌ای که شریف می‌ده، زیرش نوشته که کارنامه غیررسمیه و فقط برای گرفتن پذیرش صادر شده. حداقل زمان ما که این رو در زیر کارنامه‌ها نوشته بود. به همین خاطر، اگر چه موقع اپلای به کارنامه رسمی نیاز ندارید، اما موقع ثبت‌نام در دانشگاه مقصد به شما یک ترم یا بعضا یک سال فرصت می‌دند که کارنامه رسمی رو ارائه کنید. البته شاید مواردی هم باشه که کارنامه رسمی رو نیاز نداشته باشند، اما نمی‌شه با اطمینان گفت که کارنامه رسمی مورد نیازتون نخواهد بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین fdsn68
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-05-2013, 01:09 AM
سلام دوستان و ممنون از راهنمایی هاتون
میخواستم بپرسم اگه کسی انصراف از تحصیل بده هم باید مطابق همین جدولها هزینه رو پرداخت کنه؟
من الان قصد انصراف از تحصیل دارم و اینطور که پیداست تا هزینه آموزش رایگان رو نپردازم نه میتونم مجددا توی کنکور شرکت کنم و نه اصلا انصراف از تحصیلم کامل انجام میشه
نقل قول  

آفلاین komaiteseba
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-06-2013, 03:00 PM
سلام دوستان دوتا سوال داشتم، منظور از رتبه اول تا سوم، در رشته گرایش است یا کل ورودی های کارشناسی (ارشد) دانشگاه؟
واینکه واحد پایان نامه هم مثل واحد درسی محاسبه می شه؟
مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 49 بعدی »